keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Elokuvissa: The Place Beyond The Pines

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Olen yksi niistä harvoista naisista maailmassa, jonka sukat ei pyöri jaloissa kun näen Hollywoodin kultapoika Ryan Goslingin. Gosling tähdittää tälläkin hetkellä useampaa Finnkinolla pyörivää leffaa, eivätkä naiset tunnu saavan hänestä tarpeekseen. Vaikka Gosling ei olekaan minulle "se" juttu, läksin silti mielelläni elokuviin kun Basso tarjosi minulle leffalippua The Place Beyond The Pines -leffan ennakkonäytökseen. Tähdittihän leffaa Goslingin lisäksi useampikin huippunäyttelijä Eva Mendesistä Bradley Cooperiin ja Ray Liottaan.

En tiennyt elokuvasta etukäteen mitään ja ajattelin meneväni katsomaan leffaa jossa Gosling esiintyy ilman paitaa ja hurmaa vähäsanaisuudellaan kaikki elokuvan (ja katsomon) naiset. Leffan ensimmäinen minuutti vahvisti ajatuksiani ja vaivuin rentoutuneena leffateatterin pehmeään penkkiin. "Ei tuo Gosling ihan huono ilman paitaa olekaan..." Ajattelin nauttia viihdepläjäyksestä kun kerran olin paikalle saapunut.

Kaksi ja puoli tuntia myöhemmin huomasin istuvani edelleen kuin naulittuna penkissäni ja olin hengästynyt. Kaikki ennakko-odotukseni olivat romuttuneet ja olin viettänyt viimeiset tunnit ahdistuen, vihaten, ärsyyntyen ja liikuttuen. Elokuva kertoi isä-poika-suhteesta, korruptiosta ja epäoikeudenmukaisuudesta, sekä siitä miten ihmiset saavat erilaiset lähtökohdat elämän rakentamiselle ja miten vaikea kohtaloaan on muuttaa. Keveys ja viihteellisyys oli elokuvasta kaukana.

Suosittelen ensi perjantaina (29.3.) ensi-iltansa saavaa leffaa kaikille laadukkaan draaman ja hyvän elokuvamusiikin ystäville, paitsi en ihan välttämättä Ryan Goslingin suurimmille faneille. Jos katsotte leffan niin arvaatte kyllä miksi...   

3 kommenttia:

 1. Ryan Gosling - who? Mä liityn kerhoon, on nimi jossain vilahtanut mutta muutoin olen ihan pihalla kuka tämä kaveri on eikä ainakaan tuossa kuvassa sytytä missään määrin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä sentään tiesin kuka on Ryan Gosling (olen nähnyt herran aika monessa leffassa tätä ennen), mutta ei silti oikein iske. Ja kyllä, juuri tuossa ylimmässä kuvassa Ryan on leffan lookissa. Varsinkin tuo blondattu ysäri-tyyli oli aika kamala, eikä siksikään saanut sukkia pyörimään jaloissa. ;)

   Poista
  2. Mutta leffa siis on hyvä, tosi hyvä. :)

   Poista