maanantai 5. toukokuuta 2008

Kesä ja torit


tunnetila: onnellisuus

Miten onkaan ihanaa kun aurinko paistaa, linnut laulaa ja ulkona on oikeasti lämmin! Tuntuu, että ilon tunne oikein pakahduttaa pienen ihmisen. Tänään, kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, oli Hakaniemessä perinteinen tori. Tori oli täynnä uteliaita ihmisiä ja tarmokkaita torimyyjiä. Tunnelma Hakiksessa on aina rento ja mukava. Tällä kertaa torilla oli useita kirppispöytiä varsinaisten myyntikojujen joukossa ja tietenkin aarteiden toivossa kiersin ne kaikki. Ja kuinka ollakaan, innostuin jopa ostoksille toritunnelman viedessä mukanaan.

Mukavalta rouvalta löytyi ruskea nahkalaukku, laukun sain 2€:lla. (Kuvan kukat myös päivän saldoa)

Olen jo pidempään halunnut vanhaa kunnon säästöpossua. Joskus olen nähnyt niitä myytävän kirppiksillä, mutta hinnat ovat aina olleet liian korkealla. Possuja (tai norsuja, pandoja, virtahepoja yms.) ei näet enää valmisteta ja kirpputorimyyjät tuntuvat tietävän sen hyvin. Tänään kuitenkin tapasin Hakiksen torilla vanhemman herrasmiehen joka luopui hyväkuntoisesta pankista (avaimineen kaikkineen) kohtuuhintaan. Mies kertoili pankkien keräilyharrastuksestaan ja mainitsi omistavansa pari tuhatta (!!!) pankkia.


Torikierroksen jälkeen hain vielä kotoa viltin ja paksun sunnuntai Hesarin ja menin läheiseen puistoon makaamaan auringossa. Huomenna taas alkaa arki ja työt kutsuu. Miten sattuikaan näin täydellinen sää "talvilomalleni"? Koko viikon sain nauttia lämmöstä ja auringosta. Ensi viikolle on sitten taas kuulema luvattu jo yöpakkasia, työnteko voi siis taas alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti