perjantai 5. huhtikuuta 2013

Muotielokuvia viikonlopun ajan

tunnetila: vinkkaus

Image and video hosting by TinyPic

Viikonloppu vailla tekemistä? Helsingissä starttasi eilen ensimmäistä kertaa järjestettävä elokuvafestivaali, Season Film Festival. Festivaali tuo Suomeen maailmalla arvostettuja ja palkittuja elokuvia, jotka eivät ole päässeet erinomaisuudestaan huolimatta täällä laajempaan levitykseen. Ohjelmisto sisältää myös muotiaiheisia leffoja ja festivaali korvaakin viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetyn Fashion Film Festivalin.

Istuin viime elokuussa muotifestareiden aikaan joka päivä leffassa katsoen Fashion Film Festivalin helmiä ja nautin joka hetkestä. Mukana oli vanhoja ja uusia elokuvia, ja näitä elokuvia yhdisti visuaalisuus ja puvustuksen tärkeä rooli elokuvassa. Osassa näytöksistä oli mukavasti yleisöä, mutta muutaman hienon elokuvallisen kokemuksen jälkeen oikein harmitti kun ihmisiä oli paikalla niin vähän. Toivottavasti Fashion Film Festivalin yhdistyminen Season Film Festivaliin tuo festivaalille enemmän tunnettuutta ja saa paikalle enemmän yleisöjä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vietin keskiviikkona iltaa IVANAHelsingin liikkeessä jossa juhlistettiin uuden festivaalin avajaisia. Popcornit, pirskahteleva juhlajuoma ja Anssi Kela saivat biletunnelman nousemaan kattoon ja tarkempi tutustuminen Season Film Festivalin ohjelmistoon sai harmittelemaan viikonlopulle tehtyjä muita suunnitelmia. Muutaman leffan käyn festareilla ehdottomasti katsomassa, mutta aikaa koko festarin läpi koluamiseen ei ole aikaa vaikka kuinka haluaisin. 

Jos olette Helsingissä ja mietitte kivaa tekemistä viikonlopulle, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan uuteen elokuvafestivaaliin. Minut löytää leffasta ainakin tänä iltana. Sitä ennen suuntaan kuitenkin ulos nauttimaan kevään virkistävästä auringosta. Ihanaa viikonloppua kamut! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti