keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Valkoinen laatikko

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Juuri nyt on hirvittävä kiire, mutta silti on pakko jakaa eilinen onnistuminen. Ensimmäistä kertaa onnistuin tilaamaan verkkokaupasta sopivat kengät! Noh, myönnetään että kengät on himpun verran liian suuret ja vaativat pohjallisen, mutta suuren saa helpommin pienemmäksi kuin liian pienen puristamattomaksi. 

Uudet kengät on heti tänään jalassa ja mieli on iloinen. Toivottavasti keskiviikkonne on yhtä iloinen ja aurinkoinen kuin mieleni tällä hetkellä! 

Ja juu, kengät on siis täältä.

6 kommenttia:

 1. Ja mitkä kengät. Auts - upeat ovat.
  Minä en vielä ole uskaltautunut verkosta kenkiä edes tilaamaan - kun en tykkää palautella niitä epäsopivia. Mutta ehkäpä on rohkaistuttava - Turun valikoimat kun ovat mitä ovat. Juuri laskeskelin, että ihan oikeita kunnon kenkäkauppoja ei taida olla kuin 2-3 - muut ovat sitten ketjuliikkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of the Mess! Kengät on kivan näköiset juu ja mikä tässä ostoksessa tärkeintä, ne on hyvät jalkaan. Olen etsinyt jo pidempään kenkiä juuri näillä ominaisuuksilla. :)

   Poista
  2. Ja noista Turun kenkäkaupoista puheen ollen, en tunne niitä yhtään mutta haluaisin oppia tuntemaan. :D Olisi kiva vaikka ensi kesänä taas piipahtaa Turussa tutustumassa kivaan kaupunkiin vähän tarkemmin.

   Poista
 2. Oi oi miten hieno valkoinen laatikko :) Saman merkin valkoinen laatikko tuli minulle jokin aika sitten myös, mutta valitettavasti menee takaisin. Ongelma oli juuri päinvastainen, liian puristava koko :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, palautusrumba on aina ärsyttävä! Mulla meni kerrankin arvio oikein. Mulla on jalka 37 tai 38, riippuu kengistä. Nyt otin suosiolla 38:n sillä kyseessä on kävelykenkä joka saakin olla vähän väljä. Oikein arvioin, koko on pikkasen iso mutta kuten sanottua, ei ainakaan purista!

   Poista
 3. Ihanat! Ei mulla muuta :)

  VastaaPoista