torstai 1. toukokuuta 2008

Vanhus ja vappu

tunnetila: rentous

Wappu tuli ja meni. Kuvan asussa suunnittelin meneväni vappuaattoillan kemuihin. Kerrankin vappuksi sattui lämmin ja aurinkoinen päivä. Mikä olisi parempaa kuin nauttia kuohuviiniä hyvässä seurassa lämpimässä vappuillassa? No tietysti kuohuviinin nauttiminen kotona löpsähtäneet kotihousut jalassa! Jätimme siis juhlat väliin ja vietimme illan kotona sen kummemmin mitään tekemättä. Huomaa tulleensa vanhaksi kun koti-ilta voittaa yleensä aina jos vaa'an toisessa kupissa on pirskeet. (Kuvan pusero H&M, housut Lindex, clutch Mango, kengät Minna Parikka)


Juhlistin vappua (ja vihdoin koittanutta talvilomaviikkoani) jo vappuaattona päivällä käymällä Spassa köllöttelemässä ja ottamalla rentouttavan kasvohoidon. Olo oli muutaman tunnin rentoutumisen jälkeen taivaallinen! Ulkona oli lämmintä +20 ja aurinko paistoi, joten rentouttavan hoitolatuokion jälkeen menin lounaalle Kafkan terassille ja nautin jokaisesta auringon säteestä. Päivän kruunasi ostos, josta olin jo vuosia haaveillut: rikkaimuri! (Siis hei, vanhuus on nyt virallista.. :) )

Imurista vielä.. Latasin rikkaimuria ohjeessa mainitut 16 tuntia jonka jälkeen innoissani testaisin pölyn poistamista kaikilta asuntomme pöytäpinnoilta. Hyvin toimi, mutta olin tuotteeseen myös pettynyt. Käyttöohjeessa sanottiin, että imuria tulee säilyttää aina laturissa jotta imuri pysyy käyttökunnossa. Juu, ymmärrän tämän, mutta sehän vie koko ajan sähköä! Vai meneekö laite virransäästötilaan kun akku on täysi? Miksi laitetta ei voi ladata kerran, käyttää tyhjäksi ja ladata uudelleen?

Onko tässä nyt kaikki vanhuuden merkit esillä: saavutettu ilo rikkaimurin ostosta, piheys sähkönkulutuksesta ja ohjekirjan lukeminen? Ei, totean vain olevani tiedostava kuluttaja joka haluaa pitää energiankulutuksen pienenä. Nih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti