torstai 15. marraskuuta 2012

MMM with H&M

tunnetila: jännitys

Image and video hosting by TinyPic

Tänään se tulee saataville, Maison Martin Margielan mallisto H&M:lle. Mallistosta on kohistu ympäri maailman ehkä jopa enemmän kuin mistään muusta yhteistyömallistosta koskaan aikaisemmin. Olin eilen keskustelutilaisuudessa jonka aiheena oli ruotsalainen muoti. Yksi keskustelijoista oli Margareta van den Bosch. Van den Bosch oli vuosia H&M:n pääsuunnittelija ja tällä hetkellä hän toimii H&M:n luovana neuvonantajana. Hänen takanaan ovat kaikki H&M:n yhteistyökuviot maailman suurten muotitalojen takana. Myös hän kertoi olevansa yhteistyöstä Margielan muotitalon kanssa todella innoissaan.

Mallistossa ei nähdä mitään uutta tai mullistavaa, kaikki malliston tuotteet on nähty jo aikaisemmin Margielan omissa mallistoissa. Juuri se on kuitenkin huikeaa. Nyt voit saada samaa suunnittelua ja klassisia kulttimaineessa olevia malleja vuosien varrelta murto-osalla alkuperäisten tuotteiden hinnoista.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat H&M, kuvaaja Paul Wetherell

Tykkään mallistosta paljon ja kaikki malliston tuotteet näyttävät promokuvissa upeilta! Haaveilin vähän malliston pleksikantaisista nahka-avokkaista nudena (ylimmissä kuvissa) ja kuvassa yllä oikealla olevista "kannattomista" nahkasaappaista, mutta en taida kuitenkaan jaksa lähteä jonottelemaan tuntikausiksi liikkeen ulkopuolelle. Ollapa Tampereella jossa tuotteita sai ainakin viimeksi mallailla ja sovitella ihan rauhassa! 

Onko mallistossa jotain Teitä kiinnostavia juttuja?


Ps. Tyylitilassa esittelyssä morsianten unelma, Aruna Seth.

2 kommenttia:

  1. Haa, juuri kirjoittelin samasta aiheesta :D. Mä olin kerrankin lähes pähkinöinä yhteistyöprojektin tiimoilta ja tykkäsin kaikista noista sun kuvissa olevista vaatteista. Eniten ehkä tuosta lyhythihaisesta kauluspaidasta. Se on vaan jotenkin niin ihanan ankara. Paras HM-mallisto ever!

    VastaaPoista
  2. Minä olin tapani mukaan myöhässä ja ainoat kiinnostavat ehtivät loppua jo. Pläh.

    VastaaPoista