tiistai 13. toukokuuta 2008

Luottotuotteet

tunnetila: tasaisuus

Olen seurannut netissä nuorten aikuisten naisten kirjoittelua kauneudenhoidosta ja kosmetologikäynneistä. Yllätyksekseni harva asiasta kirjoitelleista käyttää kosmetologipalveluja ja peseepä jokunen kasvonsa pelkällä vedelläkin. Itse olen käynyt kosmetologilla 14-vuotiaasta ja laadukkaita ihonhoitotuotteita olen käyttänyt niin kauan kun minulla on ollut varaa ostaa laatukosmetiikkaa. Ehkä tämä kaikki juontaa juurensa siitä, että teininä minulla oli ongelmaiho ja pelkään edelleen saavani nuoruusiän näpyt takaisin.

Noin viisi vuotta sitten löysin itselleni sopivan ihonhoitotuotesarjan Elizabeth Ardenilta. Jokapäiväisessä käytössä minulla on EA:n Eight Hour Cream jota käytän huulivoiteena, kuivien luomien kosteuttajana ja jopa auringon polttaman ihon neutraloimiseen. Voidetta voi siis käyttää lähes mihin tahansa. Voide onkin maailman myydyin ihonhoitotuote. Olen kuullut sanottavan, että joka sekunti maailmassa myydään yksi Eight Hour Cream tuubi. Hassua sinänsä, sillä itselläni yksi 50ml tuubi kestää noin kolme vuotta (voiteen käyttöaika on juuri sopivasti 36kk). Meitä käyttäjiä täytyy siis olla paljon! Kuriositeettina mainittakoon, että olen tuotteen hc-fani ja kun tuotteesta julkaistaan silloin tällöin ”special edition” ne ovat aina hankintalistallani. Viimeksi pari vuotta sitten julkaistiin ”vintage limited edition”, tuote ihanassa lasipurkissa. Se oli pakko saada! (kuva) Tällä hetkellä tuotteesta on tarjolla uusi ”limited edition”; alumiinisen näköinen tuubi mustin etiketein. Tuubi on ulkonäöstä huolimatta kuitenkin muovia. Aito alumiininen olisi ollut ihana!Muita Eight Hour -sarjan tuotteita minulla on käytössä käsivoide ja vartalovoide. Vartalovoide on ihanan kosteuttava ja antaa iholle kimmoisuutta. Erikoisen ominaistuoksunsa vuoksi käytän paremman tuoksuista vartalovoidetta jos olen esim. lähdössä illalla ulos. Silloin tykkään esimerkiksi The Body Shopin mango-vartalovoista. (Kuvassa suurin tuubi on Eight Hour vartalovoide, kaksi pienempää tuubia on vartalo- ja käsivoiteesta matkakoot. Matkakokoja metsästän aina ulkomailta, ne ovat reissussa korvaamattomia jos ei halua raahata suuria purkkeja mukana mutta ei halua tinkiä ihonhoidosta matkoillakaan.)

Kasvojen puhdistuksessa käytän EA:n herkän ihon puhdistusvaahtoa ja kasvovettä. Herkän ihon tuotteet ovat tässä sarjassa liloissa pulloissa. Herkän ihon puhdistusvaahtoa ei tällä hetkellä saa mistään, sillä tuotteeseen on tulossa muutoksia, (toivottavasti ei huonompaan suuntaan!!) ja sen myynti on hetkeksi lakkautettu. Kuvassa siksi siis sininen pumppupullo jota käytän nyt korvaavana tuotteena. Sininen tuotesarja on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle.


Kuvan oikeassa alareunassa on läpinäkyvä rasia, jossa on ollut (jäljellä on enää kaksi) ihoa hoitavia ampulleja. Ampullit (capsules) tekevät ihosta taivaallisen pehmeän ja heleän puhdistamisen ja kuorinnan jälkeen. Ampullit ovat kalliita, mutta niitä käytetään kuurimuotoisesti noin viikko kerrallaan, joten iso rasia kestää pitkään.

Laadukkaat ihonhoitotuotteet ovat kalliita, joten ilahduin kovasti kun pääsin kerran työkaverini mukana Lumenen Ystävämyyntiin Espooseen ja löysin yllätyksekseni sieltä pari tuotetta jokapäiväiseen ihonhoitooni. (Kuvassa Hemmottelutipat ja suojaava päivävoide, molemmat sisältävät c-vitamiinia ja lakkaa/hillaa.)


Hemmottelutipat on hieman arkipäiväisempi versio Ardenin capsuleille, mutta lopputulos on myös virkistävä ja heleyttävä. Päivävoide taas on ihanan rasvainen ja täyteläinen. (Ja neljä kertaa edullisempi mitä Ardenin voide jota ennen käytin..) Pakkasen pauke tai tuulen tuiverrus, tämä voide pitää ihon kosteana ja kimmoisana kaikissa oloissa. Kesällä tuote on minulle hieman liian rasvainen, silloin käytän korvaavaa tuotetta.

Tuoksuissa olen ehdoton. Ihastun yhteen tuoksuun ja käytän sitä vuosikaudet. Viime vuosina suosikkini on ollut Ralph Laurenin Style. En edes muista kuinka mones pullo on jo menossa, mutta ainakaan vielä en ole tuoksuun kyllästynyt.


Lopuksi vielä pari vinkkiä:

- jos haluaisit käyttää laatukosmetiikkaa mutta tuntuu ettei sinulla ole siihen varaa, suosi tax freetä. Itse ostan lähes kaikki ihonhoitotuotteeni lentokentiltä tai laivalta.

- suosittelen tutustumaan Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiin. Tuoksustaan huolimatta tuote on niin loistava, ettei ominaistuoksua pian edes huomaa. Ja vinkkinä: Eight Hour Creamia saa joka vuosi Stockan Hulluilta päiviltä edullisempaan hintaan, ja kun voide kestää vuosikausia niin investointi kyllä kannattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti