maanantai 8. joulukuuta 2008

Kalastelun tulokset

tunnetila: ilo

Olen niin iloinen!! Blogillani on ihan mahtavia lukijoita! Fiksuja, mukavia, kohteliaita jne. Olen hyvin hyvin kiitollinen teille kaikille! KIITOS! *kumartaa*

Tarkoitus tässä kalastelussa oli saada teihin vähän tuntumaa, mutta uusien kivojen blogien löytäminen tuli päälle bonuksena. En malta odottaa että pääsen kurkistelemaan teidän blogeihinne kun saan raivattua hieman enemmän aikaa lueskeluun.

Arvonta on nyt suoritettu (uusia lukijoita ei tullut ihan kolmeakymmentä, eli ekstrapalkintoja jäi arvottavaksi myös seuraaviin kertoihin). Kanebon 38 ripsivärin voitti EMMI. Onnea!

Laitathan Emmi sähköpostia osoitteeseen ninotzka@hotmail.com niin laitan paketin tulemaan! Joulu joka päivä! :D

3 kommenttia:

  1. Trikoo: Ensi kerralla parempi onni! ;)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Siitä Google Analyticsistä. Jos se on hankala "asentaa", niin Statcounter.com on mun mielestä helpompi. Itse olen iskenyt sen HTML-koodin sillä tavalla, että tein sille tuolla layoutin asetuksissa oman gadgetin, siis sellaisen joka ottaa juurikn HTML-kieltä vastaan (samasta paikasta mistä olet laittanut blogisi muut gadgetit eli esim. tietoa minusta, näitä blogeja luen jne). Sillä on toiminut hyvin. Tuo 0-7 lukijaa päivässä ei kyllä kuulosta oikealta eli jotain häikkää nyt on..

    VastaaPoista