maanantai 28. toukokuuta 2012

Väriloistoa kesään

tunnetila: väri-ilottelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain Lumenelta testattavaksi mielettömän määrän uutta kosmetiikkaa kesäksi. Itseruskettavaa kasvoille ja vartalolle, suojakertoimin varustettu voide sekä sävyttävä kosteusemulsio kasvoille, kesän uutuussävyt luomiväreistä ja huulikiilloista ja vaikka mitä muuta. Olen ihan mielettömän ylpeä kotimaisesta Lumenesta jonka valikoima on näin täydellinen! Näin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen tarpeeseen.

Olen jo aikaisemmin ihastunut Lumenen Blueberry Crystal hohdeluomiväreihin ja meikkipussissa vakikäytössä onkin jo pari sävyä edelliseltä kaudelta, superlempparina hento vaaleanpunainen. Uudesta kesäsetistä testiin pääsee ehdottomasti koko alarivi (kuva 2) ja ylärivistä ajattelin testata keskimmäistä, eli vihreää sävyä. En ole tottunut käyttämään varsinaisia värejä silmämeikissä, mutta luulen että vihreä hohtoväri saattaisi korostaa kivasti vihreitä silmiäni.

Lumene Natural Code Smile Booster huulikiilloista olen ehtinyt testata kahta sävyä (3 Creamy papaya ja 5 Creamy melon, kuvassa kaksi alimmaista) ja kiillot sujahtivat saman tien käsilaukkuun ja pääsivät päivittäiseen käyttöön. Koostumus on hyvä, tuoksu kiva, tuote kosteuttaa tehokkaasti, sävyt ovat onnistuneita ja uusi applikaattori levittää tuotteen huulille helposti, kauniisti ja tarkasti. Tykkään tuotteesta valtavasti!

Itseruskettavista olen testannut vasta Natural Bronzen Itseruskettavan kasvovoiteen. Ihoni on hyvin vaalea joten pelkään aina käyttää itseruskettavaa varsinkin kasvoille. Kirjava ja laikukas naama kun ei ole juuri se mitä voiteen käytöllä haluaisin saada aikaan... Tämän tuotteen luvattiin sopivan myös vaalealle iholle joten uskaltauduin kokeilemaan voidetta viime viikolla. Lopputulos oli ilokseni hyvin onnistunut.

Voide levittyi kasvojen iholle hyvin ja tasaisesti, rajoja ei jäänyt minnekään. Kasvot näyttivät kivasti päivettyneille, ei liian ruskeille. Itseruskettavat tuoksuvat usein aika kammottaville, tässä tuotteessa tuoksu oli hyvin mieto. Aluksi en tuntenut tuoksua lainkaan, vasta helteessä lenkillä hikoillessani tuoksu tuli esiin, silloinkin onneksi hyvin mietona. Tuote pääsee ehdottomasti käyttöön, täytyy vain toivoa ettei helposta hermostuva ihoni reagoi voiteeseen ikävin tavoin.

Kuten kuvista näette, Lumenen uutuustuotteita tälle kesälle on julkaistu ihan huikea määrä. En mitenkään ehdi testaamaan jokaista tuotetta joten ajattelin että olisi reilua, että joku teistä pääsisi myös halutessaan kokeilemaan uusia juttuja.

Jos siis haluat osallistua Lumenen tuotepaketin arvontaan jätä kommenttisi tämän postauksen kommenttiboksiin. Arvonta päättyy tämän viikon torstaina, 31.5. kello 19.00. Kerro kommentissasi minulle suosikkituotteesi Lumenelta tai jos et tällä hetkellä käytä Lumenen tuotteita niin kerro mikä yllä olevien kuvien kesätuotteista on sinusta kaunein tai kiinnostavin.

Onnea kaikille arvontaan!

40 kommenttia:

  1. Suosikkejani ovat Lumenen huulikiillot. :)

    VastaaPoista
  2. Olen myöskin löytänyt useita suosikkeja Lumenelta. Luomiväreissä on oikeasti väriä ja huulikiillot tuntuvat huulilla luonnollisilta ja ennenkaikkea näyttävät hyviltä.

    VastaaPoista
  3. Lumenelta löytyy mun lemppariripsiväri. Sensitive Touch oli mun ihan ensimmäinen ripsiväri, mutta sen jälkeen kokeilin monia erilaisia paremman toivossa... Palasin takasin vanhaan tuttuun Lumeneen ja hyvä että palasin, ei varise eikä mun silmät enää kärsi(jotenkin monet ripsivärit kirveli mun silmää o_O)

    VastaaPoista
  4. Mulla on jostain syystä hyvin Lumeneton meikkipussi, mutta tänä kesänä kiinnostukseni on herännyt. Erityisesti nuo kauniisti kuvioidut luomivärit sekä aurinko- ja korostuspuuterit on kokeilulistalla!

    VastaaPoista
  5. Kaikki ylläolevat tuotteet kiinnostavat, mutta nuo luomivärit näyttävät ihanille! Etenkin tuo ensimmäinen sinisen (turkoosin) sävy ja alhaalla oleva hiekan sävy sopisivat omiin silmiini. Tällä hetkellä meikkipussini ei sisällä kovinkaan paljon Lumenea, mutta olen aina pitänyt merkistä ja selvästi ollaan menossa tuotteiden valikoimassa ja monipuolisuudessa yhä vain parempaan suuntaan :)

    VastaaPoista
  6. Lumenen irtopuuteri toimii aina ja ikuisesti :D
    Noi luomivärit on aika sykähdyttäviä, jäi vielä kauppaan kun en osannut päättää väriä!

    VastaaPoista
  7. Itse tykkään käyttää Lumenen sitä hohtovoidetta (Crystal Radiance tms) meikin alla aina eli ehkä se on lemppari! Blueberry Curl -ripsaria on myös useimmiten meikkipussissa ja siitäkin tykkään paljon :-)

    VastaaPoista
  8. Lempparini Lumenelta on Sensitive Touch- sarjan kosteuttava ja rauhoittava naamio. Talvisin ihan korvaamaton ja auttaa myös kesäihon kuumotukseen. :)

    VastaaPoista
  9. Voi jee! Lempparituotteeni on ehdottomasti Rauhoittava kosteusnaamio - siis sama, jota myös Elina yllä suosittelee. Mieletön tuote!

    Ps. Viikonloppu Helsingissä, kuljetaans silmät auki! :)

    VastaaPoista
  10. Huulikiiltoja löytyy minultakin useita, samoin kuin talven vakiovarusteena kosteuttava ja rauhoittava naamio. Haluaisin kovasti kokeilla jotain ihanan väristä luomiväriä, mutta en ole vielä uskaltanut! Onko jälki kovin kimalteista?

    VastaaPoista
  11. Natural Code Smile Booster huulikiillot on omia suosikkeja. :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  12. Paras on minusta mineraalimeikkipuuteri :)

    VastaaPoista
  13. Tuo Ihon sävyn heleyttäjä on aivan supertuote! Olen hamstrannu niitä oikein varastoon kun kauhujutut ovat kertoneet että ne myydään AINA loppuun :D

    Toinen lemppari on Arctic Aqua -sarjan tasapainottava kosteusvoide. Sopii ihanasti mun vähän rasvoittuvalle iholle :)

    VastaaPoista
  14. Nämä koostumukseltaan jännittävältä kuulostavat luomivärit haluaisin ehdottomasti testattavaksi. Olen vilkuillut jo muutamissa muissakin blogeissa ja nuo sävyt näyttävät myös ihan mielettömän herkullisilta!

    En tosin koskaan voita arvonnoissa mitään. :D

    VastaaPoista
  15. Lumenen Natural Coden Smile boosterit ovat mielettömän hyviä! Mieleenpainuva se siksi, että vanhojentansseissa en omistanut mitään nättiä huulipunaa. Äiti ojensi minulle ostamansa sarjan punaisen Smile Boosterin ja yllätyin kuinka se sopi minulle, vaikka silloin vierastin kovasti punaista väriä huulissa! Siitä lähtien olen alkanut käyttämään punaista huulipunaa- ja kiiltoa meikeissäni.

    VastaaPoista
  16. Vaihdoin juuri meikkivoiteen astetta kesäisempään sävyyn ja myyjän suosituksesta päädyin Lumenen Skin Caring makeup voiteeseen jossa on myös 20 suojakerroin (poltin naamani edeltävällä viikolla..). Uusi suosikki on löytynyt, ihan huippuvoide. Tarpeeksi kevyt ja kuitenkin peittävä samaan aikaan, levittyy tosi hyvin eikä nuhjaannu pois kasvoilta päivän aikana :)

    VastaaPoista
  17. Ensimmäisen kuvan alalaidassa on ilmeisesti jonkin moinen aurinkopuuteri ja se olisi ehdoton ykkös valintani näistä tuotteista, sillä meikkipussistani puuttuu vielä kokonaan aurinkopuuteri tälle kesälle :)

    tiinariitta.viljakainen@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Uusin suosikki on juuri noita ihania vaahtomaisia hohdeluomivärejä. Niittyvillojen laulu on yksi parhaista väreistä mitä olen löytänyt! Muitakin kestosuosikkeja löytyy, kuten vedenkestävän silmämeikin poistoaine.

    Josie

    VastaaPoista
  19. Sitä on niin kaavoihin kangistunut, että aina ostaa samoja meikkituotteita ja pitkään aikaan Lumenelta en ole ostanut muuta kuin huultnrajauskyniä. Muiden kehut sai kyllä nyt miettimään, josko sitä kesämeikkipussiin ostaisi jotain kotimaistakin!

    VastaaPoista
  20. Käytän satunnaisesti Lumenea, mutta nyt kiinnostaisi kokeilla itseruskettavia, koska oma aika harvoin riittää päivetyksen saamiseen. Myös ylävasemmalla olevan luomivärin sävy on todella kaunis

    VastaaPoista
  21. Tervedys,
    minulla on useita Lumenen tuotteita joita käytän, huulipunia, ripsiväriä, time freezeriä ja kajaalia. On kyllä tosi hyviä ja olen tykännyt :).
    Osallistun arvontaan mielelläni :)

    VastaaPoista
  22. Olen viimeisen vuoden aikana alkanut käyttämään enemmän Lumenen tuotteita, ja nyt minulla onkin jo kolme luottotuotetta merkiltä. Käytän päivittäin Lumenen kulmien muotoiluvahaa ja Beauty Base valovoidetta. Talvella rakastuin Lumenen 5 min SOS Tehovoiteeseen ja luultavasti se tulee pelastamaan ihoni ensi talvenakin!

    VastaaPoista
  23. Itseruskettava, jokaisen työtätekevän kesänpelastaja!

    VastaaPoista
  24. Uudet luomivärit herätti kiinnostuksen! Ja tuo itseruskettava vaahto, voisiko se toimia yhtä hyvin kuin St. Tropez?

    VastaaPoista
  25. Minun suosikkini Lumenelta on ehdottomasti Blueberry Curl -ripsiväri. Ainoa tähän mennessä testaamani ripsiväri, joka ei muuta juuri taivutettuja ripsiäni takaisin piikkisuoriksi.

    VastaaPoista
  26. Silmämeikin pohjustusvoide! Tuubini on kyllä niin vanha, että en tiedä, onko sitä enää myynnissä. Kestääkin siis ikuisesti - ja on kokeiltu Urban Decayt sun muut, mutta Lumenen versio hakkaa ne kaikki mennen tullen. Vain tällä luomivärit pysyvät koko päivän.

    Nuo luomivärit ovat aivan ihania! Erityisesti kiinnostaa tuo kauniin vihreä ja turkoosi. Ihania kesäsävyjä!

    VastaaPoista
  27. Lempituote on Matt Touch -meikkipuuteri - pitää äärirasvaisenkin ihon kiillottomana.

    VastaaPoista
  28. Seerumit on ollut hyviä ja ripsarit.

    VastaaPoista
  29. Lumenen tuotteista multa löytyy ainakin primer ja Natural Code Matt Makeup -meikkivoide. Tota meikkivoidetta oon käyttänyt jo vuosia, mutta primer on melko uusi. Molemmista kyllä tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  30. Itseruskettava kiinnostaisi, tuotteista moni on tuttu. T. Itäsuomesta.

    VastaaPoista
  31. Hirmuisesti ihania tuotteita!! Minulle opiskelijabudjetilla harmittavan useat tuotteet Lumenelta ovat liian kalliita, joten en tällä hetkellä omista niistä mitään. Edellä olevista nuo luomivärit näyttävät kaikkein parhaimmilta :D

    VastaaPoista
  32. Lumenen meikkipuuteri löytyy aina käsilaukusta, siinä on hyvä hinta-laatusuhde. Tuota turkoosia luomiväriä olen himoinnut, mutta en raaskinut ostaa.

    VastaaPoista
  33. Suosikkini on Lumene Natural Code meikkivoide sävyssä 10 Vanilla. Se on tarpeeksi vaalea iholleni ja siinä on myös mukavan kevyt koostumus.

    VastaaPoista
  34. MInä olen monesti katsellut uutta "kevyttä" aurinkopuuteria, mutten ole uskaltautunut ostamaan. Myös luomivärit kiinnostavat, mutta kimaltavat luomivärit kutittavat silmiäni, joten en uskaltanut niitäkään ostaa.

    -Svea

    VastaaPoista
  35. Itselläni ei taida tällä hetkellä olla käytössä muuta kuin Lumenen kynsilakka. Aikanaan pidin kovin Lumenen ihon sävyn heleyttäjästä. Silloin se oli vielä sellaisessa vaaleanpunaisessa lituskassa tuubissa. Pitäisikin taas hankkia sitä testailtavaksi ja katsoa syntyykö rakkaus uudelleen. :)

    VastaaPoista
  36. Oi, ihana arvonta! :) Käytän Lumenen meikkivoiteita, irtopuuteria, luomivärejä, poskipunaa ja huulipunaa, suosikkina ehkä irtopuuteri. Kokeilisin kovin kovin mielelläni ylimmän kuvan Lumenen heleyttäjiä molemmissa sävyissä, seuraavaksi ehdottomasti hankintalistallani. Oikein iloista kesää! :)

    VastaaPoista
  37. Ihon sävyn heleyttäjä (mahdollisimman vaalea sävy) kiinnostaisi minua, sillä olen siitä paljon kuullut. Lumenea en taida tällä hetkellä käyttää, mutta talviaikaan minulla on ahkerassa käytössä SOS-voide, joka rauhoittaa helposti reagoivaa ihoani.

    VastaaPoista
  38. Mulla Lumenelta on käytössä silmämeikin pohjustusvoide, puuteri ja huulikiilto. Ollut jo vuosia. Pitkään oli käytössä myös ripsiväri. Luomivärikin on välillä ollut Lumenelta. Yllättävän paljon siis, kun niitä näin alkaa listaamaan!

    Ellu Koo

    VastaaPoista
  39. Lempparein tuote tällä hetkellä on Lumenen Double Stay Mineraalimeikkivoide, josta olen kyllä tykännyt kovasti.
    -SeLma-

    VastaaPoista
  40. lumene uudisti kulmakynänsä, enkä ole ihan varma, onko käyttämääni vaaleanruskeaa sävyä enää. se on täydellinen. en ole uskaltanut katsoa, vastaako uusi valikoima vanhaa sävyä. lisäksi tykkään lumenen meikkipuuterista, varsinkin kesällä ihana tuote laiskalle meikkaajalle. kiinnostaisi etenkin se touch of radiance crystal highlighter, mutta en ole antanut vielä itselleni lupaa sen hankintaan :D

    VastaaPoista