sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Monta pientä asiaa


tunnetila: touhukkuus

Tekee mieli kirjoittaa taas monta pientä asiaa, jotka eivät ole yhtään tärkeitä tai edes mainitsemisen arvoisia. Paitsi yksi.

Kuten aiemmin kerroin näistä surullisen kuuluisista HenkkaMaukka kengistäni, joita menin vaihtamaan Itäkeskuksen H&M:lle kun minulle ne puhelimessa luvattiin varata ja siellä olikin noudettavana ihan väärät kengät ja kenkiäni ei ollut koko liikkeessä, saaga jatkui toissa päivänä. Palauttaessani kengät pistin kuittiin nimmarini ja puhelinnumeroni. (Pyytävät siis nämä tiedot aina kun palautus tehdään.) Perjantaina liikkeen työntekijä Sini laittoi minulle viestiä, jossa kertoi, että kenkiä oli tullut heille lisää ja Sini oli ottanut minulle heti kengät varaukseen. Oma-aloitteisesti hän oli kaivanut numeroni palautuskuitista, pistänyt kengät varaukseen ja ilmoitti niistä minulle. Soitin numeroon kysyäkseni onko kengät varattu lauantaihin asti ja kas, tämä olikin Sinin oma, henkilökohtainen kännykkä! Luulin soittavani yleiseen HenkkaMaukan liikkeen puhelimeen. Ihan JÄRJETTÖMÄN hyvää palvelua, kiitos Sini!! Hain kengät siis eilen Itiksestä ja nyt odottelen ensi viikolla H&M:n nettikaupasta tilaamaani pakettia jossa tulee nuo samat kengät. :) En voinut tuollaisen palvelun jälkeen olla ostamatta kenkiä tuosta liikkeestä. Sitä paitsi ne olivat nettikaupassa 2€ kalliimmat + postikulut päälle.

Uudet kengät oli saatava heti jalkaan ja seuraavassa asussa tepastelin iloisena UFF:n euron päivillä. (Kuvan asussa tulppaanimallinen mekko Ellos, pitkä, taskullinen, neuletakki H&M, kengät H&M, laukku Longchamp)Euron päiviltä löysin laadukkaimman hameen ikinä! Merkki on DAKS, Britannian vaateteollisuuden luksusmerkkejä. Firma on ollut pystyssä jostain 1800-luvun lopulta asti ja on maailmankuulu laadukkaista tuotteistaan. Löytöni on villahame, painavin vaate mitä omistan. :) Villa on todella laadukasta, vuori silkkiä, hameen vyötärökaitaleessa on henkarin kohdalla (siis jos hameen laittaa roikkumaan hamehenkariin) nahkapalat ettei villa hankaa toisiaan vasten. Huh, ja hinta siis 1€. Hame on toki hieman "mummumainen" ruutukuosiltaan ja pituudeltaan. Hyviä tuunausvinkkejä otetaan vastaan!


Jälkimmäisessa kuvassa hame mekkona, vyö GinaTricot. Ongelmana hameen muuntamisessa mekoksi on se, ettei hameen vetoketju mene kiinni rinnanympäryksen kohdalta. Hame on niin laadukas, etten taida uskaltaa ryhtyä muokkaustoimenpiteisiin... Ehkä vien tämän ompelijalle joka sitten saa kiroilla puolestani työtä tehdessään.. :)


P.s. Kaiken tämän HenkkaMaukkakenkävauhkoamisen jälkeen on ihan pakko kertoa, ettei noi kengät pysy edelleenkään jalassa vaikka koko on nyt oikea.. Voi hitto sentään. No, aion käyttää niitä silti kun ne on niiiiiin kauniit, ja muuten mukavat. Kyllä mä vielä ne jollain keinolla taltutan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti