torstai 22. toukokuuta 2008

Viipuri, Sinkkarit ja Kylie


tunnetila: innostus

Voi vitsi! Minulla, joka rakastan rauhallisia koti-iltoja ja pientä puuhastelua kotiaskareiden (kaappien siivous ja papereiden järjestely) merkeissä, on tulevien viikkojen ajan tiedossa paljon toimintaa. Huomenna torstaina (torstaina, milloin olen viimeksi ollut torstaina ulkona??) on baarissa illalla kutsuvieraskekkerit, lauantaina taas kaverin valmistujaisbileet. Seuraavalla viikolla on muuten hiljaiseloa, mutta ihanainen siskoni tulee viikonloppuna käymään. Tiedossa siis kiertelyä kaupungilla (en saa ostaa mitään!) ja shoppailua kirppiksillä (saan ostaa jos jotain kivaa löytyy).

Seuraavalla viikolla on edessä kaksipäiväinen työseminaari akselilla Lappeenranta-Viipuri. Jee, en ole koskaan käynyt kummassakaan kaupungissa. Ihan totta, eräs läheisimmistä ystävistäni muutti noin vuosi sitten Lappeenrantaan ja vasta nyt ehdin häntä sinne tapaamaan. (Tapaamme luultavasti pikaisesti hotellillani ennen seminaariporukan yhteistä illallista, mutta edes se, että saa hetken jutella ja halata, se jo on kivaa!) Viipuri kiinnostaa tosi paljon. Sinnehän joutuu oikein vaihtamaan rahaakin, ulkomailla kun ollaan.. Viipurissa vietämme vain yhden päivän, joten mahdottomia siinä ajassa ei ehdi, mutta vaikka pääasia on tutustua kaupunkiin (ja tämä kiinnostaa minua oikeasti!), on kyllä pakko löytää aikaa muutamassa kaupassa piipahtamiseen. Viipurissa saan tehdä ostoksia, ostolakkoni ei siis koske ulkomaita.. ;)

(Ja heille, jotka eivät ostoslakostani ole kuulleet kerrottakoon, että viikon talviloman aikana nyt toukokuun alussa käytin niin paljon rahaa, että päätin seuraavan kerran shoppailla kunnolla vasta lomareissulla Pariisissa heinä-elouussa. Mutta ettei ihan mahdottomaksi menisi niin kirpputorit eivät kuulu ostoslakkoni piiriin. Ei nyt kuitenkaan liioittelemaan ryhdytä.)

Ehdin juuri kotiutua Viipurista kun vuorossa on jo seuraava kohokohta: 6.6.08 Sex and the City -leffan ensi-ilta! Olin tänä aamuna kärppänä Finnkinon sivuilla jo 9.00 ja nappasin lipun perjantain kello 18.30 näytökseen. Jiihaa! Vitsi kun ei millään malttaisi odottaa! Ja Sinkkareista viikko eteenpäin, 13.6. tähtönen nimeltä Kylie Minogue valtaa Hartwall-areenan ja siellä sitten minäkin heilun tuttujen nuoruusajan kasarihittien mukaan. "I should be so lucky, lucky, lucky, lucky, I should be so lucky in love..... "

Ja sitten, juhannus ja pitkä viikonloppuvapaa. Lentäen Ouluun ja siitä vielä matka jatkuu eteenpäin maailman rauhallisimmalle ja ihanimmalle mökille. Perinteinen mansikkakakku ja vaaleanpunainen shampanja nautitaan terassilla heti kärkeen ja siitä alkaa leppoisaa yhdessäoloa neljän päivän ajan. Saunomista, uimista, grillausta, mölkkyä, pitkiä päiväunia, soutelua.. Sitten onkin jo pian kesäloma. Kuulostaapa ihanalta! Ja super hauskaa tässä on se, että jo huomisesta lähtien on paljon tapahtumia joihin saa pukeutua hienosti, jos siis haluaa. Tapahtumien asuvalinnoista voi sitten postailla erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti