tiistai 17. kesäkuuta 2008

En tarvitse uusia kenkiä mutta ostin silti yhdet, osa 1

tunnetila: huvittuneisuus

Kuten
tällä kerroin, tein kesäkenkäinventaarion ja totesin etten tarvitse uusia kesäkenkiä. Lisäksi olen ostolakossa. Tyhmä en kuitenkaan ole. :) Eli jos jotain odottamattoman hienoa eteen ilmaantuu niin pöljä jättää tilaisuuden käyttämättä. Ja näinhän siinä sitten kävi: en tarvitse uusia kenkiä mutta ostin silti yhdet osa 1. (Lisää osia odotettavissa...)

Odottelin kaupungilla ystävääni jonka kanssa olimme menossa illalliselle. Ystävä soitti hieman myöhästyvänsä joten menin "ihan vaan odotellessa" piipahtamaan DinSkossa. Ja mikä siellä minua odottikaan: mustat nahka-avokkaat puumaisella korolla, ovh 69€, nyt 19.90€. Daa, ei niitä nyt kauppaankaan voinut jättää kun sattui olemaan viimeinen 37 pari jäljellä ja olivat vielä mukavat jalassa. Ja oikeesti, mikä hinta kauniista nahkakengistä!


Asiasta toiseen.. Kerroin muutamista mummoni vaatekaapin löydöistä

tällä, ja kommenteissa tuli puheeksi mummon mekko jonka muistin omistavani. Mekko löytyi vintiltä, oli siististi henkarissa, pukupussissa. Tätä mekkoa mummoni (äidin äiti) käytti ensimmäistä kertaa vanhempieni häissä. Minua ei siis vielä ollut olemassakaan. Lukiolaisena löysin mekon ensimmäistä kertaa ja käytin sitä silloin paljon. Nyt vetäisin mekon päälleni ja totesin sen olevan nykyiseen vartalooni liian mini, mutta esim. farkkujen tms. kanssa sitä voi hyvin käyttää tunikana. (Mekko Muoti-tuote Leona, laukku kirppis, kello Fossil, kengät 100% Donna) (ja hei, älkää välittäkö sukkahousuttomista koivistani, pahoittelen että joudutte ne edes näkemään.. :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti