lauantai 8. toukokuuta 2010

Rennot laineet

tunnetila: tyytyväisyys

Soisin jokaisen aamun alkavan päähieronnalla ja sillä, että joku muu pesee hiukseni. Myönnetään, kuulostaa siltä että laiskuus on huipussaan, mutta kun se vain on niin ihanaa: olla hetki silmät kiinni ja rentoutua ja antaa hoitoaineen herkullisen tuoksun leijailla ympärillä virkistämässä mieltä.

Tämä päivä alkoin juuri niin ihanasti kun vain voi kuvitella. Pääsin heti aamusta hemmoteltavaksi kampaamo Dynastiaan
jossa hiukseni ensin pestiin ja tämän jälkeen muotoiltiin Syossin uusilla muotoilutuotteilla. Muistatte varmaan kun vähän aikaa sitten Suomen marketteihin rantautui kolme kampaamotasoista sarjaa, Syoss, TRESemme sekä Frank Provost. Nyt Syoss on tuonut päivittäistavaraliikkeisiin myös muotoilutuotteet joihin lähinnä kävin tänään tutustumassa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

nahkatakki second hand, pusero Marimekko,
housut Lindex, nahkatossut Vagabond


Kostea ulkoilma teki harmikseni tehtävänsä ja kauniit kiharani loivenivat laineiksi kotimatkalla (kuten kuvista näkyy). Silti hiukset tuntuvat vieläkin ilmaville ja tyvikohotus on pysynyt hyvin.

Sain lahjakassissa "vinkkivihkosen" johon on koottu vuoden 2010 trendikampauksia ja vinkit kuinka ne voi itse toteuttaa. Kasseista paljastui myös muotoilutuotteita joilla kampausten tekeminen onnistuu. Hmm.. Sanon aina etten osaa tehdä hiuksilleni mitään ja vaikka joskus innostuisinkin yrittämään minulla ei ole siihen tarvittavia aineita. Nyt loppui tekosyyt. Ainoa este upeiden kampausten toteuttamiseen on enää laiskuus. Saakohan ihminen, joka toivoo että hänen hiuksensakin pesisi joku muu, koskaan aikaiseksi itselleen kaunista kampausta?

Jaksatteko te laittaa joka päivä hiuksenne sievästi vai panostatteko ennemminkin juhlahetkiin kampausten laitossa?

5 kommenttia:

 1. Lukijani kirjoittaa ettei blogiini kommentointi jostain syystä onnistu.. Testaanpa tätä nyt itse ja laitan häneltä sähköpostitse saamani kommentin tänne.

  Kiitos tiedosta Heidi, selvitän ongelmaa.

  Heidi kirjoittaa: Ihanat laineet! Ja ah, päänhieronta...

  Itse leikkautin juuri tukkani lyhyeksi ja helppohoitoiseksi, kun en jaksa laittaa sitä aamuisin ;) Luonnontaipuisaa tukkaa kun sai aina olla raudalla suoristamassa. Tukka on nyt sekaisin tarkoituksella ;)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Hmm.. Kommentointi tuntuu ainakin minulla toimivan, toivottavasti häiriö oil vain väliaikainen.

  Mutta kiitos tiedosta ja onnea uudelle tukalle!!! Musta taas tuntuu että juuri lyhyitä hiuksia joutuisi laittamaan ja puunaamaan niin paljon etten voisi kuvitellakaan selviytyväni siitä. :) Mutta tuo "sekaisin tarkoituksella" kuulostaa kyllä kivalta!

  VastaaPoista
 3. Törkeen siisti sormus sulla, ei oo listattu päivän asu -listaan :D

  VastaaPoista
 4. Joka aamu tulee hiukset laitettua, suihku, hiuksiin muotoilutuotteet ja kuivaus ja sitten paplarit päähän kun teen muita aamutoimia. En osais edes enää muuta, mutta toimii hyvin mun polkkaan :D

  VastaaPoista
 5. Petra: No eikö ole?! Kiitos sormuksen tekijälle!! <3

  Kay: Sä oletkin juuri niitä ihmisiä jotka huolitellulla polkkatukallaan (josta ei IKINÄ sojota yksikään hius väärään suuntaan) saa aikaan järjettömän alemmuudentunteen. Mä en ikinä jaksaisi, mutta juuri siksi mä en koskaan näytäkään yhtä hyvältä kuin sinä. :)

  VastaaPoista