maanantai 19. elokuuta 2013

Kesän viimeinen asu

tunnetila: tyytyväisyys

 photo 160813eka_zpsca9cfbea.jpg

silkkipaita Club Monaco, housut Marni at H&M,
laukku Tory Burch, tossut CM

Viime perjantaina en vielä suostunut sanomaan ääneen sitä s-kirjaimella alkavaa vuodenaikaa. Ilmassa oli välillä tuohon vuodenaikaan liittyvää kirpeyttä, mutta seuraavassa hetkessä aurinko taas paistoi ja kesäinen mieli palasi takaisin. Tiedossa oli pitkä päivä ilman vaatteiden vaihtoa joten päätin pukea ylleni jotain kesäistä, mutta samalla myös sellaista jolla pärjää ulkona jos sää alkaa viilentyä. Pukeuduin siis silkkiin.

Silkki on materiaalina ihana. Se on kevyt ja hengittävä, mutta samalla se myös sitoo kehon lämpöä jos sille on tarvetta. Pärjäsin asulla koko päivän vaikka lounastin iltapäivällä aurinkoisella terassilla ja päätin illan Helsingin Juhlaviikkojen avajaiskonserttin joka kesti pitkälle pimenevään iltaan. Illalla silkkiasulla pärjäämistä toki edisti Huvila-teltan kuuma tunnelma ja lavan edessä musiikin tahtiin jammailu, mutta onneksi en palellut edes kävellessäni Tokoinrannasta kotiin.

Viikonlopun sää oli kauttaaltaan ihanan lämmin ja aurinkoinen, mutta tänään, tänään ulkona oli jo niin sateista että pakko kai se on myöntää. Syksy on tullut. Syksyn parhaita puolia on harmaat neuleet ja mustat kapeat housut. Niihin pukeuduin siis tänä aamuna ja kaiken kesäisen väri-ilottelun jälkeen tuntui kuin olisin tullut kotiin. Jalassa on kuitenkin vielä balleriinat. Ihan kokonaan en ajatellut vielä antaa syksylle periksi.  

Kiitos kuvasta Hertta!

8 kommenttia:

  1. Nuo housut ovat kyllä söpöset;) - Ja elokuu on minulle vielä täysi kesäkuukausi, vaikka rakeita tulisi!
    Mukavaa alkanutta viikkoa - ja vaikka tänään olikin aamulla töihin lähtiessä sateista, näyttää Turussa aurinko juuri nyt paistavan - ja huomennahan on luvattu taas ihan kesäkelit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä on satanut tähän asti ihan koko päivän! Toivottavasti säämiehet ovat ennustuksissaan oikeassa ja saisimme vielä hetken nauttia ihanasta ja mieltä virkistävästä auringosta.

      Poista
  2. Huomenna ei ole syksystä tietoakaan, joten itse en vielä sano sitä s-sanaa. ainakaan elokuun loppuun saakka. Jokavuotinen lupaus ja se pitää. Nim. haikein mielin muistelee intiaanikesää, jolloin +20 astetta jatkui pitkälle lokakuuhun saakka ja sitten tuli talvi yllättäen jättäen syksyn kokonaan välistä. Syksy on itseasiassa kaunista aikaa, kunhan ei sada koko aikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, tuo +20 lokakuuhun saakka kuulostaa unelmalta!!! Ja olit oikeassa, tänään ei aamulla satanut kun kävelin töihin. Tällä viikolla muina aamuina lenkkarit on kastuneet läpimäriksi. :(

      Ja kyllä, syksy on ihanaa aikaa ILMAN sitä viheliäistä sadetta! :)

      Poista
  3. Aamuisin on kyllä kirpeyttä ilmassa, mutta usein aurinko lämmittää paistaessaan päivää, joten emme ihan vielä ole syksyssä :). Tosin aamulla mökillä satoi niin kamalasti, että päätimme tulla kotiin jo aamupäivästä. Nyt taas paistaa aurinko ja on niin kesäistä. Ihanat noi sun housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna kun kävelin töihin tuli hengittäessä suusta höyryä!!! Tuo jos mikä on syksyn merkki. Onneksi kuitenkin on sateetonta ja vähän aurinkokin jo pilkistää pilvien raosta.

      Kiitos housukehuista, noi on kyllä parhaat lökärit! :)

      Poista
  4. Housut näyttää hienoilta! Itse en millään osaa ostaa tai vielä vähemmän käyttää housuja, joissa on voimakas kuviointi. Kumma miten sitä vain ei pysty joihinkin juttuihin, vaikka tykkäisikin niistä muiden päällä.
    Onnea uusista tuulista blogirintamalla! Seuraan kyllä mukana!
    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi, housut on ihan lempparit! Voi kuule, minullakin meni vuosikausia totutellessa kuosipöksyihin, mutta nyt pidän niistä ihan valtavasti. Minullakin on monia sellaisia juttuja joista tykkään muiden päällä mutta itselle en voisi niitä kuvitellakaan. Kiva vaan että kaikilla on joku oma juttunsa. :)

      Ja kiitos että seuraat mukana, ilahdun siitä kovasti! <3

      Poista