lauantai 13. huhtikuuta 2013

Akkujen latausta

tunnetila: väsymys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Huh mikä viikko takana! Viime viikonloppuna (6.-7.4.) järjestettiin Helsingissä Kaapelitehtaalla kaksipäiväinen joogafestari. Jooga on ollut yksi rakkaimmista harrastuksistani jo 16 vuotta joten ei lienee yllätys että ostin festarilipun koko viikonlopulle ja joogailin innoissani kaksi päivää. Kivaa oli, mutta valitsin ohjelmaani hyvin fyysisiä joogatunteja ja monta tuntia päivässä joogailtuani olin niin poikki että illat meni palautuessa ja telkkaria tuijottaen. Viikonlopun jälkeen olo ei ollut levännyt vaan tunsin suorittaneeni vähän liikaa.

Suorittaminen jatkui heti viikonlopun jälkeen samanlaisena kuin viikonloppuna. Olin päivät töissä ja työviikko oli aika hektinen. Työpäivien lisäksi oli vielä paljon kaikkea muuta ohjelmaa koko viikolle. Maanantaina piipahdin työpäivän jälkeen Otavalla, tiistaina olin illalla niin ikään joogassa, keskiviikkona kävin Hulluilla päivillä ja illallistin ystäväni kanssa, torstaina oli Aussie Blog Awards ja eilen illallistimme pitkän kaavan kautta ja juhlimme pienellä porukalla Iinan synttäreitä. Takana on ihan super kiva viikko täynnä kivaa tekemistä ja ihania ihmisiä, mutta nyt en jaksa olla sosiaalinen enää hetkeäkään. Tälle illalle oli vielä tiedossa ystävän järjestämät shamppanja -kemut mutta rahkeet ei millään riitä.

Välillä on pakko vaan olla kotona ja nollata pää. Onneksi ulkona sataa vettä joten ei tee edes mieli lähteä ulos. Otan kohta pizzan uunista, kääriydyn viltin alle ja ajattelin katsoa (jo toistamiseen) loistavan elokuvan The Artist. Sain tällä viikolla Scanboxilta yllätyspaketin huikeita leffoja ja ajattelin paneutua niihin huolella tulevien päivien aikana. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Huh! Vaan välillä on vaan oltava, vaikka olisi mitä kivaa. Muuten ei jaksa. Rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoa Heidi muuta. Tosin nyt on ollut niin paljon kaikkea että rentoutumien ei oikein onnistu.. Heräsin viime yönä viiden maissa ja aloin miettiä työasioita. Voi ahdistus. :(

   Poista
 2. Harmi, kun öisestä työasioden miettimisestä ei saa palkkaa :D Nimim. tuttu ongelma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm, mitäs jos vaan pokalla laittaisi kaikki tunnit ylös ja ottaisi yöllä menetetyt tunnit ylityövapaina? Saattaisi olla aika paljon ylimääräistä lomaa tiedossa. :D :D

   Poista