maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kadotettu kevätväsymys

tunnetila: ilo

 photo 260413-2.jpg

neule Sonia Rykiel, housut Vila, kengät Repetto

Viime viikko oli erinomainen. Ohjelmassa oli useita pressipäiviä ja tarjolla oli paljon uutta ja inspiroivaa nähtävää. Pressiviikon kruunasi perjantainen hemmotteluaamupäivä jolloin sain nauttia useammastakin mukavasta hoidosta ja tutustua moniin tuoteuutuuksiin esimerkiksi Dovelta ja Vaselinelta. Keskiviikosta sunnuntaihin meillä kyläili ihania ystäviä ja viikonloppuna nautiskelimme molempina aamuina pitkään ja hartaasti itse tehdystä herkkubrunssista. Lauantaina kiertelin sisustamista rakastavan ystäväni kanssa lemppari sisustusliikkeissä ja yritin keksiä uusia juttuja vielä aikalailla keskeneräiseen uuteen kotiin.

Kaikin puolin mukava viikko siis takana. Normaalisti ikuisuudelta tuntuva kevät on mennyt ohi hujauksessa eikä usein keväällä iskevää kevätväsymystä ole tullut. Onneksi. En ymmärrä miksi väsymys iskee usein keväällä. Luulisi että mukava kesän odotus ja pitenevät ja valoisammat päivät saisivat mielen virkeäksi. Minulla käy usein ihan päin vastoin.

Tämä kevät on mennyt kuitenkin mukavan nopeasti ja jotenkin huomaamatta. Kohta on jo toukokuu! Säästä toki olen jaksanut valittaa jo monta kertaa ja uhkailla pysyvällä muutolla ulkomaille, mutta muuten vireystila on ollut hyvä ja energiaa on riittänyt arjen askareisiin. Nyt kun vielä saisi pulkkaan tämän alkuviikon niin sitten pääsisi viiden päivän vappuvapaalle. Huippua! Kun asiat on näin mallillaan niin kevätväsymys taitaa olla vain ikävä muisto menneisyydestä. 

Podetteko te kevätväsymystä?

Kiitos kuvasta Mimmi!

Ps. Miki-kirja kilpailussa tarjolla mahtava palkinto ja suuri mahdollisuus voittaa! Kannattaa osallistua!

7 kommenttia:

  1. Hiukan on ollut kevätväsymystä ja kesän (loman) odotusta, mutta hups, ylihuomenna on jo toukokuu! Lisääntyvä auringonvalokin piristää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava asenne Heidi! Toivottavasti auringonvalo, lähestyvä kesä, edessä oleva kesäloma ja moni muu juttu pitävät iloisen mielen otteessaan ja väsymys painuu kivojen asioiden myötä syvälle maanrakoon.

      Poista
  2. Oih, kiitos Emilia itsellesi huipusta viikonlopusta! :)

    Ihana kuulla että normaalisti vaivaava kevätväsymys ei ole päässyt valtaan sielläkään. Ja kohtahan on toukokuu ja sit melkein kesä, eli väsymyksen on ihan turha enää tulla. ;)

    VastaaPoista
  3. Mäkin kuulun niihin, joilla on yleensä kevätväsymystä. Syksyllä olen energinen. Tänä vuonna ei ole väsyttänyt, mutta kevätkin on muistuttanut toistaiseksi enemmän talvea :) Pian on toukokuu - ihanaa! Kaunis ja tyylikäs asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhahaaa, totta, ilmankos ei ole kevätväsymystä kuulunut kun elimistö luulee että on edelleen talvi!! :D Nasu sä olet nero!

      Kiitos kehuista, neuleesta ja kengistä on molemmista tullut lempparijutut vaikka ostaessa pohdin molempia pitkään. Onneksi ostin!

      Poista
  4. Samoin, yleensä keväällä iskee kevätväsymys, mutta ei tänä vuonna. Mitäköhän nyt on oikeen ilmassa, kun olen kuullut monelta muultakin normaalisti kevätväsyjältä, ettei yhtään väsytä :)
    Ihana kuva, näytät tosi onnelliselta. Terkkuja miehellekin meiltä molemmilta.
    -Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain erikoista taitaa olla ilmassa jos kerran useammallakin on tänä keväänä normaalia virkeämpi olo. :)

      Ja kiitos Ritva kivoista sanoistasi! Mietin itse pitkään julkaisenko kuvaa ollenkaan kun näytän siinä mielestäni tosi väsyneeltä. Olin juuri maannut hierontapöydällä ja nousin siitä tukka pystyssä, hierontapöydän rengas naamaan painuneena ja olo oli ihan pöllämystynyt. Päätin kuitenkin julkkaista kuvan sillä saan niin harvoin otettua asukuvia. Kiva siis kuulla etä kuvasta paistaa onnellisuus eikä hierontapöydän rengas ja tokkurainen olo. :)

      Terkkuja myös meiltä teille molemmille ja kivaa vappua!

      Poista