maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huivin kaksi puolta

tunnetila: pienoinen pettymys 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

H&M:n laatutietoinen sisko & Other Stories avasi ensimmäiset myymälänsä Euroopassa muutama viikko sitten. Suomeen ei liikettä vielä (?) saatu, mutta merkin verkkokauppa toimittaa tuotteitaan halukkaille myös tänne pohjolaan. 

Merkin ensimmäistä mallistoa on kehuttu kaikkialla monin yli-sanoin, ja pakko myöntää että tein itsekin tilauksen heti nettikaupan avattua ovensa. Klikkasin ostoskoriin pari puseroa ja kaksivärisen huivin, oikeastaan muuta tarpeeksi kiinnostavaa tai juuri nyt tarpeellista en mallistosta itselleni tällä kertaa löytänyt.

Paketti tuli perille vähän yli viikossa. Tykkäsin kierrätysmateriaalista tehdystä pakkauksesta, mutta paketin sisältö ei mennyt oikein nappiin. Tilaamani puserot olivat molemmat minulle liian pieniä. Tai siis toivoin niiden olevan rentoja ja reiluja malliltaan, mutta molemmat olivat niin niukkoja että palautin ne molemmat. Pidin tilauksesta itselläni ainoastaan huivin, jonka kahteen ilmeeseen ihastuin.

Huivin toinen puoli on musta, toinen beige. Huivia voi käyttää kummin päin vaan, mutta itse olen keväisten ilmojen imussa käyttänyt huivia beige puoli päällä. Huivin musta puoli vilahtelee kivasti kun huivin sitoo kaulaan, ja mustat yksityiskohdat ryhdittävät huivin ja tuovat siihen kivaa särmää. Huivi on miellyttävän tuntuista paksua viskoosia ja uskon, että siitä voi tulla jopa tulevan kesän käytetyin asuste.

Oletteko jo ehtineet tutustua &Other Storiesin ensimmäiseen mallistoon? Jos olette niin mitä olette mieltä? Entä oletteko jo tehneet ostoksia nettikaupasta, tai kenties päässeet tutustumaan uuteen liikkeeseen reissuillanne?

10 kommenttia:

  1. Anonyymi1/4/13 20:16

    Täällä myös hiukkasen pettynyt asiakas. Tilasin nahkaballerinat (liian suuret, eivätkä näyttäneet hyvältä jalassa), mustan mekon (todella pientä kokoa), merikuvioisen ostoskassin (kassiosuus pieni ja painoi jo yksistään todella paljon), poskipunan (kiva väri, laadusta en osaa vielä sanoa), poskipunasiveltimen (lähettivät väärän, ei ollut se jonka tilasin) ja käsisaippuan (ok). Pidin tilauksesta siis vain poskipunan ja käsisaippuan. Paketin saapuminenkin kesti parisen viikkoa. Annan varmaankin vielä mahdollisuuden, jos jotain kivaa löytyy, mutta alku ei oikein vakuuttanut...-Zanah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi ettei tilaus oikein onnistunut sinullakaan. Onkohan nuo tuotteet kautta linjan pienikokoisia? Olisi kiva päästä liikkeeseen hiplailemaan materiaaleja ja testailemaan vaatteiden malleja ja kokoja. Pieleen menneestä nettitilauksesta kun tulee helposti kammo ko. nettikauppaa kohtaan eikä tilauksia uskalla enää tehdä.

      Poista
  2. pauliina5/4/13 20:23

    Hei,
    sait kiinnostumaan kyseisestä nettikaupasta ja varsinkin toi huivi kolahti. En sitten onnistunut sitä sivuilta löytämään vaikka mielestäni kaikki mahdolliset yksilöt kävinkin klikkailemassa. Et viitsisi laittaa linkkiä kyseiseen huiviin, että tälläinen puusilmäkin sen löytäisi...?
    Lisäksi siellä oli toinen toistaan ihanampia nahkaisia pussukoita ja nyssäköitä, aaah! Ja asusteitahan on huomattavasti helpompi ostella netistä kuin vaatteita, joissa kokojen kanssa aina joutuu arpomaan välillä paremmalla ja usein ikävä kyllä huonommalla menestyksellä.
    Olen jo jonkin aikaa blogiasi säännöllisesti seurannut mutta en ole tainnut aikaisemmin kommentoida, joten: kiitti kivasta blogista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pauliina, ja kiitos kommentistasi. Tulin siitä kovin iloiseksi! Olisin linkannut huivin tähän postaukseen postausta kirjoittaessani, mutten itsekään löytänyt huivia koko kaupasta. Mutta myös minä löysin kaikki ihanat pussukat. Myös minä rrrrrrrakastan kaikkia pussukoita! :)

      Poista
  3. pauliina5/4/13 21:13

    lisäys edelliseen kommenttiini: löytyihän se huivi, oli vaan väärässä värissä niin näytti niin oudolta. ja tuo musta/beige olikin jo loppu. :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ne oli loppu, voi harmi!! En huomannut itsekään toisenväristä huivia kun niitä selaisin aiemmin. Toivottavasti musta-beigeä huiveja tulee vielä myyntiin ja ehdit saada omasi.

      Poista
    2. pauliina6/4/13 09:05

      toivotaan! ehdin kehittää siitä jo lievän pakkomielteen. :)

      Poista
    3. Heh, tiedän mitä tarkoitat! Itse kehittelen pakkomielteitä ties mistä. :)

      Poista
    4. pauliina8/4/13 18:13

      pakko vielä palata aiheeseen: huivi tulossa!! ja täytyihän sitä samoihin postikuluihin tilata nahkapussukkakin. :)

      Poista
    5. Voi jee! Huippua että niitä tuli lisää. Toivottavasti tykkäät huivista. Se oli minulla kaulassa viimeksi tänään ja tykkään kylä kovasti! :) Hmmmm, mäkin haluan uuden nahkapussukan... ;)

      Poista