lauantai 7. heinäkuuta 2012

Perhoset on mun leopardi

tunnetila: rento

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

huivi Philosophy Blues Original, toppi Something Else by Natalie Wood, 
(musta toppi alla Cubus), farkut Only, espadrillokset Accent

Yllätin itseni pukeutumalla pari päivää sitten sekalaisiin printteihin ja lököfarkkuihin. Ennen jo yksi kuosi saattoi olla minulle liikaa vaikka olisin yhdistänyt sen kokomustaan asuun, nyt yhdistin rennosti toisiinsa sopimattomat värit ja kuosit yhdeksi sekamelskaksi eikä hirvittänyt yhtään. Olenkohan alkanut jo rentoutua vuorotteluvapaallani liikaa, vai onko tämä ennakkoluulottomuus juuri tuon mielen vapautumisen ansiota? Tiedä häntä, rento olo saa kuitenkin näkyä myös rentona pukeutumisena.

Ihmettelin Iinalle ääneen Oulusta tehtyä ostosta, hennon nudea huivia jossa on perhoskuvioita. Totesin, että olen alkanut tykätä muilla ihmisillä leopardikuosista mutta itselleni en voi sitä kuvitella. Kaukaa katsottuna huivin herkkä perhoskuosi saattaa näyttä vähän leopardilta, tai kuvio antaa ainakin samanlaisen fiiliksen mitä leokuosista huiveihin tulee. Olen siis niin nössö että perhoset saavat olla minun leopardini. Sen räväkämmäksi minusta ei taida olla.

Mitä tykkäätte asusta, entä "wanna be leo" -huivistani? Eikö se näytäkin vähän leokuosille kun näin kaukaa katsoo??  
    

11 kommenttia:

  1. Anonyymi7/7/12 08:37

    Tosi kiva ja rento asu:) Huivi näyttää tosi erehdyttävästi leokuosiselta kaulassa. Oikein hyvältä näyttää:) Huippulöytöjä olet tehnyt kyllä viime aikoina! Guessin löydöt ja nyt tämä huivi:)

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu! Mä olen shoppaillut oikein urakalla viime aikoina. Tai en ole oikeastaan ostellut kovin monta juttua mutta ne mitä olen ostanut ovat niin erilaisia mitä normaalisti että tuntuu koko vaatekaappi uudistuneen rutkasti. Kiva niin! :)

      Poista
  2. Itseasiassa toi huivi tosiaan näyttää nopeella vilasulla leokuosiselta. Kätevää! :) Ite välttelin aina viime aikoihin asti leokuosia mutta sitten ratkesin ja ostin leokuosisen huivin ja paidan. Asu on muutenki kiva, eritoten lököfarkut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh Hanna, eikö näytäkin?! :) En edes tajunnut tuota heti, mutta nyt en voi lakata ihmettelemästä miten perhosista saa noin leokuosin näköisen. :) Onnea omille leopardijutuillesi!

      Poista
  3. Leolta näyttää, mut perhoset on söpöjä :) Hienoa vaihtelua tyylikkäästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! <3 Tykkäsin itsekin harvinaisen rennosta Ninasta. :)

      Poista
  4. Voi kun kivan rennon näköinen asu. Ei ihan perinteistä sua, mutta sopii sulle tosi hyvin :-) Ja perhoshuivi on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kay! <3 Käväisin tänään pikaisesti ruokakaupassa ja vetäisin taas nuo lökärit jalkaan. Pelkäsin etten käytä niitä koskaan, mutta ovat päässeet jalkaan jo useita kertoja. Eläköön kesä ja rentous! :)

      Poista
  5. Ihana asu! Multa löytyy samanlaiset housut. Täytyykin kokeilla sitten, kun omat vaatteet taas alkaa mahtua päälle (meille syntyi toinen lapsi kuukausi sitten). Perhosleopardikuviota mäkin voisin harkita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nasu, ONNEA ONNEA ONNEA!!!! Olipa ihana uutinen! Toivottavasti voitte molemmat, tai oikeastaan koko perhe, hyvin. Voi jee, olen niiiin iloinen puolestasi. :)

      Poista
    2. Kiitos Nina! Hyvin voidaan kaikki :)

      Poista