keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Sopiva lahkeen mitta

tunnetila: yllättynyt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pellavaneule Samuji, housut H&M, 
kengät Vagabond, koru Sari Isosomppi

Katsokaa mitä löysin H&M:ltä muutama viikko sitten. Vajaamittaiset housut, joiden lahkeet on myös minulle vajaamittaiset!!! Taitaapa olla ensimmäinen kerta elämässä kun lahkeet loppuvat nilkkaluun päälle niin kuin pitää. Tietysti pidempijalkaisella nämäkin loppuvat korkeammalle, mutta ovat nuo minulle silti vajaamittaiset. Useimmiten nilkkapituisiksi tarkoitetuissa housuissa on minulle niin pitkät lahkeet että voin käyttää niitä ihan tavallisina housuina. Ei kiva...

Housut istuu päälle kuin hanska (paitsi harmillisesti ohut puuvilla venähtää pesun jälkeen heti ensimmäisessä käytössä vähän liikaa, höh) ja kerrankin, voi kerrankin housun lahkeessa oleva halkio jää näkyviin kun housuja ei tarvitse lyhentää tai kääntää lahkeesta. Tämä on kuulkaa lyhytjalkaisen tallukan huippuhetkiä!

Painitteko Te samojen ongelmien kanssa?
    

8 kommenttia:

 1. Hih, mulla taitaa olla samat housut :) Hyvä tietää, että venähtävät pesussa...

  Yleensä mulle on housunlahkeet liian pitkiä, vaikka muuten housut istuisivatkin... Tosin Leviksen kurvimallissa on kaikki kohdallaan :) Kannatti panostaa, ja onneksi olivat 20 % alessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä hankit ne "kurvit"!!!! Mä haluaisin kans mutta en ole saanut aikaiseksi mennä liikkeeseen sovittamaan niitä. Farkkujen osto on aina mulle jotenkin super vastenmielistä. Mutta loistava kuulla että olet löytänyt itsellesi hyvät farkut.

   Poista
 2. Ai paininko. En edes aloita vaahtoamista tästä asiasta. En tänään!

  Nythän kaupoissa muuten pitäisi olla vajaamittaisin lahkein varustettuja housuja ja farkkuja enemmänkin, eli kannattaa varmaan pitää silmät auki, meidän molempien.

  PS. Näyttää siis kivalta, piti sanomani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vimps! Vajaamittaisia housuja on nyt aika paljon juu, mutta ovat monet olleet minulle liian pitkiä silti. Mutta silmät auki kun kulkee niin näitä ihania yllätyksiä nähtävästi voi tulla vastaan. Jipii!

   Poista
 3. Maa olen kans ns persjalkaisten sukua...eli tikkuja tulee pyllyyn kun kavelee kynnyksen yli....maa olen siirtynyt ihan hamelinjalle....en jaksa enaa tapella housujen kanssa. Lisaksi olen lattapylly niin housut ei nayta kivalta!!
  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha, paras sanonta aikoihin tuo tikkuja pyllyyn. :) :) Siinä saa olla jo aika lyhyet jalat! :D :D Mulla on tuota takamusta vaikka muille jakaa mutta silti joudun aina taistelemaan kivojen housujen löytämisen kanssa. Ollapa standardikokoinen...

   Poista
 4. Yksi standardikokoinen ilmoittautuu! :) Mutta tulin vain ystävällisesti kertomaan, että raapustelin lyhyehkön kertomuksen kuubasta. Tai lähinnä niistä kauheuksista mitä siellä kohtasin! =D No ei vaiskaan, mutta jos kiinnostaa, sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haist huilu, sinä standardikokoinen! :D Kiitos vinkistä, kävin jo järkyttymässä. :)

   Poista