sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Astetta rankempi vappu

tunnetila: tympii

Että sellainen vappu tällä kertaa.. Perjantaina, tämän merkinnän kirjoitettuani, kaaduin sänkyyn ja makaan siellä edelleen. Pikkasen alkaa olla kroppa puuduksissa, olenhan nyt maannut sängyn pohjalla yli 40 tuntia. Olen nukkunut tuosta ajasta noin 90% ja loput 10% vieraillut kylppärissä. Mahatauti ei ole ystävä.

Tuntuu että sain vuosisadan krapulan juomatta mitään, pelkästä myötätunnosta kaikkia vapun juhlijoita kohtaan. Eli jos dokailit viikonloppuna huolella ja heräsit aamulla ilman darraa ja ihmettelit miten voi olla mahdollista, niin hei hei, sijaiskärsijä ilmoittautuu.

Palataan asiaan kun ruokavaliooni mahtuu muutakin kuin vichyä ja asuna nähdään enemmän kuin yöpuku.

Mitäs kivaa te teitte? :)

12 kommenttia:

 1. voi kurjuus, paranemisia pian!! Mä vietin vappuni ihan kotona ilman mitään prosentteja :)

  VastaaPoista
 2. oivoi miten kurjaa! Ei mennyt meidänkään vappu ihan putkeen, sillä typeryyksissäni kuvittelin että kaupat olisivat perjantaina avoinna normaalisti. Lähdin töistä kuuden jälkeen vain todetakseni että suunniteltu koko viikonlopun ruokatarvikkeet kattava kauppareisu rajoittuikin Neste-shopin ja R-kioskin eineshyllyjen tarjontaan. Itse kokatusta huippu-vappulounaasta tulikin papuja tomaattikastikkeessa ja grillimakkaraa (jota olimme syöneet tällä viikolla jo kahdesti). Ja jipii, eilen loppui sokeri joten ei voinut edes leipoa, muusta ruuanvalmistuksesta puhumattakaan. Muutenhan meillä ei hirveästi vappua vietetä. Onneksi tänään on kaupat auki ja saadaan kunnon ruokaa.
  Paranemisia sulle! Vatsatauti on yksi kurjimpia vaivoja mitä tiedän (migreenin lisäksi).

  VastaaPoista
 3. Auts. Vatsataudit ovat kyllä helvetillisiä. Kamalinta on ollut, kun taudin kourissa janottaa ja juo vettä, jonka sitten oksentaa aina 15 minuutin päästä ulos. Ja sitten taas janottaa... se vielä kyllä kaikki voimat.

  Oma vappuni sujui varsin rauhallisissa merkeissä, mitä nyt koetan tulla toimeen uuden tukkani kanssa. Se ei ole helppoa.

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten kurjaa. :< Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Paranehan pian. Me sairastettiin mahatautia ei viime, mutta sitä edellisenä jouluna. :S Ei ollut kovinkaan mukavaa.

  VastaaPoista
 6. voi toista, paranemisia! pitäkää kostoksi oma jälkivappu ensi viikolla, onpahan ainakin enemmän tilaa juhlia, ja säätkin ehkä paremmat!

  VastaaPoista
 7. Aune: Kiitos! Ilman prosentteja meni täälläkin ja ei kyllä yhtään haitannut. Enemmän harmittaa nuo kaikki herkkuruoat jotka tuli ostettua ja jotka menevät pilalle ennen kun pääsen niiden kimppuun.

  Rhia: Kiitos! Ja voi vitsi kun täällä olisi ollut ruokaa jääkaappi täynnä eikä kukaan syönyt niitä. Mieskin haki pizzan kun ei jaksanut itse laittaa mitään. Olisitte saaneet kaiken jos olisitte vaan tuleet hakemaan. :)

  Vimps: Mä voin kuvitella sun hiuskriisisi. Mulla olis kans kriisi jos olisin ollut yhtä rohkea kuin sinä. Mun radikaalein veto kampaajalla on aina: "Jos pikkasen leikkaisit niin että näyttää että olis otsatukka. Mut sit se on kyllä saatava kiinni jos en tykkääkään siitä, eli ootas... Ei tehdä sittenkään mitään. Tasoitetaan vaan latvoja." Mutta hyvät sun hiuksesi on, kunhan vaan totut niihin.

  Christina: Kiitos! Äsken söin jo vähän ruokaa ja olo tuntuu vahvistuvan. Ihanaa!

  NooranElämää: Kiitos! Elämä alkaa jo voittaa. Ja mahatauti jouluna olisi ihan kammottavaa!! Laitoin sulle muuten sähköpostia.. :)

  tiiti: Kiitos, ja kiitti myös vinkistä! Voisikin mennä vappuhatussa Kaivariin vasta ensi viikonloppuna ja leikkiä hämmentynyttä kun joku tulisi valistamaan että ollaan viikon myöhässä.

  VastaaPoista
 8. Yh, mä kärsin loppuviikosta, tervehdyin juuri vapuksi mutta ei se silti mukavaa ollut :/ Nyt sitten hirveessä kiireessä rustaan gradun tiivistelmää, joka oli tarkoitus viime viikolla tehdä mutta oli sen verran ällö olo etten jaksanut pitkää aikaa kerrallaan tuijottaa koneen ruutua tai mitään. Toivottavasti olet pian kunnossa!

  VastaaPoista
 9. Sä olet ihan ilmiselvästi ollut mun sijaiskärsijä, sillä tänään heräsin pirteänä kuin peipponen ilman mitään olotiloja :D Mutta oikeasti, pikaista paranemista, mahatauti ei ole kiva asia :(

  VastaaPoista
 10. Herttainen: Yhyy, ei ole kivaa ei! Mä yritin tänä aamuna lähteä töihin mutta ulko-ovelle päästyäni alkoi taas sellainen vellonta että sänky kutsui. Yäk!!! Onneksi sä olet jo terve!

  Salka: Heh, you owe me one. Big time! :)

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Sä varmaan sait munkin huonot olot, nimittäin itse tuli juhlittua oikein olan takaa kaksi päivää ilman krapulan häivääkään! Toivottavasti sullakin alkaa pian jo helpottaa!

  VastaaPoista
 12. Auri: Ja sinäkin! Sijaiskärsijä alkaa toivottavasti pikku hiljaa toipua.. Vähän vielä etoo, toivottavasti pääsen huomenna töihin.

  VastaaPoista