maanantai 4. maaliskuuta 2013

Terveiset muuton lomasta

tunnetila: tyytyväisyys

Hoh hoijaa! Nyt sitä ollaan sitten muutettu. Ja olipa taas niin helvetillinen rupeama etten toivo kokevani tuota uudelleen piiiiiitkään aikaan. Palkkasimme muuttofirman hoitamaan muuton ja siivousfirman hoitamaan vanhan ja uuden asunnon siivouksen, eli periaatteessa pääsin kohtalaisen helpolla itse muuttopäivästä. Ainoastaan yksi vitriinin lasiovi särkyi, muuten taisi kaikki tavaratkin muuttaa kodista toiseen ehjänä. Kokonaisvaikutelma ponnistuksesta oli silti tuskainen. 

Pahin on kuitenkin nyt ohi ja uusi asunto alkaa näyttää ja tuntua hiljalleen kodilta. Olemme asuneet puolen vuoden sisään kolmessa asunnossa kun syksyinen New Yorkin kämppä lasketaan mukaan. Onneksi olen nopea sopeutumaan ja teen paikan kuin paikan omannäköisekseni pienessä hetkessä. 

Uusi koti saataneen lopullisesti kuntoon seuraavien viikkojen aikana, täällä kun on edessä pientä pintaremonttia eikä kaikkea saada heti paikalleen. Mm. vaatteet kaivan joka aamu jätesäkeistä vielä viikkojen ajan ja saatan siksi kulkea mitä omituisimmissa asukokonaisuuksissa. Etsin mm. yksiä tiettyjä kenkiä viime perjantai-illan kemuihin yli tunnin. Oikeasti, miten se onkin niin että jos etsii jotain tiettyä niin tietysti sen löytää siitä viimeisestä laatikosta minkä avaa?! Etsinnän teki hyvin mielenkiintoiseksi myös se, että tein sen pilkkopimeässä kun valaisimia ei oltu vielä laitettu paikoilleen.

Pikku hiljaa, pikku hiljaa... Bloggaaminen on jo jossain määrin mahdollista sillä netti on saatu toimimaan. Jostain syystä läppärini ei kuitenkaan tunnista verkkoa eli kuvallisia postauksia tulee kun kone alkaa toimia kunnolla. Siihen asti mennään tabletilla jonka Blogger-ominaisuudet on ahdistavan puutteelliset. No, onneksi tällä pystyy edes kirjoittamaan.

Palataan taas, nyt käärin hihat ja käyn epämääräisen rojun kimppuun! Mukavaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Olette jo voiton puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, voitonpuolella ollaan jo tosiaan! Je hei, sitä skumppaa meni ihan kiitettävästi.

   Poista
 2. Ihanaa, pahin on kuitenkin nyt ohi! Tervetuloa melkein naapuriin, nyt voidaan nähdä usein <3 Kävelin tänään aamulla Fredrikinkatua ja ajattelin sua :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos wikke! Mä kans ajattelin sua viikonloppuna monta kertaa. Toivottavasti nähdään pian!

   Poista
 3. Wohoo! Muutto suoritettu :) Onnea uuteen kotiin! ja sori hihittelyni tuohon juhlakenkien etsimiseen. Tiedän niin tunteen (vaatteet jätesäkissä, ilman sähköjä...) :D
  ps. iPadilla blogin päivittäminen on kyllä vielä vähän kömpelöä, mitä ihmettelen suuresti(?). Kuvat olen lopulta saanut ipadin kautta tuotua blogiin google picasan kautta (ja tietysti ensiksi kuvat on siirrettävä erillisen kikkulan kautta järkkäriltä ipadille). *huokaus* ;D

  t. http://siveltimella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kenkien etsiminen oli niin kovan työn takana että mä jo soitin juhlien järjestäjelle ja kysyin ollaanko juhlissa ilman kenkiä vai kengät jalassa. Jos oltaisi oltu ilman kenkiä niin olisin lontostellut paikella muuttopölyisissä UGGeissa enkä etsinyt kenkiä ollenkaan. :)

   Poista
 4. "miten se onkin niin että jos etsii jotain tiettyä niin tietysti sen löytää siitä viimeisestä laatikosta minkä avaa?!"
  - Totta kai se esine on aina siinä viimeisessä laatikossa josta sitä etsit. Sen löydyttyä kun ei tarvitse enää avata niitä muita laatikoita. ;)

  Onnittelut muutosta selviämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahaha, kiitos päivän nauruista!! :D :D En yhtään tajunnut kirjoittavani noin miltä toi nyt kuulostaa. :D Mutta siis, tarkoituksena oli sanoa että jos kasassa on 40 laatikkoa ja ne avaa kaikki, niin se mitä haet on juuri siinä neljännessäkymmenennessä eli vihon viimeisessä laatikossa.

   Kiitos pulla nauruista ja onnittelusta! ;)

   Poista