sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Joko olisi kesä?

tunnetila: ilo

Tänään tuntui kunnolla kesältä! Kotoa lähtiessä pakkasin päälleni liikaa vaatteita sillä en suostunut uskomaan että ulkona olisi helle. (Kuva 1. mekko Gina Tricot, housut UFF, kengät JonaK, kuva 2. sama asu neuletakilla H&M ja laukulla Mango)
Hassua miten noi housujen pikkuruudut "pomppii" kuvassa. Housut on siis samat pepitaruutuiset jotka muutama viikko sitten löysin UFFilta. Niistä on tullu ihan suosikit! Hyvä löytö siis.
Tässä asussa suunnistin Hietsun kirppikselle ja siitä KOFFin puistoon loikoilemaan auringossa. Ystäväni toivat mukaan loikoiluun mansikoita, aitoa shampanjaa, tuoretta raparperipiirakkaa ja sipsejä. Voih, ihania ystäviä! Siinä sitten muutama tunti vierähtikin ja au, poltin luultavasti selkäni.. Aurinkovoidetta ei tietenkään ollut mukana kun en tosiaan uskonut että ulkona olisi noin lämmin. Voi että, pitäisi olla varovaisempi. Minulla kun on niin vaalea iho (jotkut kutsuvat minua lempinimellä Lumikki) että palan tosi helposti.

Kuvan 2 laukku on viime kesän hankintoja Mangosta ja se oli kovassa käytössä viime kesänä. Ja tulee varmasti olemaan myös tulevan kesän suosikkeja. Laukkuun mahtuu paljon, ja se tuo pikkasen pirteyttä muuten aika värittömään (musta ja valkoinen) värimaailmaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti