lauantai 28. kesäkuuta 2008

Ale ale ale


tunnetila: tyytyväisyys

Tänään iso osa ihmisistä aloitti kesälomansa. Onnea heille! Minä istun toimistossani 21.7. saakka. Siksipä olikin päästävä alennusmyynteihin hankkimaan piristystä tulevien viikkojen koitosta vastaan.

Ensimmäinen mukaan lähtenyt tuote oli H&M:ltä Marimekko-kuosilla puuvillainen maksimekko (-50%). Kuvassa mekon kanssa H&M:n korkeapohjaiset juuttikengät, rannekoruista toinen H&M ja toinen tuliainen papalta Perusta. Mekossa oli kaksi yllättävää asiaa: a) mekko on hieman liian kireä rinnan kohdalta (jee, harvoin törmään tähän ongelmaan) ja b) helman pituus on sopiva vaikka jalassa olisi matalat sandaalit (jee, harvoin törmään tähänkään ominaisuuteen). Mekon materiaali on aivan ihanaa ohutta ja viileää puuvillaa jossa mukana ripaus elastaania. Taistelen vielä rintavarustukseni kanssa, en haluaisi palauttaa mekkoa sillä muut ominaisuudet ovat liian ihania palautettavaksi.


Seuraavat hankinnat tein Mangosta. Musta rusettipusero, materiaalina silkki-puuvilla. Ihanan ylellisen tuntuinen, kevyt ja läpikuultava pusero juhlaan ja arkeen. Kuvassa yhdistettynä Gina Tricotin hameeseen ja Minna Parikan kenkiin.


Kuvien valkoinen pusero on myös Mangosta. Myös tämän materiaali ihanan pehmeää täyttä puuvillaa.

Seuraava pusero lähti Mangosta mukaani vaikka ensin se oli jäädä tankoon. Ihastuin jo kaukaa puseron väriin ja keveyteen, mutta kun poimin puseron rekistä sovittaakseni sitä huomasin, että puseroita oli jäljellä enää yksi ja koko oli L. Päätin kuitenkin sovittaa puseroa ja onneksi sovitin, sillä pidin sen laskeutuvasta materiaalista (ohut puuvilla) ja pituudesta. Iso koko ei siis mielestäni haitannut lainkaan, päinvastoin. Puseron kanssa kaivoin kotona kaapista viime kesän suosikkilaukkuni (Mangon puna-valkoisen laukun ohella) jonka ajattelin ottaa nyt lomakauden alkaessa käyttöön. Laukku ostettu viime kesänä Accessorizesta.


Tässäpä päivän saldo. Ei hullumpaa, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti