perjantai 30. toukokuuta 2008

Kiss

tunnetila: huvittuneisuus

Voi vitsi! Olin eilen KISSin keikalla! Kyllä pisti hymyilyttämään kun lähes kuusikymppiset (juu, Gene Simmons täyttää ensi vuonna 60v!) miehet poukkoilivat lavalla järjettömän korkeissa platformeissa ja tiukkaakin tiukemmat spandexit jalassa. Ai yhren kerran! :) Menoa ja meininkiä ei keikalta kuitenkaan puuttunut, ja kun vielä pääsin seuraamaan spektaakkelia ihan ilmaiseksi ystäväni kutsumana niin voi sanoa illan olleen onnistunut. Kuvassa illan asu (huivi Fida, mekko Ellos, laukku Mango, farkut Lindex, kengät H&M)


Oli ihana huomata miten tosi fanit olivat panostaneet kunnolla asuihinsa, meikeistä puhumattakaan. Ihanaa omistautumista! Jäi Sinkkuelämää –leffan kotimainen kutsuvieras ensi-ilta kauas kakkoseksi asujen suhteen. Kuvien perusteella muutamat, mm. Nina Kurkinen, Mariko ja Ellen Jokikunnas olivat sentään jaksaneet pynttäytyä teeman mukaisesti (lisää aiheesta mm.
Sami Sykön blogissa) mutta luulenpa, että ensi viikon perjantaina kun tosi fanit pääsevät joukolla parveilemaan Tennispalatsin käytävillä niin nähtävää ja kuvattavaa löytyy enemmän. Itse olen menossa leffaan yksin ja kynnys asianmukaiseen asuun pukeutumiseen on aika korkea. Porukalla, jossa olisi paljon samanhenkisiä tyyppejä kaikki pynttäytyneenä, olisi paljon helpompaa mennä. Yksin iskee ujous..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti