sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Ensimmäinen tilaus

tunnetila: ärrinmurrin

Muutama viikko sitten törmäsin Ostolakossa kosmetiikkablogissa maailman hauskimpiin shampoopulloihin. Pullot toivat mieleen lapsena ahkerasti käyttämäni muoviset kerhopullot ja nostalgiaryöppy oli valtava. Vaikka kylppärini pursuilee testattavaksi saatuja shampoita päätin silti että noita pulloja on ihan pakko saada! Googletin kirjainyhdistelmän MOP ja ilokseni huomasin että tuotteita sai tilattua kotimaisen nettikaupan kautta.

Kirjoitin viime marraskuussa minulle uudesta tuttavuudesta, kotimaisesta nettikauppa Fruugosta. Fruugon kautta saa pääsyn useisiin nettikauppoihin maailmalla ja varsin pientä ylimääräistä korvausta vastaan tilauksen voi tehdä turvallisesti, ja vieläpä suomeksi. Liityin Fruugoon tuolloin, mutta en yli puoleen vuoteen innostunut tilaamaan sitä kautta mitään. Nyt löysin MOPin shampoita Fruugosta ja päätin tehdä tilauksen.

Image and video hosting by TinyPic

kuvat

En oikeasti tarvinnut yhtään ylimääräistä shampoota joten olin hieman harmissani uudesta pakkomielteestäni. Ainoa mitä "tarvitsin", oli matkakokoiset shampoo ja hoitoaine tulevaa reissua varten. Siksipä ilahduin kun löysin Fruugosta haluamistani tuotteista pienet, 50ml, testiversiot (nettikaupan kuvat yllä). Testipakkauksen postikulut olivat kuitenkin niin suuret että jätin pitkän pohdinnan jälkeen shampoot tilaamatta.


Seuraavana päivänä, kuin onnenkantamoisena, sain sähköpostiini tiedon, että Fruugon synttäreiden johdosta voin tilata nettikaupasta ilman postikuluja. Hip hei, minipullojen tilaus lähti saman tien eteenpäin. Sain jokaisesta toimituksen vaiheesta tiedon sähköpostiini: tilaukseni on vastaanotettu, tilaukseni on vahvistettu ja lopulta lähetetty. Palvelu pelasi hienosti.

Image and video hosting by TinyPic

Tein tilauksen perjantaina 7.5 ja tuotteet saapuivat 19.5. Normaalisti, kun tilaan tuotteet suoraan esim. Lookfantasticilta, tilaus saapuu noin viikossa, yleensä jopa alle viikossa. Tätä kautta toimitus tuntuu kestävän hieman kauemmin, mutta kyllä tuon pari viikkoa jaksaa helposti odottaa jos tuotteiden saamisella ei ole kiire. Itse vähän jännitin ehdinkö saada tuotteet mukaan Sveitsiin. Onneksi sain että pääsen heti testailemaan uusia juttuja.

Hirvittävä pettymys kuitenkin oli tuotteiden purkit. Luulin tilanneeni kerhopullot, sain tavalliset putelit. Äääää, minua on huijattu! Haluan mainoskuvissa olleet kerhopulloshampoot, en kalliita pikkushampoita tavallisissa purkeissa. Olen kovasti paljon pettynyt ja tekee mieli kiukutella. :(

Onko teille MOP tuttu hiustenhoitosarja? Entä oletteko tekin käyttäneet lapsuudessanne näiden shampoopullojen kaltaisia muovisia kerhopulloja? Ja vielä, eikö teistäkin ole huijausta että sain tyhmät purkit enkä kivoja purkkeja?!

14 kommenttia:

  1. Ne normikokoiset ovat noita kerhopulloja. :)

    Mulla on kokemusta useammastakin MOPista ja olen tykännyt varsinkin C-System sarjan Clean-shampoosta.

    VastaaPoista
  2. Mullekin tulee kerhoaajt mieleen noista pulloista :D

    VastaaPoista
  3. No on kyl todellakin huijausta, kuka nyt shampoota sen shampoon takia ostais!;D

    VastaaPoista
  4. No höh, olipa tylsä ylläri!

    VastaaPoista
  5. Kiitos hyvästä vinkistä, löysin heti Fruugosta Tigin Fashionista Big&Bigger -tuotteen vastineen - tää mun luottotuote on lopetettu, mutta onneksi Tigi oli lanseerannut uuden volyymituotteen! Odottelen omaa tilaustani...

    VastaaPoista
  6. MOP:n kerhopulloja majailee useampikin kappale kylppärissä. Nuo oranssit Hydrating-tuotteet ovat todella kosteuttavia, minulle jopa liiankin hoitavia päivittäiseen käyttöön, joten käytän kerran tai pari viikossa. Tuoksu on ihana OIKEA appelsiini, tosi raikas eikä tippaakaan esanssinen karkkituoksu. Sampoo vaatii ainakin minulla pari vaahdotuskertaa, eli pieni miinus huonosta vaahtoavuudesta. Siitä huolimatta ovat hiustuotteitteni suosikkiosastoa, samoin kuin MOP:n Mixed greens -sampoo ja hoitis. Ja MOP:n kiiltotipat ovat ehdottomasti parhaita, mitä olen kokeillut!

