perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pientä printtiä

tunnetila: hämmästys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen aikaisemminkin ihmetellyt miksi Oulussa tunnen olevani aina kuin ulkomailla ja usein siellä vieraillessani päädyn ostamaan vaatekaappiini mitä erikoisempia juttuja. Juttuja, joita en luultavasti Helsingistä ostaisi.

Myös tällä kertaa Oulun visiitti sisälsi shoppailua hyvässä seurassa ja ostossaldoni oli jälleen kerran aika hämmentävä. Tykkään Oulun Stockmannista ja teen sieltä usein enemmän löytöjä mitä Helsingin keskustan Stockalta. Helsingissä valikoima on niin laaja että käyn siellä aina vain tietyillä osastoilla välttääkseni runsaudenpulaa. Oulussa valikoima on suppeampi joten siellä tulee kierreltyä muutkin kuin ne lempiosastot.

Image and video hosting by TinyPic

Tällä kertaa tein löytöjä Philosophy Blues Originalilta sekä minulle ihan uudelta merkiltä Ouí. Pehmeäksi harjattu PBOn puuvillainen perhoshuivi (kuvassa yllä) viehätti minua syystä tai toisesta kovasti, ja kun päälläni sattui ostosreissulla olemaan kokomusta asu ja huivi toi siihen kivan säväyksen, päätin osta huivin (minulle epätyypillisestä) printtikuosista huolimatta. Yhdistin mielessäni huivin ainoastaan mustaan, mutta jo eilen huivi pääsi osaksi ihan erilaista asua mitä sille olin suunnitellut.

Image and video hosting by TinyPic

Ouín lintukuosisen puseron bongasin alerekiltä samaan aikaan kun Stockmannin kerrottiin sulkevan ovensa siltä päivältä. Nappasin ainokaisen puseron mukaani ja päätin sovitella sitä paremmin kotona. Sovittelu osoitti puseron olevan kaunis, mutta aika kaukana omasta tyylistäni. "Mikäs sen parempaa!" totesin, ja päätin pitää puseron. Olen tämän kevään aikana hankkinut tarkoituksella vaatekaappiin vaatteita joista en ole ihan varma (mm. mummomaisen silkkipuseron) ja olen päättänyt opetella pukeutumaan vaatteisiin joista huomaa että ne ovat uusia. (Äitini on jaksanut huomautella minulle viimeiset 20 vuotta ettei kukaan edes huomaa että minulla on jotain uutta kun ostan aina samanlaisia vaatteita ja pukeudun aina mustaan.

Nyt kaapissani on aiemmin kovasti kammoksumiani printtejä ja aion oikeasti käyttää hankkimiani vaatteita. Ne ovat nimittäin ihan liian kauniita jemmattavaksi vaatekaapissa!


2 kommenttia:

  1. Hei! Olen ylpeä susta! :) Mikä sen vaikeampaa kuin vaatekaapin uudistus...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos Mau!!! :) Mäkin olen vähän ylpeä kaikista erilaisemmista ostoksista. Vielä kun alkaisin käyttää niitä yhtä innokkaasti... ;)

      Poista