sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pressipäivien parhaat

tunnetila: uutta kivaa

Kuvissa pressipäivien parhaita paloja kuluneelta viikolta.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

- Monkin irtokaulus ja -kalvosimet (kuva 2). Monkin ja Weekdayn syksy, jossa huomion kiinnitti ennen kaikkea Weekdayn uusi Weekday Collection AW 12 joka sisältää laadukkaita materiaaleja (mm. paksua silkkiä ja kashmiria), räätälöityjä malleja ja hillittyä minimalismia (liikkeissä viikolla 29).

- Siisti nuttura minuutissa Glitterin valkin avulla (kuva 4), tutoriaalia tulossa. Taidan väsätä blogihistoriani ensimmäisen videopostauksen aiheesta, olen niin innoissani kun kerrankin löytyi kampaus jonka minäkin osaan tehdä.

- Katri Niskasen Moss-takki pitkänä tai hupullinen keeppi (kuva 5) samasta materiaalista on syksyksi pakko saada. Niin lämmin, niin luonteikas, niin tyylikäs, silti sopivasti renttu ja samalla naisellinen. Ihan huikea vaate, ihastuin todella ja näen jo itseni syksyisen New Yorkin kaduilla tuo takki päällä. Lentolippu Isoon Omenaan on jo ostettu, enää puuttuu elokuussa myyntiin tuleva takki.

- GoGreen siemensekoitukset (kuva 6) jotka antavat vaikkapa salaatteihin kiva pureskeltavaa. Kuvan sekoituspussissa on siementen lisäksi makeita kuivattuja viikunoita. (Viikunat on näköjään tällä hetkellä yksi suosikkituotteistani.) Makean sävyn viikunoista saanut siemensekoitus voisi olla herkkua myös vaikkapa viilin tai jogurtin kanssa.

Muutama pressipäiviltä mukaan saatu uutuusjuttu on otettu jo testikäyttöön, niistä lisää raporttia tulossa myöhemmin. Pressipäivillä on aina kiva käydä haistelemassa uusia tuulia ja näkemässä seuraavan kauden uutuustuotteita, mutta on se aina vähän kummallista kun kesä ei ole vielä edes tullut ja esillä on jo syksyn juttuja. Ja kaiken lisäksi jos joukossa on jotain niinkin kivaa kuin tällä kertaa tuo Katrin takki, niin syksyä odottavan aika on tooooosi pitkä!
 

2 kommenttia:

  1. Onko tuossa nutturakuvassa jonkinlainen niskakoru? Se näyttää tosi kivalta! Ja nutturatutorial olis tervetullut. Itsehän vain solmin hiukset, kun en muuta osaa näille tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, laittoivat nutturaa koristamaan niskakorun. Voin laittaa myös siitä lisää infoa. Hyvä jos nutturatutoriaalille on kysyntää, olen itse aivan hämmentynyt että opin nutturan teon kerrasta.

      Poista