sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hienostunut vaaleanpunainen

tunnetila: löytämisen ilo

Image and video hosting by TinyPic

Suunnitelmissani oli testata kerralla kaikkia Angry Birds -kynsilakkoja ja saada aikaan lapsenomaisen riemukkaat sekavärikynnet. Ensimmäinen lakka johon tartuin yllätti minut kuitenkin niin positiivisesti että halusin lakata kaikki kynnet tuolla sävyllä. Angry Brids -lakkojen sävy numero 50 on paras kokeilemani vaaleanpunainen kynsilakka ikinä!

Olen jo teini-iästä asti etsinyt täydellistä lakkaa joka on kynsissäni niin vaalea ettei sitä juuri huomaa, mutta joka tuo kynsille kuitenkin kaunista sävyä ja kiiltoa. Olen ostanut vuosien aikana useita vaaleanpunaisia lakkoja jotka ovat kaikki osoittautuneet käytössä liian vaaleanpunaisiksi, liian valkoisiksi tai kynsissä täysin värittömiksi. Angry Birds lakka (sävy 50) on täydellisen läpikuultava, hienostunut ja kaunis mutta samalla sopivan huomaamaton. Yksi kerros lakkaa tekee kynsistä täydelliset, toinen kerros, jonka tällä kertaa laitoin kokeeksi, tekee kynsistä hieman enemmän vaaleanpunaiset, mutta edelleen kauniit. Yksi kerros lakkaa tekee kuitenkin omaan makuuni juuri sopivan, läpikuultavan lopputuloksen.

Image and video hosting by TinyPic

Kynteni menivät geelilakkauksen jälkeen paperin ohuiksi ja muuton tiimellyksessä ohuet kynteni katkeilivat niin lyhyiksi että sain kynsien alle verenpurkaumia. En ole aikaisemmin kokenut moista, tuo sattui ihan valtavasti! Aloitin eilen biotiinikuurin jonka toivon auttavan kynsien ennalleen palautumisessa.

Geelilakkauksen avulla monet kasvattavat kynsiään pitkiksi ja niistä tulee vahvat ja kauniit kun kynnet saavat kasvaa rauhassa geelin alla. Onkohan talvi ja hyvin kuivat kynnet syynä sille, että omat kynteni menivät geelin jälkeen ihan haperoksi? Millaisia kokemuksia Teillä on kynsistä geelilakkauksen jälkeen? Tuliko kynsistä kauniit ja vahvat vai kävikö Teille samoin kuin minulle? Geelilakatut kynnet oli super ihanat ja harmittaa jos en voi enää jatkossa käyttää niitä omien kynsien haperoitumisen vuoksi.

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos littleb, olen ihan samaa mieltä. :)

   Poista
 2. Minulla geelilakkaus ei pysynyt osassa kynsistä hyvänä kuin pari päivää. Kynteni ovat ilmeisesti liian liukkaat, jotta geelilakkaus niihin tarttuisi, vaikka kynnen pintaa karhennettiinkin ennen lakkausta.

  Minulla on ollut nyt talvella kynnet todella huonossa kunnossa, katkeilleet ja lohkeilleet todella herkästi. Pitäisi siis ilmeisesti muistaa ihon lisäksi talvisin kosteuttaa myös kynsiä. Veikkaisin sinunkin kynsien haperoitumisen syyksi kuivuutta, ehkä kannattaa keväällä/kesällä koittaa geelilakkausta uudelleen, kun kynnet eivät ole niin kuivat. Tai antaa niille vaikka joku tehokuuri kosteutusta ennen lakkausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehokuuri ennen lakkausta kuulostaa hyvältä vinkiltä. Haluaisin kovasti ottaa ihanat geelaukset kynsiini jatkossakin, varsinkin jos on tiedossa tilaisuuksia jotka vaativat kynsiltä moitteetonta kuntoa.

   Poista
 3. Minäkin löysin viime kesänä just oikean sävyisen vaaleanpunaisen kynsilakan:) Sävy näyttää juuri samalta kuin tuo sinun paitsi että mun kynsilakassa on ihan hiukan hileitä:)Ostin kynsilakan kauneushoitolasta, näyttää olevan merkkiä LCN. Ihastuin kovasti hennon vaaleanpunaiseen ja hienostuneeseen sävyyn ja ilahduin, kun se näytti kynsissä kauniilta ja pysyykin hyvin:)

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, onnea omasta lakastasi! Täydellisen lakan metsstäminen on hurjan vaikeaa. :) Tässä lakassa ei ole hileitä, mutta Angry Birds -sarjassa oli pelkkä hilelakka jota ajattelin myös kokeilla tämän sävyn kanssa. Voisin sipaista vaikka viikonloppuna vähän kimalletta kynsiin ja kertoa sitten millainen lopputulos oli.

   Poista
 4. Harmittaa kovasti nuo Satun ja sinun huonot kokemukset geelilakasta. Mietin, kuivattiko kynsien laittaja lakkaa tarpeeksi kauan uunissa, jos lakka ei kestänyt kuin pari päivää..
  Otitko sinä Nina geelilakat itse pois vai kävitkö liikkeessä? Minä yritin kotona poistaa ihan ensimmäisiä geelilakkojani kaksi vuotta sitten ja se ei tehnyt kynsille hyvää. En kylläkään ollut ostanut siihen sopivaa ainetta, joten ei ihme. =) Nykyisin geelilakkani poistetaan aina kolmen viikon välein liikkeessä ennen uutta lakkausta. Itselläni on tosiaan melko vahvat kynnet luonnostaankin, mutta rakastan geelilakan lisäämää vahvuutta ja siisteyttä. Kolme viikkoa omani kestävät erinomaisina, mitä nyt on havaittavissa luonnollista "tyvikasvua". Kosteuttamisella on kyllä suuri rooli etenkin näin talvella, mutta en silti keksi miten kyntesi menivät ihan haparoksi. Todella harmi!
  Olen minäkin varsinainen geelikynsien sanansaattaja! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan, geelilakkauksen sanansaattaja! =D

   Poista
  2. Kävin samassa liikkeessä otattamassa lakat pois missä ne minulle laitettiinkin. Minulla oli kynnet syksyllä reissussa koko ajan tosi hyvät ja vahvat, mutta Suomeen palatessa ne kuivuivat jo lentokoneen kuivassa ilmassa niin, että kynnet meni poikki pienestä kosketuksesta. Kosteuttaminen taitaa siis olla elinehto jos meinaan jatkossa käyttää geelilakkausta.

   Kiva kuulla että olet geelilakkauksen kannattaja, muistan että olet aiemminkin tällä kehunut kokemuksiasi. :)

   Poista
 5. Mis Lis-kynsihoitolasta saa uv-kovetteista hoitavaa e-vitamiinilakkaa, joka on tarkoitettu juuri geelilakkauksen jälkeisille, haurastuneille kynsille. Lakkaa löytyy myös ihan "luonnontilaisille", muuten vaan hauraille ja kosteutta kaipaaville kynsille. Mun on jo kauan tehnyt mieli kokeilla tuota jälkimmäistä, mutta en ole saanut aikaseksi ottaa selvää hinnoista ym. Minäkin olen muutaman kerran kokeillut erilaisia geelikynsiä, mutta ongelmana on ollut sama kuin Sadulla, lakkaus ei vaan millään pysy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, e-vitamiinilakka kuulostaa älyttömän hyvälle! Se voisi olla tuon biotiinikuurin lisäksi erinomainen juttu näille kynsille. Kiitos vinkistä kaisailona!

   Poista
 6. En ole koskaan käynyt geelilakkauttamassa omia kynsiäni, joten en ole varma, millaista tekniikkaa niissä käytetään.

  Viilasiko manikyyrin tekijä omat kyntesi karheaksi ennen geelilakan levittämistä, jotta lakka tarttuu kynteen paremmin? Jos hän teki niin, hän nimenomaan ohensi viilaamalla omia kynsiäsi, jolloin ne ovat tavallista ohuemmat ja haperommat ja katkeilevat helpommin ilman suojaavaa ja vahvistavaa geelilakkaa. Jos taas ei tehnyt niin, en osaa sanoa, mistä kynsiesi hauraus johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omia kynsiä taidettiin vähän karhentaa ennen lakkauksen laittamista ja jo siinä vaiheessa mietin miten omien kynsieni käy. Olin kuitenkin kuullut, että moni käyttää juuri geelilakkausta omien kynsien vahvistamiseen joten toivoin parasta ja pelkäsin pahinta. Huonostihan siinä sitten kävi. :)

   Poista