keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Musiikin kanssa

tunnetila: normipäivä

Näin tänään...

... että joku oli hakkeroitunut Hotmail-sähköpostitililleni ja lähetti postistani spämmiä kaikkiin osoitekirjan osoitteisiin (anteeksi häiriö mm. entiset opettajani, entiset työnantajani, entiset poikaystäväni sekä nykyiset kaverini ja muut satunnaiset ihmiset jotka saitte minulta aamulla epämääräistä sähköpostia (minulta ei siis voi ostaa tietokoneita eikä moottoripyöriä))

... että silloin kun kaikki alkaa mennä heti aamusta pieleen niin vyöryä ei voi pysäyttää ja koko päivä menee keturalleen vaikka miten yrittäisi parantaa sen suuntaa (tänään puhutaan lähinnä työpäivästä, mutta kaava toimii myös muussa elämässä)

... kun raitiovaunun ovesta punki sisään nainen, jolla oli sylissään lähes oikean kokoinen pehmolammas (bäää)


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat otettu puhelimella Nokia E71


... kun maailman kaunein Jenni Vartiainen heitti keikan Nokian liikkeessä (keikka liittyi Nokia Comes With Music -kamppikseen)

... kun Aleksilla, H&M:n uudessa liikkeessä kaksi neitokaista käveli rekkien välissä ja päivitteli "Ei oo todellista! Ihan hirvee! Kuka näitä muka oikeesti käyttää??" (läksin seuraamaan tyttöjä ja lähes kaikki vaatteet joita he päivittelivät päätyivät käsivarrelleni ja kanssani sovituskoppiin)

... että edellä mainitut tytöt olivat oikeassa, niitä vaatteita en käytä ainakaan minä (vaikka kauniita olivat mutta ei ehkä minulle sittenkään).

5 kommenttia:

 1. Voi hitto miten en bongannut sua nokialta?? Olin meikkitaiteilemassa ( eli kiitos vaan jennin kehumisesta ;) ) ! Karkasin tosin sirkukseen ennen loppuhuipennuksia..

  VastaaPoista
 2. Saara: No hitto. Mä en nähnyt (järjestäjä Sallan lisäksi) siellä muita tuttuja kuin Mimmin ja Pepin. Höh, harmi että missattiin toisemme. Toivottavasti nähdään kuitenkin pian jossain muualla.

  VastaaPoista
 3. tää pirun tampereen siperia voi juma!! Mäkin olisin halunnut tuonne ärh..

  Tuli tuosta henkkakokemuksesta mieleen että mä oon kans kerran kuunnellut parin tytön kauhistelua Zarassa yhdestä minarista, kiinnostunut sen perusteella katsomaan mikä muka oli niin kauheaa että ansaitsi sellaisen ryöpytyksen ja ihastuin hameeseen ihan täysille :D ja kotiinhan se lähti hehhe.. makuja on niin monia.

  VastaaPoista
 4. Yleensä tollaset "ihan hirvee"-jutut herättää vaan todellisen mielenkiinnon.. Kuitenkin h&m:n palkkaamia sissimarkkinoijia ne tytöt ;D

  Jenni Vartiaisesta tulikin mieleen.. :D

  VastaaPoista
 5. Nelliina: No olis ollu niin kiva mennä sun kanssa tonne. Ja keikka oli kivan intiimi ja hyvä, eli olisi kannattanut tulla.

  Hahaha, mä kans tykkäsin niistä kaikista vaatteista mitä ne tytöt arvosteli mutta sovituskopissa iski fiilis etten oikeesti tarvitse niistä mitään joten jätin ostamatta. Ehkä sit kesällä ne on ajankohtaisempia..

  wikke: Todellakin, selvä markkinointistrategia toi kaiken dissailu! :)

  Ja arvaa tuliko mullekin mieleen... ;)

  VastaaPoista