torstai 29. marraskuuta 2012

Simppeli Robinson

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Kerroin osallistuneeni hurrikaani Sandyn uhrien auttamiseen lahjoittamalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa tein lahjoitukseni Designer Salessa. Yksi myyjäisten järjestäjistä oli Tory Burch -säätiö ja löysinkin oman hankintani juuri Tory Burchin tuotteista. 

Hankin omakseni Tory Burchin Robinson -sarjan käsilaukun joka on tyyliltään hyvin simppeli ja sopii minulle erinomaisesti. Nahka on tukevaa ja paksua ja uskon että se vain paranee vanhetessaan. Olen haaveillut Célinen Classic Box Bagista mutta toistaiseksi sen hankinta saa jäädä. Minulle sopii paljon paremmin edullisempi laukku jonka hankkimalla sain vielä osallistua hyväntekeväisyyteen. Myyjäisten tuotosta nimittäin lahjoitettiin huikeat 100% Sandyn uhreille.

Image and video hosting by TinyPic

Onko Teillä laukkuhaaveita? Jos saisitte valita minkä tahansa laukun, hinnalla ei ole väliä, minkä laukun ottaisitte? Kallistuisitteko överihintaisten klassikoiden puoleen, haaveiletteko vintage-aarteista vai valitsisitteko omanne esim. kotimaisen Lumin laukuista?

12 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan lämmennyt oikein merkkilaukuille - niin kuin en merkkivaatteillekaan - mutta jostain syystä mä olen nyt ihastunut just noihin Lumin laukkuihin; kävin jo viimeks Helsingissä käydessä hiplaamassakin, mutta oli vähän pikainen reissu, joten sinne jäi. Stockmanniltakin niitä sais, ainakin joitakin malleja, mutta Turun Stokkalta ei ole löytynyt. Mä en verkosta halua ostaa, kun mun pitää päästä tutkimaan sitä kunnolla. Toinen kotimainen merkki on nyt tullut tuohon rinnalle, nimittäin Samujin uusi laukkumallisto on kyllä upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samujin laukut on kyllä hienoja! Minulla oli useamman vuoden hakusessa keskikokoinen musta nahkalaukku (juuri tämän kokoinen minkä nyt ostin) ja kun näin Samujin mustan Saddle Bag -laukun tiesin että tuo on juuri se laukku jota olen etsinyt. Kiiruhdin heti liikkeeseen mutta tuo laukku oli niin paksua nahkaa yltä ja päältä että se oli ihan valtavan painava! Olkapääni olisi totaalijumissa ja tyhjän laukun kantamisesta, saati kun laukkuun täytyy mahtua tavaraa. Laukku ei siis ollutkaan minulle se oikea, toivottavasti tämä laukku on juuri sitä. :)

   Poista
 2. Kyllä on jonkinlaisia laukkuhaaveita. Ykköstoiveena olisi, että laukku olisi ehjä - tätä nykyistä on koira nakertanut siihen malliin että ei kohta hoida enää asiaansa. :)

  Jokin villakangaslaukku isolla nappikiinnityksellä olisi vapaa-aikaan aivan ihana, eteenkin punaisena tai ruudullisena, paksusta langasta ja vuorillinen. Koululaukuksi ottaisin mielellään conversen peruslaukun mustana, ovat kestäviä ja kivannäköisiä. Myös jokin käytetty ja sopivan kokoinen ja -värinen kelpaisi oikein hyvin. Pääasia on että ajaa asiansa ja kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, laukut täytyy todella olla tarkoitettu ahkeraa käyttöä kestäviksi. En voi sietää laukkuja joissa ei voi kantaa vaikkapa painavia tavaroita!! :)

   Poista
 3. Mua ei suuremmin överikalliit merkkilaukut innosta. Oikeastaan ainoana jostain syystä mieleeni on painunut Balengiagan City. Joku sen muotoilussa, alareunan soljissa tai vedinremmeissä miellyttää. En tiedä. Laukut ylipäätään ei kiinnosta niin paljon, että edes tietäisin eri merkkien ja mallien nimiä. :D
  Lemppari käyttölaukkuni ovat Marimekon markiisilaukkuja, Mini matkuri ja toinen jostain Marin laukut erikoismallistosta. Jälkimmäinen alkaa olla jo aika rakastettu, joten olen miettinyt sen ehkä korvaavani nahkaisena s-koon Lumin Supermarket bagillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balenciagat on kyllä minustakin kivoja. Ja Marimekot. Itselläni ei ole tällä hetkellä yhtään Mari-laukkua mutta just noi Matkurit on tosi kivoja.

   Hei mulla on musta nahkainen Lumin Supermarket Bag koossa S ja olen luultavasti luopumassa siitä. Ajattelin laittaa sen Huutikseen mutta jos olet kiinnostunut siitä niin laita sähköpostia. Olen käyttänyt laukkua monta vuotta tosi paljon ja se alkaa olla aika kulahtanut, mutta jos kiinnostaa niin ilmoittele!

   Poista
 4. Mä en ole tuohon Lumiin oikein innostunut, näyttävät kivoilta kuvissa, mutta tuntuvat tosi kömpelöiltä kädessä. Muutkin kuin se supermarket-kassi.

  Mulla on tiettyjä perussääntöjä laukkujen hankintaan:
  1. Riittävän tilava. Tosi usein kuvittelen haluavani oikeasti pienen laukun, ja sitten vaan tuskastun kun ei sellaseen mahdu mitään.
  2. Materiaalin on oltava nahkaa. En jaksa vaihdella laukkua kovin usein, ja keinonahka heittää veivinsä Suomen talvioloissa hyvin nopeasti.
  3. Ei merkin nimeä näkyvillä. Jos sen on pakko olla jossain ulkopuolella, niin sitten mahdollisimman pienellä tai jonakin irrotettavana systeeminä. Tää on ihan ehdoton deal breaker, vaikka olis universumin kaunein laukku muuten. Mun painajainen olis joku Björn Borg -laukku, jossa lukee kissankokosella nimi kyljessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi joka asiasta! Minulla alkaa olla onneksi laukkuasiat aika kunnossa. On pieniä kivoja, yksi keskikokoinen (juuri tämä postauksessa esitelty) ja pari suurempaa eri tarkoituksiin. Ja nahkaa, ehdottomasti. Ja nimi piilossa tai pienellä.

   Heh, nauratti tuo kommenttisi Björn Borgin laukusta. :D

   Poista
 5. Joku Lumin laukuista ois kiva. Överikallista merkkilaukkua en kehtaisi käyttää, pelkäisin paheksuntaa. Ehkä se menis, jos ulkoapäin merkki ei näkyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös vähän ongelmia tuota näkyvää merkkiä kohtaan, mutta useista laukuista (Chanel, Balenciaga tms) merkin näkee jo kauas vaikkei sitä missään sanottaisikaan. Siis ko. merkkien laukuissa on ominaispiirteet jotka ovat tunnistettavissa niille jotka ne tuntevat.

   Poista
 6. Lottovoiton sattuessa kohdalle hankin Diorin Gauchon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, muistan että tästä on joskus ollut puhetta ja tuo laukku on ikuisuushaaveesi. Toivon todella että saat sen itsellesi joskus!

   Poista