maanantai 3. toukokuuta 2010

Ruusun terälehdistä

tunnetila: tyytyväisyys

Sain hetki sitten RENin maahantuojalta testattavakseni uutta ruususeerumia sekä -vartalovoidetta. Tuotteissa on huumaava ruusuntuoksu joka on mielestäni hyvin aito, ei lainkaan esanssinen eikä keinotekoisesti tehty. Mieleen tuoksusta tulevat vanhan ajan ruusuvedet joita neitokaiset pirskottelivat vartalolleen. Suorastaan nostalgista!

Olen käyttänyt nyt muutaman viikon ruususeerumia kasvojen iholle ja täytyy sanoa että se kosteuttaa ja heleyttää upeasti! Aluksi, muutaman päivän käytön jälkeen, sain kasvoilleni jälleen ikäviä näppyjä, mutta kun lakkasin levittämästä seerumia koko kasvoille ja keskityin vain kosteutusta tarvitseviin, kiristäviin kohtiin, seerumi toimii kuin unelma.

Seerumin levittäminen ja kunnolla imeyttäminen on aika sottaista puuhaa sillä pienikin pisara kädelle tipautettuna tuppaa leviämään kaikkialle. Jätin siis seerumin pois meikkipussista Tukholman reissun ajaksi. Vain kolme päivää reissussa ja ihoni kuivui hetkessä suorastaan hilseileväksi. Ekstra vaikutuksen kuivumiseen aiheutti mm. seminaaritilan kokolattiamatto, mutta silti, ihoni suorastaan janosi uutta kosteuttajaansa noiden päivien jälkeen. Ja kyllä, palautui pian takaisin kuntoon kun pääsin taas kotiin seerumin ääreen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvassa yllä olevaa RENin vartalovoidetta en ole vielä ottanut aktiiviseen käyttöön sillä testauksessa on parhaillaan H&M:n luomukosmetiikkasarjan tuotteet. Se vähä mitä RENin tuotetta heti malttamattomana testasin, oli kokemuksena samettinen, hennosti tuoksuva, hyvin imeytyvä ja todella kosteuttava. Eli innolla odotan että pääsen kunnolla tuon tuotteen kimppuun.

Ja vielä vinkkinä tulossa oleva kampanja! Jos haluatte testata RENin tuotteita niin kohta olisi tiedossa aika hyvä diili Kicksin kanssa: osta mikä tahansa RENin tuote niin saat kaupan päälle 100ml vartalovoiteen. Kampanja on voimassa 13.5.-1.6. ja siis kaikissa Suomen Kicks liikkeissä. Taidan itse ainakin poiketa Kicksissa ja käydä täydentämässä varastoja... Tänä keväänä minulla on nimittäin edessä vähän pidempikin työmatka ja olisi enemmän kuin näppärää saada reissuun mukaan 100ml ihanasti kosteuttavaa vartalovoidetta. RENin voiteet kun ovat normaalisti massiivisimmissa 200ml purnukoissa joita ei ihan niin vaan käsimatkatavaroissa kuljetellakaan.

4 kommenttia:

 1. Liikkuuko nuo tuotteet muuten missä hintahaarukassa?

  VastaaPoista
 2. SuPi: Kasvovoiteet maksavat Suomessa noin 45€, seerumit 60€-70€, vartalovoiteet ja putsarit nelisenkymppiä. Kai... En ole ihan varma Suomen hinnoista sillä ostin juuri satsin tuotteita laivalta ja olen tilannut niitä nettikaupoista Englannista.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/5/10 21:17

  Tunnistan kotisi ikkunanlaudat (repeämät tuttuja) tutun oloisiksi, Katajanokalta? Myös vanhat pariovet ovat hyvin, hyvin tutut :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Hih, vanhoissa (jugend)taloissa on kyllä oma tunnistettava tunnelmansa. Tarkkaa sijaintia en taida paljastaa. :) Kiitos kommentistasi, pienet havainnot (itse kuvattavan asian ulkopuolelta) ovat aina hauskoja.

  VastaaPoista