perjantai 25. huhtikuuta 2008

Tulkoon sade!


tunnetilat: ilo ja tyytyväisyys

Nyt ne löytyivät: hulppean näköiset ja ennen kaikkea jalassa mukavat kumisaappaat! Helsinkiin avattiin noin viikko sitten uusi kenkäliike jonne sattumalta eksyin heti avajaisviikolla. Liikkeessä oli paljon hauskoja kenkiä, joista kumisaappaan näköiset pitkävartiset kengät veivät huomioni. Saappaat ovat ns. jokasään kengät, eli näitä voi periaatteessa käyttää milloin vain, paitsi helteellä en ehkä suosittelisi.. Viime talvena näillä kengillä olisi pärjännyt kauden ympäri, ainakin täällä Helsingissä.


Saappaiden pariksi, ja tietty muutenkin, löytyi Vilasta ihanan kahiseva rento takki. Olin etsinyt juuri tällaista takkia jo pidempään ja tässä takissa oli heti kaikki ominaisuudet joita halusin. Olin niin iloinen marssiessani takki kassissa kaupasta ulos, että heti seuraavassa liikkeessä vaihdoin takin vaivihkaa päälleni. En malttanut yhtään odottaa. Ja siitä päivästä lähtien olemme olleet erottamattomat!

Kuvassa myös mukana Calvin Kleinin laukku joka pääsi kovaan käyttöön Stockan Hulluilta päiviltä, hieman tuunattuna kylläkin..

2 kommenttia:

  1. Makeet kengät! Mistä liikkeestä ovat?

    VastaaPoista
  2. TanjaVee: Kiitos! Saappaat on sellaisesta liikkeestä kuin Lui&Lei Shoes. Sijaitsee WTC-rakennuksessa Helsingissä.

    VastaaPoista