    VastaaPoista
  7. MOP ei ole tuttu, mutta nuo kerhopullot <3 Ihan samanlaiset oli lapsuudessa päiväkerhossa :D Sellaisia on myynnissä kyllä edelleenkin, pitäisiköhän ostaa sellainen...

    Ymmärrän pettymyksesi! Voisit kysyä, miksi matkakokoiset pullot ovat erimuotoiset.

    VastaaPoista
  8. Kerhopullo, ihana sana.

    VastaaPoista
  9. Laita ainakin palaute sivuille, minä olisin ehkä palauttanut koko satsi :)

    VastaaPoista
  10. Itse tykkään tilata Fruugosta kaikki Tigin tuotteeni ja toimitus on yleensä tullut n. viikossa. Viime kerralla jouduin odottamaan tasan kolme viikkoa pakettia. Syyksi kerrottiin, että nyt on alettu käyttämään maakuljetuksia lentokuljetusten sijaan. Tästä olisi tietenkin voitu kertoa jo ennen tilauksen tekemistä...

    VastaaPoista
  11. Ooh, tulee tosiaankin ihan kerhoajat mieleen noista pulloista, jestas! =D Harmistumisesi on kyllä aivan perusteltua, ilman muuta! =)

    Itse olen myös kerran tilannut Fruugosta hiustuotteita, toimitus kesti muistaakseni reilun viikon ja kaikki toimi ihan ok. Varmasti tilaan toistekin, sillä hinnat ainakin ovat ihan kilpailukykyiset.

    VastaaPoista
  12. Moi!

    Taitaa olla mun eka kommentti, vaikka olenkin tosi pitkäaikainen lukijasi = kiinnostava blogi.
    Tähän vain tuntui tärkeältä kommentoida...

    Joo, minäkin olisin hankkinut nuo ensisijaisesti minikokoisten kerhopullojen vuoksi ;o)! Siis pistä ehdottomasti palautetta.

    Ja aikuisten kerhotossuthan ovat Lanvinin baltsut..., ne joissa on se kuminauhareunus!

    -Jutta-

    VastaaPoista
  13. Harmittais ja ärsyttäis muakin! Mietin itekkin että kehtaisinko tilata tuotteet vaan purkkien takia mut palkattomana harjottelijana ei onneks tarvinnu miettiä kovin kauaa:D Kaveri jo sanoi että täytä oman vanhat kerhopullot shampoolla mut eihän se oo yhtään sama asia!

    VastaaPoista
  14. Nouvelle: Tosi harmi ettei pieniä ole näppäränä, litteänä pullona. Musta vähän tuntui ettei hiukset kunnolla puhdistuneet utolla shampoolla... Tosin se voi myös johtua Sveitsin erilaisesta vedestä.

    Maikko: Eikö tulekin?! Ihania!!!

    AnneVee: No sanos muuta?! Ulkokuori on aina se tärkein... ;)

    Herttainen: No niin oli! Mähän olin teiltä lähdössä just tonne postiin hakemaan pakettia innoissani. Ja sit petyin. :(

    Kutri: Jee, kiva että olin avuksi ja löysit tuotteen myös itsellesi! Kerrohan sitten miten palvelu pelasi.

    Maiju: Oi, ihana kuulla kokemuksia tuotteista jotka itseä kiinnostaa, kiitos siis!

    Heidi: Muakin alkoi kiinnostaa onko niitä kerhopulloja vielä olemassa. Voisi ottaa sellaisen aina töihin mukaan. :)

    Pee: Heh, kerhopullo. :)

    Vanda: Laitoin (teidän rohkaisemananne) palautetta Fruugoon ja sain samantien vastauksen jossa pahoiteltiin että kuvat antoivat väärää informaatiota. Kuvat luvattiin vaihtaa. Fruugosta oli myös kysytty valmistajalta onko pieniä pulloja olemassa litteinä, vastaus: ei ole. Harmi, mutta loistava palvelu!

    JannaM: Kannattaa laittaa tuostakin palautetta (elleivät ole jo laittaneet tiedotusta sivustolle asian tiimoilta). Tuntuvat ottavan asiakaspalautteen tosissaan ja paneutuvan siihen.

    Jo: Samaa mieltä, Fruugo toimi minullakin hienosti!

    Jutta: Hih, ihana kommentti Jutta! Pikkasen on kerhotossujen hinnat muuttuneet lapsuudesta tähän päivään, siis jos sattuisi kerhopullojen lisäksi hankkimaan nuo Lanvinit vain lapsuusajan muisteluja varten. Mutta kivat olisi nekin. :)

    Suhkur: Heh, ei se ole yhtään sama asia! Eikä mulla sitä paitsi ole enää vanhoja kerhopulloja tallessa. Mutta ihan hyvä idea kuitenkin.. :)

    VastaaPoista