lauantai 26. huhtikuuta 2008

Season sale!

tunnetila: tyytyväisyys

Vaateliikkeissä sesonkien vaihtelu kiihtyy koko ajan. Ennen ihmisillä oli kesä- ja talvivaatteet. Sittemmin jokaiselle vuodenajalle oli omat takkinsa ja kenkänsä. Nykyään sesongin tuotteet vaihtuvat usein vuosineljänneksen aikana. Tämä vaikuttaa myös kulutustottumuksiin ja alennusmyynteihin. Enää alennuksia ei ole vain juhannuksen ja joulun jälkeen vaan ympäri vuoden löytää liikkeistä poistotuotteita, yleensä nimikkeellä Season sale.

Season salessa myytävät vaatteet ovat muodikkaita, ei varastosta suureen puolivuosittain pidettävään alennukseen raahattavia vanhoja tuotteita. Ostan usein näistä, kausittaisista alenusmyynneistä vaatteita, joita voin pitä seuraavana sesonkina. Tällä kertaa olen esim. ostanut muutaman tunikan myös tulevan kesän käyttöön. Tunikoita on voinut käyttää jo tänä keväänä housujen tai legginsien kanssa, mutta ne menevät myös ensi kesänä sellaisenaan tai pienten toppien kanssa.

Tämän farkkutunikan löysin Lindexistä hintaan 6.45€ (ovh. 34.90€)! Tuote oli jo muutamaan kertaan alennettu ja päivänä kun sen ostin, oli voimassa tarjous: kaikki ale-tuotteet osta 2 maksa 1. Ostin siis tunikan ja puseron, molempien ale-hinta 12.90€, eli tuotteille jäi hinnaksi 6.45€/kpl. (Kuvassa tunikan lisäksi Filippa K:n t-paita, Burberryn kaulahuivi, Lindexin housut ja Bronxin kengät)

Image and video hosting by TinyPic

Tämä tunika/mekko löytyi H&M:ltä, ale -70%. (Kuvan mekko H&M Trend, pitkä ja unelmankevyt puhvihihainen puuvillapaita B Young (-50%) ja Bronxin kengät)

Image and video hosting by TinyPic

Vaikka tein ostokset näin kesän kynnyksellä uskon, että näillä mennään vielä ensi talvenakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti