keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Pikkukivaa

tunnetila: epämääräinen

Tuli Amerikasta paketti. Ja ihan täynnä tilpehööriä. Sydänkuosinen kauppakassi, hopeanvärinen nahkainen avainrenksu, musta-valkoraidalliset kynsikkäät ja hopeanvärinen avainkoru. Kaikki tuotteet Marc by Marc Jacobs.
Tällaisia paketteja tipahtelee postiluukusta kun muutama päivä aiemmin pyörii tylsistyneenä netissä yhden suosikkisuunnittelijansa aikaansaannoksia tutkaillen. :D Kaikki hankinnat tulevat tosin käyttöön ja ovat jopa hyödyllisiäkin, mutta ilmankin olisin pärjännyt. Mitä sanotte, onko krääsä aina krääsää vai suhtaudutteko eri tavalla huippusuunnittelijoiden tuottamaan pikkukivaan?

Ja samaan hengenvetoon myönnettäköön, että pari viikkoa sitten kävi myös hassusti ja tylsän koti-illan jälkeen postiluukusta kolahti nämä, Once dvd ja cd.


Luulen, että on aika käydä kirjastossa. Kirjaston kirjat ovat huomattavasti edullisempi tapa viettää koti-iltoja kuin netti. Piste.

8 kommenttia:

 1. kerro sitten millanen once oli, kannattaako katsoa.

  VastaaPoista
 2. Onhan tollanen itselle mieluisan suunnittelijan nimissä tuotettu pikkukiva kieltämättä kivempaa kuin muu krääsä, sulle itselle varmaan ainakin tulee hyvä mieli kun kannat ruokia kaupasta MJ-sydänkassissa, ja hyvä niin.

  Mulla oli vähän ristiriitainen olo tuota Oncea leffassa katsoessa, toisaalta se on niin supernaivi, toisaalta just siksi ihana! tärkeä henkilö paljastui parantumattomaksi romantikoksi ja oli leffasta ihan fiiliksissään :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän mitä tahansa ostaessa pitäisi aina miettiä, että tarvitseeko sitä todella, mutta jos tarvitsee, niin kyllä se tarpeelinenkin voi olla söpöä, ihanaa, hempeää, rajua ihan niin kuin kukin haluaa.

  Itse oikein mielelläni tilaisin jotain tuollaista pikkukivaa. Voisitko ystävällisesti kertoa, mihin nettikauppaan kannattaa Marcin perässä suunnistaa...

  VastaaPoista
 4. Hehe :) Netti voi tulla kalliiksi. Millainen tuo Once on?

  VastaaPoista
 5. Oi, Once on mieletön! Voisin kyllä haluta tuon levyn itsekin... Ja kyllä Marcin tuotteet Tiimarista ostetun krääsän peittoaa :D Kuten Sugar Kane mainitsi, on se varmasti kiva kuljettaa kaupasta maitoa ja leipää MJ:n sydänkassissa!

  VastaaPoista
 6. Alexandra P: Once on aivan upea, mahtava ja ihana! Näin elokuvan Finnkinolla viime keväänä, nyt syksyllä kävin Vanhalla ylioppilastalolla fiilistelemässä leffamusiikin tehnyttä bändiä ja nyt ostin itselleni sekä dvd:n että cd. Arvaat siis varmaan että suosittelen sitä kaikille! :)

  Sugar Kane: Tismalleen noin, arkiseen kauppareissuun pientä luksusta.

  Ja Oncesta, se vaan on niiiiiin ihana. Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tärkeällä henkilöllä on hyvä maku. Oma tärkeä henkilöni ei ole edelleenkään suostunut edes katsomaan elokuvaa. Pah!

  Venny: Kiva että sinäkin ymmärät pikkukivan päälle. :) Noita tuotteita tilasin EBaystä.

  Trikoo: kyllä, kalliiksi käy alituinen surffailu.. Houkutuksia on tarjolla ihan liikaa.

  Ja kuten yllä lukee, Once on ihanaihanaihana!

  Eliiina: Jee, olen kaikesta kanssasi ihan samaa mieltä! ;:)

  VastaaPoista
 7. Oi toi marcin special items kauppa on kyllä mun ihan suosikki new yorkissa, tosin siellä on aina kaikki kivoimmat loppu ku ne on niin naurettavan halpoja! toivottavasti et ihan kauheesti ylihintaa joutunut ebayssa maksamaan, aina kun on niitä jotka haluaa jonkun viisinkertaisen hinnan mitä se on alkuperäisesti ollu... :D

  VastaaPoista
 8. Hello Lia: En maksanut maltaita Ebay myyjälle noista tuotteista. Tosin postikulut tuli tilaukseen päälle, mutta nekin oli hyvin kohtuulliset. Mutta joo, noi tuotteet on niin kivoja ja oikean hintaisia. :)

  VastaaPoista