maanantai 2. kesäkuuta 2008

Kesän alkua


tunnetila: innostus

Jei, kesäkuun eka päivä! Poskia kuumottaa ja iho tuoksuu auringolta. YleX Popissa nähtiin Ari Koivunen ja Herra Ylppö (ja kuultiin Mariko). Ari oli niin pieni ja suloinen että tällainen täti-ihminen ihan herkistyi. Ja kaikista ihanin oli isänsä hartioilla Arin keikan ajan istunut tyttö (korkeintaan 4v) joka jammaili koko keikan ihan täysillä. Taputti käsiään, heilutti nyrkkiä ilmaan ja näytti välillä peukkua ja oli super onnellisen näköinen. En tiennyt kumpaa seurata kun olivat niin suloisia molemmat. :)


Näin kesän kunniaksi kukka-asiaa. Mieheni palkittiin viikolla hyvästä työsuorituksesta ja hän toi tilaisuudesta kotiin mm. kukkakimpun. Yllätys oli melkoinen kun kimppua maljakkoon laittaessani huomasin kimpun keskellä ananaksen. Hauska idea!
Ja sitten toinen hassu kukka-juttu. Pidän siitä, että kotona on aina tuoreita kukkia. Ostan kukkia yleensä viikottain, mutta tällä viikolla en ehtinyt kukkaostoksille, joten ikkunalaudalle unohtui parin viikon takainen ruusupuska. Kun olin heittämässä kimppua roskiin huomasin, etä läpinäkyvässä maljakossa, lämpimällä ikkunalaudalla jo kuihtuneet ruusut olivat alkaneet kasvaa varresta uutta lehteä! Ihan hassu ilmiö. Oli pakko ottaa kuva todistusaineistoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti