tiistai 9. joulukuuta 2008

Harmaata ja pehmeää

tunnetila: jos olisin kissa, kehräisin

Joistakin asioista tulee pakkomielteitä. Sitä näkee jotain jossain, ei oikein muista mitä tai missä, mutta joka tapauksessa sellainen on pakko saada! Sitten sitä ravaa hermostuneena kaupungilla etsien sitä tiettyä eikä koskaan löydä. Helpottaisi jos tietäisi mitä etsii. Tällä kertaa pakkomielteeni ei ollut yhtä epätoivoinen. Tiesin mitä etsin ja muistin jopa mistä sen löytäisin. Kysymys oli enää: milloin?

Muutama viikko sitten postiluukusta kolahti Lindexin esite josta bongasin söpöt harmaat tossumaiset sukat. Niissä oli palmikkoa, tupsua ja rusettia. Juuri täydelliset kotitossut! Kävin Lindexillä viisi kertaa kyselemässä tossukoiden perään. "Ei ole vielä tullut." "Ai mitkä?!" "Jaa nämäkö?" Sunnuntainen Lindex -keikka lopulta kannatti, kuudes kerta sanoi toden. Tossuja oli tullut ja ne on juuri niin söpöt mitä kuvittelinkin. Ehkä hieman kömpelömmät liukuestepohjineen, mutta ihanat joka tapauksessa!


Löysin myös jotain muuta harmaata, pehmeää ja lämmintä. Hirmuisen paksut lapaset, oikein kunnon tumput. Hauskaa kuvioneulosta, pitkä varsi ja varren ympärillä vielä erillinen "panta" jossa muovinen solki. Lapaset löytyivät H&M:ltä ja ovat merkkiä H&M Trend. Nyt on hattuhyllyn kori täynnä uusia lämpimiä juttuja, tulisi vain ne kylmemmät ilmat.


Ihastuin Henkalla myös yhteen takkiin. Valitettavasti vaan en tarvitse uutta talvitakkia. Paitsi ettei mulla kyllä ole harmaita takkeja.. Kai sellanen olisi oltava.. No, joka tapauksessa liikkeessä oli jäljellä vain isoja kokoja, eli se kai siitä. Tai sitten tuosta muodostuu uusi pakkomielle ja tällä viikolla on joka päivä käytävä kaupungilla, kaikissa HenkkaMaukoissa kaivelemassa rekkejä epätoivon vallassa. "Mun on PAKKO saada se... Ihan pakko!"

10 kommenttia:

 1. Oi mitkä tossut! Tuollaiset olisi vähän niin kuin pakko saada syystä että a) omakotitalossa on vähän koleat lattiat ja b) portaikko on toistaiseksi vaarallisen liukas. Ja ihana harmaa väri :)
  Onko muuten henkkiksellä joku erillinen trend-osasto joka on piilotettu minulta? Vai saako sitä vain tietyistä liikkeistä? Pyörin ympyrää viimeksi Kämpin henkassa enkä löytänyt yhtään kledjua jossa olisi lukenut trend...

  VastaaPoista
 2. Bea: Trendiä myydään Kämpin H&M:llä sisääntulon jälkeen heti vasemmalla etuviistossa, Forumissa naisten kassojen vasemmalla puolella. En tiedä myydäänkö niitä Suomessa muissa Henkoissa. Omat osoit noilla siis kuten arvelitkin.

  VastaaPoista
 3. ha ha ihanaa että jollain toisellakin on pakkomielteitä saada omistaa jotain tiettyä, oon aina miettiny mikä siinä onkin että joistain tavaroista vaan tulee sellainen pinttymä ja niitä ajattelee koko ajan päiväkausia eikä sitä kunnolla saa rauhaa ennen kuin se on saatu itselle jonka jälkeen valtaa ihan mieletön hyvän olon tunne oikein voittaja fiilis ;D
  Mulla usein on just kanssa joku tietty tuote jonka oon jossain nähny tai sitten se voi välillä olla joku väri mitä mun on just nyt heti pakko omistaa ;D

  VastaaPoista
 4. Piti muuten vielä tohon henkan trendi juttuun vastata että mun mielestä suomessa sitä ei myydä muualla kuin helsingissä forumissa ja kämpissä ja siinä lapussa ei lue missään trend mun muistaakseen ainakaan mutta niissä tuotteissa on se niskalapun väri semmoinen rusehtavan vaaleanpunainen siitä sen erottaa! :D

  VastaaPoista
 5. IIiiihanat tossut!! Minäkin haluun!! Vilukissan pelastus:)

  VastaaPoista
 6. no mutta tuommoisista harmaista töppösistä ja tumpuista tulee mieleen pupun tassut, ihan ylisuloisia. pakkohan tuommoiset on saada!

  VastaaPoista
 7. Onpas todella suloiset tossut :) Hehe, Trendiä saattaa muuten bongata vahingossa muistakin maukoista, itse näin kerran Jumbon henkalla niitä mustia pitsihameita ( joka mm. Nelliinalta löytyy) alennuksessa(?).. mietin vain olisiko se hamelähetys tullut vahingossa sitten Jumboon..:)

  VastaaPoista
 8. Hello Lia: Juu, pakkomielteet on tuttuja. Kävin jo eilen H&M:llä etsimässä takkia mutta ei taida löytyä..

  Lovely: Noi tossut on kyllä kivat. Ja hintakin oli mukavan pieni. :)

  Tiiti: Nyt sitten äkkiä kauppaan, nappasin omani heti päältä tossujen liikkeeseen saapuessa, mutta ei niitä hirveesti siellä tainnut olla.

  Salka: Oho! Trendiä kannattaa siis silmäillä muualtakin kun noista liikkeistä. Hyvä vinkki!

  VastaaPoista
 9. Ihanat tossut! Oliko hirmu kalliit?

  VastaaPoista
 10. Lare: Ei ollut kalliit, hinta 14.95€. Nyt vaan nopeesti Lindexille! ;)

  VastaaPoista