perjantai 14. toukokuuta 2010

Ruusperi

tunnetila: khömm....

Ensimmäinen kunnolla aurinkoinen päivä tänä keväänä sai aikaan ensin valtavan onnenpurskahduksen, sitten lievän ällötyksen. Kävin paikkailemassa ällötystä aurinkoisella terassilla jossa nautin yhden siiderin tulevan pitkän viikonlopun kunniaksi. Tuo yksi onneton siideri taisi hieman kihahtaa hattuun sillä se sai minut marssimaan takaisin Lindexille ja käymään läpi liikkeen aurinkolasitarjontaa.

Image and video hosting by TinyPic

Kotona käytiin ostosreissun jälkeen seuraava keskustelu.

Minä: Ostin äsken pienessä hiprakassa aurinkolasit..
Mies: No just. Haluanko mä edes nähdä niitä?
Minä: No kato, tällaset.
Mies: Jaahas... No, miltäs se elämä nyt näyttää, Keke Rosbergin silmin katsottuna?
Minä: No aika keltaiselta...

Mitä tästä opimme? Jos haluat ostaa mitä sattuu käy drinksulla ennen ostoksille menoa. Jos taas haluat säästää rahasi johonkin järkevämpään, mene suorinta tietä terassilta kotiin. Onnekseni marssin terassilta Lindexille enkä Louis Vuittonille. Siinä olisi saattanut käydä pikkasen kehnommin..Ps. Mies tuolta nyt huutelee että ihan hyvät ne lasit on.. Joopa joo..

11 kommenttia:

 1. Nauroin ääneen tolle sun miehes kommentille!!:DDD

  VastaaPoista
 2. Mut noihan on klassikkoplehat! Pienessä hiprakassa on joskus kans shoppailtu. Ja mietitty hieman ostoksia jälkeenpäin ;-).

  VastaaPoista
 3. Hahaha, kiitos päivän nauruista! Ruusperi tosiaan.. Mulla oli juurikin tuollaiset yläasteaikoihin ja ne oli mun mielestä ihan sairaaan hienot, kuten kuvitella voi :D

  VastaaPoista
 4. Kekekekekekekekeruuspäriruuspäriruuspäriruuspäri!
  Mullapa on ollu joskus teininä lähes samanlaiset peililasit. Harmi vaan että taisin myydä ne kirppiksellä joitakin vuosia sitte. Nyt ne ois niin makeet. Ja musta noi sunkin ostamat lasit on makeet =) eli ei nolot ollenkaan. Kasarihan on muotia.
  Propsit isännälle hyvästä heitosta =)

  VastaaPoista
 5. No mutta, olisithan voinut huonomminkin valita. Eikös pilottilasit ole aina enemmän tai vähemmän pinnalla ;)

  VastaaPoista
 6. :D Mies järkyttyi kolme vuotta sitten, kun ostin aurinkolasini ( jotka näkyvät mm. eilisen postauksessa), sain kuulla näyttäväni kärpäseltä :D Mutta sille ei mahda mitään, jos meidän itsemme mielestä on jees näyttää joko kärpäseltä, tai sitten Kekeltä :)

  ps. Mulla on joskus ollut vaaleanpunaiset keke-lasit :)

  pps. Keke-lasit on oikeasti hienot :)

  VastaaPoista
 7. Voin kertoa että Chanelin kynsilakat tuntuvat huomattavasti halvemmilta euron skumppien jälkeen. :)

  VastaaPoista
 8. AnneVee: :D Rehelliset kommentit on arvokkaita. :)

  Nooruska: Heh, hiprakan jälkeinen ostomorkkis on kyllä paha. Onneksi ei ole koskaan päässyt käymään niin että ei olisi edes muistanut tehneensä ostoksia. Se vasta olisi kamalaa. :D

  Petra: No todella keke!

  wikke: Mä olen säästynyt tolta mallilta tähän asti. Olen aina ajatellut että näytän noissa järkyttävälle joten en ole hankkinut. Paitsi tällä viikolla lipsahti.. ;)

  Rhia: Oih, ruusperit peilillä olisi niin makeet!! :) Isännälle meni terkut! :)

  Jo: Kiitti! Mä voin aina vedota tuohon jos joku kyseenalaistaa aurinkolasihankintani. :)

  Salka: Heh, kärpänen tai Keke, mulle sopii kumpi vaan (ainakin hiprakassa...)

  Sointu: Hahahahah!!! Ja hitsi kun Bakers on vielä niin lähellä Stockaa niin hairahduksia pääsee sattumaan helposti. :)

  VastaaPoista
 9. Heh, minulle kävi sama juttu perjantaina - eli lopulta terassin jälkeen kävelin kauppaan ja ostin aurinkolasit. E vielä ole päättänyt, ovatko ne hienot vai ei ;)

  VastaaPoista
 10. Ilona: Heh, vahinkoja sattuu nähtävästi muillekin. :) Mä olen ottanut aurinkoalasini jo käyttöön ja aion käyttää niitä koko kesän. Jos kerran ostetaan niin sitten käytetään (tai kärsitään ja käytetään..) :) Mun lasit on osoitteutuneet harmikseni liian isoiksi. Ei pysy nenällä liian nopeissa liikkeissä. Hieman hankalaa..

  VastaaPoista