keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kasvot kerralla kuosiin

tunnetila: ylistys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

"Nyt on keksitty TÄYDELLINEN ihonhoitotuote joka on TÄYDELLINEN myös sinulle!!!" Noilla sanoilla aloitin puhelun siskolleni jokin aika sitten. Olin testaillut vallan mainioita BB-voiteita (voiteessa siis päivävoide ja sävyttävä ominaisuus samassa) ja kun totesin tuotteet toimiviksi otin puhelun siskolleni joka on vallaton luonnonlapsi. Hän ei meikkaa juuri koskaan, ei edes hitusta ripsiväriä ikinä. Ylioppilaskuvaan taisimme saada äidin kanssa hänet laittamaan kasvoille kevyesti meikkivoidetta tasoittamaan ihoa kuvaa varten, muutoin naturelli siskoni ei meikeillä koreile. Nyt on kuitenkin keksitty tuote joka on niin helppo ja vaivaton käyttää, että voisin kuvitella sen sopivan kenelle tahansa, jos siis meikkaaminen yhtään kiinnostaa.

Sain testiin ensin L'Oreal Paris Nude Magique BB -voiteen joka säikäytti minut aluksi pahanpäiväisesti. Ravistin voidetuubia ja puristin siitä kämmenselkääni vähän. Voide oli likaisen vaaleaa ja siinä oli harmaita hippusia, kuin kuorintavoidetta. Epäilyksistä huolimatta laitoin voidetta kasvoille mutta kun se pysyi kasvoillakin valkoisena pyyhin sen äkkiä pois. Luulin, että voide oli pilalla. Ravistin tuubia uudelleen, tällä kertaa rajummin, mutta voiteen koostumus pysyi samanlaisena. Hämmästellen laitoin kaikesta huolimatta voidetta ohuen kerroksen kasvoilleni. Meni hetki ja kas, tuijotin kasvojani peilistä suu auki. Tuo kummallinen valkoinen mömmö sulautui täysin ihoni sävyyn ja rakeet katosivat. Iho näytti hieman päivettyneeltä ja oli täysin tasainen sävyltään. Lopputulos oli huikea!

Viime viikolla postipoika toi testiin Lumenelta vastaavan tuotteen, Heleyttävän Vitamin C+ BB-voiteen. Tuotteessa on päivävoiteen ja sävyn lisäksi anti age -ominaisuus sekä suojakerroin 20. Tuote näyttää meikkivoiteelta, se on siis jo purkissa ruskeaa, ja sitä kannattaa laittaa iholle hyvin ohut kerros. En ole oleillut paljon auringossa tänä kesänä joten minulle jopa vaaleampi sävy (01 Light) oli sen verran tumma että näytin meikatulta. L'Orealin Nude Magique hävisi ihoni sävyyn kokonaan eikä siitä jäänyt kasvoille meikattua oloa. 

Pidän molemmista tuotteista sillä kumpikin niistä tekee mitä lupaa: tuo iholle hehkua ja peittää ihon pieniä virheitä. Lumenessa parempaa on anti age -ominaisuus sekä parempi suojakerroin (Lumenella SK 20, Nudessa SK 12). Tuntuu myös että Lumene kosteuttaa ihoa paremmin kuin Nude. Nuden sävy taas on minulle tällä hetkellä parempi. 

Jos olette pohdiskelleet BB-voiteiden testausta niin suosittelen lämpimästi! Varsinkin tuon Nuden kanssa olin pudottaa leukani kun näin miten kummallisen värinen litku muutti ihoni tasaiseksi ja kuulaaksi hetkessä. Jos sinulla ei ole suurempia iho-ongelmia niin muuta tuotetta et kesäksi tämän lisäksi tarvitse. Meikkivoiteen käyttö on tämän voiteen jälkeen aivan turhaa!

Joko te olette testanneet BB-voiteita tai aiotteko kokeilla? Mitäs tykkäätte?  

8 kommenttia:

  1. L'Orealin Nude Magique -voiteesta tuli lehden välissä näyte; kokeilin huvikseen, ihmettelin myös voiteen ulkonäköä ja hämmästyin kun se sulautui ihooni ja peitti virheet sekä tasoitti :-o Jopa mieheni huomasi eron :D Kauppaan siis! Sokkarilta oli loppu, Anttilasta löytyi. Loistava tuote kesään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Heidi, mahtavaa että säkin tykkäät! Olen jo aivan koukussa tuohon. :) Normaalisti lähden aina aamujoogasta suihkun jälkeen naama kirkkaanpunaisena kotiin ilman meikin hiventä, nykyään käytän tota voidetta ja näytän jopa treenin jälkeen freesiltä. Jihuu!

      Poista
    2. Samaan tarkoitukseen taitaa minullekin voide lähteä testiin. Ei tarvitse salilta lähteä naama punaisena pois, vaan tasoittelee ihon värin tuolla. Kiitos vinkistä!

      Poista
    3. Satu, suosittelen ehdottomasti! Ennen aina hävetti puuskuttaa ihmisten ilmoilla punanaamaisena, enää ei hävetä vaan voi mennä vaikka kauppaan suoraan treenistä. Parhautta! :)

      Poista
  2. Mä kokeilin myös nudetaikaa sellaisesta lehtinäytteestä ja ainoa taika oli se, että hampaat näytti valkoisemmilta. Voide naamalla olin jotenkin tosi hurjan värinen ja mieheni nauroi sinä päivänä joka kerta kun katsoi mua päin... Onneks oli vapaapäivä! :D

    Testerin medium oli siis aivan liian tumma kalkkilaivan kapteenille eikä kaupassa leukapieleen testattu vaaleampi sävy ollut sen parempi, vaikkei ihan niin radikaalisti pompannut silmille. Garnierin versiolla siis mennään toistaiseksi, paitsi ettei sekään täysin vakuuta. Lumenea voisi kyllä käydä testailemassa vielä. (Tai ehkä unohdan BB-voiteet kokonaan.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, taisi olla tuo medium sinulle vähän liian tumma sävy. ;) Mutta että myös tuo vaaleampi oli sinulle liikaa? Olen tainnut sittenkin päivettyä tänä kesänä sillä normaalisti olen vaaleista vaalein mutta tuo sävy on nyt itselleni sopiva. Jos siis sinulle tuo L'Orealin vaalein oli liian tumma niin luulen kyllä että liian tumma on valitettavasti silloin tuo Lumenekin. Testaa nyt kuitenkin, ovat niin mainioita tuotteita!

      Poista
  3. Joo ei ole medium-ihoa täällä päin näkynyt. :P Oon sitä tyyppiä etten pala enkä rusketu, mulla on kerran elämässäni ollut selkeä rusketus ja silloinkin olin viettänyt 2,5 viikkoa heinä-elokuisessa Turkissa... L'Orealin vaaleampi oli suunnilleen oikeaa vaaleusastetta mutta hivenen liian keltaista tai jotain, kun ei sulautunut ihoon nätisti. Tietysti vaihtoehtona voisi olla ihan vain sävyttävä päivävoidekin, niissä valikoimaa ainakin olisi enemmän.

    VastaaPoista
  4. Mulla on ihan vakikäytössä Estee Lauderin bb-voide ja se on kyllä arkien pelastus! Nopeuttaa aamurutiineja ihan tolkuttomasti, kun se rasva ja "meikkivoide" on samassa paketissa :) Tosin, eipä tuo kyllä mikään maailman kosteuttavin tuote ole, harmi vain :T

    Ja kommentoin nyt tähän, että tuo edellisen postauksen asu on just mainio eikä näytä todellakaan halvalta! Se on se, kun itse tietää mitä vaate on maksanut jne., niin se aiheuttaa niitä " no kehtaanko mää"-tunteita :)

    VastaaPoista