lauantai 12. toukokuuta 2012

Teinifarkut

tunnetila: hauskuus

Image and video hosting by TinyPic

Tässäpä todistusaineistoa eiliseltä. Laitoin kuin laitoinkin jalkaani itselle ei niin tyypilliset lököfarkut ja pystyin olemaan koko illan hyvillä fiiliksillä asustani. Housut tosin osoittautuivat käytössä sen verran isoiksi että vanha vyö ei oikein riittänyt pitämään niitä ylhäällä, mutta vaikka lökötys tuntui oudolta, niin sellaiseksi boyfriend -tyyppiset farkut on kai tarkoitettukin.

Juuri kun kirjoittelin hetki sitten etten osaa pukeutua monien naisten perusasuun, farkkuihin ja t-paitaan, sain Onlyltä paketin josta löytyi kuvien farkut (malli Boyfriend Chris Destroy Jeans Rim Injec). Ensimmäinen ajatus oli "Voi ei, nämä ei näytä yhtään minulta!" Vetäisin kuitenkin housut jalkaani ja jalassa ne eivät lopulta näyttäneetkään hullummalta. Näytin farkkuja miehelleni joka risti ne heti teinifarkuiksi. Sanoi kuitenkin että näyttää päällä ihan hyvältä. 

Image and video hosting by TinyPic

jakku H&M Trend, t-paita Calliope,
laukku Italiasta, farkut Only, kengät Marcello Barani

Image and video hosting by TinyPic

Käytin farkkuja muutamana iltana kotona ja totuttelin niihin hiljalleen. Eilen illaksi asua miettiessäni sain yhtäkkiä mieleeni nuo farkut ja yhdistin ne Italiasta ostamaani valkoiseen t-paitaan ja H&M:ltä alkuviikosta hankkimaani jakkuun. (Jakku on muuten aivan lemppari, yritin ostaa sitä jo muutama viikko sitten surullisen kuuluisilla 5€:n lahjakorteilla...) Balleriinojen kanssa asu olisi ollut liian rento ja fiilis liian "lökö" yökerhossa järjestettyyn tilaisuuteen, mutta korot toivat heti kaivattua nostetta muuten rentoon asuun.

Aluksi olo tuntui hassulta, olla nyt resuisissa farkuissa yökerhossa, mutta lopulta olin asuuni kuitenkin ihan tyytyväinen ja uskon että voin käyttää noita farkkuja toistekin.

Mitä sanoo raati, onnistuiko kokeilu vai onko resufarkut liian teinit yli kolmekymppiselle?
 

24 kommenttia:

  1. Sopii kyllä äärimmäisen hyvin yli kolmikymppiselle ;) Farkut tuovat sopivaa särmää muutoin hyvinkin simppeliin asuun. Tämä sun asukokeilu sai kyllä ihan uusi ulottuvuuksia sanalle boyfriendfarkut, siis positiivisessa mielessä! Välillä on ihan hyvä kokeilla jotain sellaista mitä ei ehkä ihan heti ajattele omaksi jutukseen. Voi sitten kokea tällaisia positiivisia yllätyksiä tai vaan todeta, ettei tää sovi mulle.. mutta nää farkut sopii kyllä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viihdyin itsekin asussa yllättävän hyvin. Testailin äsken farkkuja balleriinojen kanssa ja kyllä se taitaa olla niin että korkkarit minä kaipaan niille kaveriksi. Korot poistaa kivasti teinifiilistä. :)

      Poista
  2. Sopivat sinulle vallan mainiosti! Juurikin tuo kokoamasi yhdistelmä saa pöksyt toimimaan oikein hyvin. Ei housut mielestäni ole yhtään teinit, mutta kyllä yli kolmekymppinenkin välillä saisi ihan luvan kanssa olla teini. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! Ihana kuulla että yli kolmekymppinenkin saa joskus teineillä. :) Jos minulla olisi edelleen sellaiset sääret kuin teininä niin käyttäisin varmaan edelleen miniminishortjeja. Enää ei oikein voi ja se harmittaa. :(

      Poista
  3. No ihan älyttömän hyvät! :)

    VastaaPoista
  4. Ehdottoman onnistunut kokeilu sanon minä! Oli tosi mukava nähdä taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kottarainen. ;) Ja kyllä, oli tosi kiva nähdä. Toivottavasti nähdään taas pian!

      Poista
  5. Hyvältä näyttävät:) Kannatti poistua hetkeksi pois omalta mukavuusalueelta:)

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu! Ihana että uskalsin vaikka ensin tuntui vähän hölmöltä. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitti Moksu! Ja kiitos vielä ottamistasi kuvista yökerhossa. Ne oli kuitenkin sen verran pimeitä että oli pakko ottaa kotona uudet.

      Poista
  7. Toimii! Nuo farkut tuo hyvää twistiä, muuten hyvinkin klassisista paloista koostuvaan asuun. Like!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maissi! Juu, eipä paljon tuon klassisempia paloja asussa voi olla kun löytyy samasta asusta jo valkoinen t-paita, musta jakku, musta käsilaukku ja mustat mantelikärkiset korkkarit. :)

      Poista
  8. Sopiiii niiiin hyvin, ihanat!!!!

    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Saara! Onpa kiva kuulla että sinäkin tykkäät. Luulen että nuo farkut saavat jäädä kaappiin tuomaan rosoisuutta asuihin jatkossakin.

      Poista
  9. Näytätpä hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mau! Onpa hauskaa että niin moni tykkää asusta. Tekee oikein mieli kehitellä uusia yhdistelmiä noiden farkkujen ympärille, kiitos teidän! :)

      Poista
    2. Ole hyvä! Taidanpa kopioida tämän asun sulta, tosin laittaisin itselleni jotain värikästä valkosen paidan tilalle :) Sopii hyvin tämän turistirusketuksen kanssa!

      Poista
    3. Oi, sinä ja sinun rusketuksesi! :) Mä haluan kuulla kaiken Kuuban matkastasi. Siellä oli varmaan mieletöntä kun ei ollut ihan pelkästään turistireissu.

      Poista
    4. jotain hehkutusta tulee kyllä! :)

      Poista
  10. Wow! Upea asu. Kyllä ne oikeanlaiset farkut jokaiselle löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nasu! En mä kyllä usko että nuo ovat "ne" oikeat farkut minulle, paksuntavat ja lyhentävät tällaista lyhyttä tyyppiä, mutta edes yksi hyvä vaihtoehto joka ei näytä ihan pöljältä. Ne täydelliset siistit farkut on vielä etsimättä.

      Poista
  11. Wow! Upea asu. Kyllä ne oikeanlaiset farkut jokaiselle löytyy!

    VastaaPoista