perjantai 11. toukokuuta 2012

Täydellinen pikkuinen

tunnetila: ihastus

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Voitteko kuvitella että minulla, joka pukeudun pääasiassa mustaan, ei ole ollut vuosiin kunnollista mustaa pikkulaukkua? Olen käyttänyt monta vuotta kaikissa tilaisuuksissa, oli kyseessä sitten fiinimmät illalliset tai rento ilta ystävien kanssa, Friitalan mustaa clutchia jonka löysin joskus kirppikseltä eurolla. Musta pikkulaukku on ollut ostoslistalla jo useamman vuoden mutta en vain ole löytänyt sitä oikeaa.

Italian reissulla vihdoin tärppäsi! Pehmeä nahka, näppärä koko, kaksi erilaista hihnaa jotka voi liittää laukkuun erilaisen tarpeen mukaan, hauska kirjekuorimainen vetoketjumekanismi ja sopiva hinta olivat kaikki ihastusta ensisilmäyksellä ja ostohetkestä lähtien en muita laukkuja ole käyttänytkään. Laukun kullanväriset yksityiskohdat sopivat täydellisesti Tory Burchin balleriinoihin ja tuossa yhdistelmässä viiletinkin viimeisen päivän Milanossa. 

Image and video hosting by TinyPic

Olin tuosta mainiosta yhdistelmästä niin onnellinen että napsaisin niistä myös kuvan. Heh, kuka oikeasti on jostain ostoksesta niin tohkeissaan että kuvaa jalkojaan?? Nähtävästi minä. Mutta toisaalta on ihan hyvä että innostuu pienistä asioista eikä tarvitse tehdä vaikkapa laskuvarjohyppyä tunteakseen kutkuttavan iloista fiilistä mahan pohjassa, vai mitä?

5 kommenttia:

  1. Taitaa olla ensimmäinen kommenttini blogiisi, vaikka olen sitä jo pitemmän aikaa seurannut. Pakko oli vaan kommentoida kun tuollaisen ihanuuden esittelit! Aivan täydellinen clutch!

    Onko se jotain merkkiä mitä voisi jostain kautta yrittää metsästää itsellekin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tuia ja onpa kiva että kommentoit! On tosi mukava saada kasvoja lukijoille, kiitos siis että nyt innostuit juttelemaan.

      Laukussa ei lue mitään merkkiä mutta ostin sen Ritmo Shoes -liikkeestä. Ritmon omissa tuotteissa lukee Ritmo Shoes, eli Ritmon omaa mallistoa tämä ei taida olla. Tosi harmi etten osaa antaa tarkempia vinkkejä laukusta, tämä on osoittautunut käytössä niin kivaksi että näitä voisi hankkia enemmänkin eri väreissä. Laukku on ihanan pehmeää nahkaa ja maksoi kolme kymppiä!!!

      Poista
  2. Samanlaisia, tai ainakin -tyylisiä laukkuja näyttää löytyvän muiltakin ;)

    http://pupulandia.indiedays.com/2011/12/08/firenzen-tuliaisia/
    http://www.lily.fi/juttu/jardin-du-luxembourg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, taitaa olla ihan sama laukku meillä kaikilla! :) Ja kaikilla eri värinen. Jokainen on valinnut oman suosikkinsa kaikista tarjolla olleista väreistä. :)

      Poista
  3. Ihailen tätä minäkin, kiva laukku eikä hintakaan ollut paha ! :)

    VastaaPoista