lauantai 3. toukokuuta 2008

Juuttikengät

tunnetila: harmitus

Voi kurjuuden kurjuus! Löysin tänään ihanat juuttipohjaiset kesäkengät H&M:ltä. Juuri sopivat kesän menoon: korkea korko jolla kuitenkin jaksaa kävellä, päällimateriaali kangasta joten kastuminen ei haittaa (korkeintaan jalat saattavat värjäytyä mustaksi) ja jos kengät menee pilalle niin ei niin kovasti harmita, hintaa näillä kaunottarilla oli huikeat 12.90€. Oikeaa kokoa ei meinannut löytyä millään: kolusin keskustan molemmat Henkat ja vain isoja kokoja oli jäljellä. Lopulta varastojen kaivelun ja pitkin seinänvierustoja konttaamisen jälkeen hyllyn alta löytyi yksi pari kokoa 38. Sovitin pikaisesti ja totesin kenkien olevan "ihan ok". Kotona tietysti totesin kengät liian suuriksi. Kantapää nousee niin, ettei kenkä pysy millään jalassa. Voi itku!! Mä haluan nämä kengät enkä suostu palauttamaan niitä!



Hmm, voi olla ettei hätä olekaan tämän näköinen.. Ilokseni huomasin, Stockan kuvastoa äsken selaillessani, että Stockalla on toukokuun tarjouksena kengän sisään, kantapään kohdalle laitettavat tyynyt. Estävät kuulema kannan nousemisen kengästä. Ihan pakko kokeilla tämä keino ennen kengän kastelua ja toiveiden elättelyä kankaan kutistumisesta.

Mutta niin, olenko se vain minä, vai käykö muillekin usein näin: löydät jotain kivaa ja juuri sinun kokosi on loppu? Minulle käy kengät kokoa 37 tai/ja 38, riippuen mallista. Esim. tästä kengästä 37 olisi ollut sopiva, mutta tarjolla oli tietysti vain 38. Ja toisissa kengissä taas toisinpäin. Äh, tämä on varmaankin sitä luonnollista karsintaa: liika ostelu rajoittuu kun kokoja ei kaikesta haluamastasi löydy. Tai sitten käy kuten minulle tässä tapauksessa: ostan kengät kaikesta huolimatta ja ne jäävät lojumaan kaappiin. Tämä on vaihtoehdoista pahin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti