lauantai 31. elokuuta 2013

Rento juhlalook

tunnetila: ilo

 photo 290813_zps41373686.jpg

t-paita ja hame Samuji, korvikset Noir,
laukku Rebecca Minkoff, sandaalit Tamaris

Miten pukeutua tilaisuuteen jos kutsussa ei mainita pukukoodia? Luulisi, että tilaisuuden nimi "Helsinki Fashion Weekend" kertoo olennaisen. Paikalla tulee olemaan satoja muodista kiinnostuneita ja muotialalla työskenteleviä hyvin pukeutuvia ihmisiä. Siispä parhaat päälle! Tilaisuus järjestetään kuitenkin Töölönlahden Kansalaistorille pystytetyssä teltassa ja tilaisuus alkaa jo ennen seitsemää. Ihan iltapukua alkuillasta alkavaan tilaisuuteen ei viitsi laittaa.

Olen tänä kesänä turvautunut jokaisessa "mitä ihmettä laittaisin päälleni" -tilanteessa Samujin Sample Salesta löytämääni pitkään mustaan hameeseen ja yhdistänyt (liian pitkään helmaan) korkeimmat sandaalini. Hame on pelastanut minut jo useammasta asukriisistä ja tykkään siitä ihan mielettömän paljon! Torstai-illan muotikemuissa pitkän hameen ja korkojen kaveriksi pääsi niin ikään Samujin yksinkertainen valkoinen t-paita. Ei liian hienoa, mutta asun yleisilme oli kuitenkin ihan siisti ja klassinen. Juhlavammaksi kokonaisuuden teki näyttävät Noirin korvakorut sekä oranssinsävyinen huulipuna.

Tänään illalla edessä on uusi asuhaaste. Olen menossa kaverin synttäreille ja tällä kertaa kutsussa oli pukukoodi: Hollywood Glamour. Hmm, en vielä tiedä yhtään mitä laittan päälle. Luultavasti käy taas niin että kaivan koko vaatehuoneen läpi ja päädyn pukeutumaan samaiseen Samujin hameeseen. Juhlavamman asusta saa vaikkapa mustalla korsetilla ja näyttävällä korulla. Täytyykin testata komboa heti ettei tule illalla paniikki.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Kiitos kuvasta Mimmi!

Ps. Muistattehan, että huomenna sunnuntaina 1.9. blogini siirtyy Re:fashion -portaaliin. Uusi osoite on tunnetila.refashion.fi. En tiedä tarkkaa aikaa milloin kaikki on valmista, mutta sunnuntain aikana muuton pitäisi olla ohi. Re:fashionissa minua odottaa uusi julkaisualusta (WordPress) joten koittakaa kestää jos blogi näyttää kummalliselta enkä heti oikein osaa käyttää uutta alustaa. Eiköhän tämä tästä. Hiljaa hyvä tulee ja harjoitus tekee mestarin!

11 kommenttia:

  1. Vau,näytät aivan upealta! Rennon chic. Nuo korvakorut ja huulipuna ovat piste iin päälle. Sinun tyylisi antaa aina inspiraatiota: voisin omia koko vaatekaappisi :)

    Ihanaa viikonloppua! <3

    PS: en kommentoinut tuohon Re:fashion-uutiseen aikaisemmin, mutta mahtava homma! Hieno idea ja portaali - toivon teille kaikille pelkkää hyvää ja menestystä! Olette rohkeita naisia ja tätä juuri blogimaailma taisi kaivata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Rennon chic oli juuri se mitä lookillani tavoittelin, ihanaa että se tuli sinulle mieleen. <3

      Ja kiitos onnitteluista, huomenna muutetaan ja jännää on! :)

      Poista
  2. Wau, Nina!!

    Tuo hame toimii varmasti mustan korsetin kanssa Hollywood-tyylisenä asuna :) Ihanaa viikonloppua!

    Onnea uuteen blogiosoitteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Vähän jo muutto jännittää. :)

      Testasin tuota hametta korsetin kanssa ja se oli kyllä ihan kiva yhdistelmä. Sillä siis mennään.

      Ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Olen aina ihaillut rentoa juhlapukeutumista, jossa syntyy wow -efekti yksinkertaisilla vaatteilla, asusteilla ja asenteella. Toki tämä on aina myös persoonallisuuskysymys, enkä itse osaisi tällaista luoda, mutta näytät TODELLA upealta! Kokonaisuus on raikas ja nuorekas, täydellinen toisin sanoen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Domi! Olipa ihanasti sanottu! :) Huulipuna ja näyttävät korvikset tekivät kyllä simppelistä asusta kiinnostavamman ja juhlavamman.

      Poista
  4. Juuri ihanan rennon tyylikäs look! Ja oikein hyvältä näytti myös livenä, muistan nähneeni sinut nimittäin kauempaa torstaina ja tunnistaneeni sinut Tunnetilan Ninaksi :) Kaikkea parasta Re:fashioniin! :)

    T.Sanna siveltimella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, vai näit minut tilaisuudessa torstaina?! Olisit tullut moikkaamaan! Kiertelin osan ajasta tilaisuudessa yksin joten juttuseura olisi kelvannut. :)

      Kiitos Sanna, toivottavasti nähdään Re:fashionin puolella!

      Poista
    2. Heips vielä tänne vanhan blogin puolelle :) No pöh, nyt harmittaa kun en tullut moikkaamaan torstaina. Seuraavassa häppeningissä tulen kyllä :) Re:fashion in on! :D

      Poista
  5. Kaunis asu kauniilla kantajalla, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Viihdyin asussa tosi hyvin ja se hyvä olo saa asun näyttämään entistä kivemmalta. :)

      Poista