lauantai 14. kesäkuuta 2008

Sweet Kylie


tunnetila: tyytyväisyys

Olipa huikea Kylie Minoguen keikka Areenalla! Mukaansatempaavia biisejä, hienoja, suorastaan akrobatiaa vaativia tanssisuorituksia (tanssijoilta, ei Kylieltä), kiinnostavia lavastuksia ja upeita Jean-Paul Gaultierin asuja. Pidin ehkä eniten Gaultierin tavaramerkiksi muodostuneesta sailor-lookista.


Kuva täältä:
kylie

Voi kun Kylie oli livenä ihan valtavan pieni! Yli kymmensenttiset korotkaan eivät tehneet hänestä suurempaa. Lehdissä on kirjoitettu syöpähoitojen lihottaneen Kylietä ja niin olikin, mutta nainen näytti suurenmoiselta! Ja oli ihana huomata, että kuvioidut sukkikset ja valkoiset kireät housut saavat upean maailman tähtösenkin näyttämään pulleammalta mitä hän onkaan. Jee, ihmisiähän me kaikki olemme! :)


Kuva täältä:
fashionweekdaily

Konsertti oli musiikillisesti parempi mitä ajattelin. Kylien ääni kantoi ja kuulosti vahvemmalta mitä levyjen perusteella odotin, ja tunnelma Areenalla oli käsin kosketeltavissa. Juuri tänään luin toisesta iltapäivälehdestä, että Kylie on kiertueen aikana tullut heittämään kerran encoren ja laulanut silloin vain yhden biisin. Helsingissä hän viihdytti encoressa yleisöä ensin kolmella biisillä, joista viimeinen oli iki-ihana I should be so lucky. Halusi esittää kappaleen koska oli Suomessa urallaan ensimmäistä kertaa. Jee! Yleisön ulvonta ei tämän hitin jälkeen ollut loppua, Kylie kysyikin yleisöltä aplodien vain jatkuessa "Mitä te oikein teette?? Eikö teillä ole koteja minne mennä??" Kaikki huusivat vain "Nouuuuuuu!", joten Kylie päätti bändin yllätykseksi esittää vielä yhden biisin. Kyllä sai yleisö tässä konsertissa rahoilleen vastinetta!

Ai niin, vielä on pakko mainita että lavalla nähtiin myös Joensuusta kotoisin oleva Jenni, joka soittaa tällä kiertueella Kylien bändissä bassoa. Kylie korosti pariinkin otteeseen että tässä on Suomen oma tyttö ja huudatti yleisöä "Jenni, Jenni, Jenni!" Reilua toimintaa maailmantähdeltä, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti