sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Maksia joka päivä

tunnetila: pohdiskelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule All Saints, maksimekko Tiger of Sweden,
koru Weekday, balleriinat Tory Burch 

Heinäkuu on kohta puolivälissä enkä ole vielä tänä kesänä käyttänyt kesävaatteita. Sandaalit, shortsit, hihattomat topit ja hihattomat lyhyet mekot odottavat kaapissa tarpeeksi lämpimiä säitä, toivottavasti eivät turhaan. Aurinkoisilla, mutta silti hitusen viileillä säillä paras vaate on tänä kesänä ollut maksimekko. Mekko lämmittää sääriä ja suojaa tuulelta, mutta mekon hihaton yläosa mahdollistaa auringonoton jos aurinko sattuu paistamaan.

Onneksi kaapistani löytyy kolme maksimekkoa (kuvien mekon lisäksi tämä ja tämä) joten joka päivä ei tarvitse kulkea samassa asussa. Olen menossa huomenna päiväksi Tallinnaan ja olin alunperin ajatellut etsiväni sieltä itselleni uusia kesävaatteita. "Virallisia" kesävaatteita minulla on nimittäin tosi vähän. Taidan kuitenkin muuttaa mieleni ja katsella uusia vaatteita jo syksyksi. Jos nimittäin Italiasta ostettua lyhytlahkeista shortsihaalaria tai seilorihametta ei voi käyttää tänä kesänä lainkaan, niin nehän jäävät käyttämättömiksi ja tuntuvat uusille sitten ensi kesänä!
   

6 kommenttia:

 1. Ihana tyyli.Olen etsinyt juuri tuollaista mustaa pitkää hametta.Mistähän olet hankkinut sen? <T:täti Monica!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täti Monica! (Oletkohan se sama täti Monica jonka tiedän jo toisaalta...??) Tuo on itseasiassa mekko eikä hame, ja se on tumman harmaa eikä musta. :) Mutta mustan vastaavan olen ostanut joskus vuosia sitten H&M:ltä ja siellä olen vähän samantyyppisiä nähnyt tänäkin kesänä. Onnea etsintään, toivottavasti löydät oman hameesi/mekkosi jostain! :)

   Poista
 2. Oi mikä rakkaus neule! Täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos littleB! Tätä tulee käytettyä vain ihan liian harvoin. Mutta aina kun muistan ottaa tämän käyttöön niin ilahdun valtavasti. :)

   Poista
 3. Kesävaatteiden käyttö on kyllä jäänyt naurettavan vähäiseksi :) Olenkohan kolme kertaa pitänyt shortseja.. Muuten onkin saanut mennä nilkkamittaiset housut jalassa ja pitkähihainen päällä tai vähintään laukussa mukana.

  Näistä kuvista tulikin mieleeni, että itselläni on tuolla kaapissa kaksi maksimekkoa joita voisi hyvin yhdistää tuolla tavalla neuleen kanssa. Kiitti hei vinkistä <3

  Ja täti Monicalle vinkiksi, että esim. Espritillä on nyt parina kesänä ollut kivoja maksimekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mä käytin shortseja jo keväällä paksujen sukkisten kanssa. Ei ole nimittäin nyt "kesällä" tullut käytettyä. :)

   Poista