torstai 22. tammikuuta 2009

DocPoint

tunnetila: väsymys

Koska kukaan (paitsi ihana Anniina), ei vaivautunut kommentoimaan suurella vaivalla lomakuvista kaivamiani ja surkeasti Photarissa retusoimiani reissukuvia, en minäkään nyt vaivaudu teille suurempia kirjoittelemaan. Kyllä, olen loukkaantunut, mutta oikeasti olen juuri nyt vielä enemmän kiireinen ja hyvin väsynyt.

Olen istunut ja tulen istumaan koko viikon kaikki illat työpäivän jälkeen leffassa dokkareita katsellen. Helsingissä on parhaillaan menossa nyt kahdeksatta kertaa järjestettävä dokumenttifestari DocPoint. Suosittelen muillekin. Kaikki siis kilvan lippuja hankkimaan, moniin viikonlopun näytöksiin pitäisi olla vielä lippuja jäljellä. Ja jos sinulla on aikaa vain yhdelle, niin katso tämä: Waltz with Bashir sunnuntaina 25.1. klo 19.15 Bristolissa. Todella upeasti toteutettu dokkari!

Ja ettei viesti jäisi täysin ilman kuvia, esittelen teille uuden kaverini. Juhlimme Thaimaassa synttäreitäni viettämällä iltaa Phuket Fantasea -elämyspuistossa. Puistossa on mm. teatteri, jossa esitetään Bollywood-henkistä musiikkishowta Kamalan historiasta (spektaakkeli on toteutettu yli 200 esiintyjän voimin), maailman suurin seisovapöytä (mahtuu yhtä aikaa 4000 ruokailijaa), paljon Thai-tuotteita myyviä liikkeitä sekä erilaisia elämyskojuja. Elämyskojuissa voi haastaa itsensä esimerkiksi heittämällä rengasta keilojen ympärille, kaatamalla pallolla tölkkipyramideja tai ampumalla pistoolilla tauluun, mielellään tietysti lähelle kymppiä.

Itse innostuin tikanheitosta. Tehtävänanto kuului seuraavasti: saat 4 tikkaa, niillä täytyy saada puhkaistua ilmapalloja. Kolmella puhkaistulla pallolla saat pienen palkinnon, neljällä puhkaisulla voitat pääpalkinnon. Kaiket kesät lapsuudessa tikkaa viskelleenä tehtävä oli helppo. Neljä tikkaa, neljä puhkaistua palloa. Pääpalkinnot olivat kuitenkin niin suuria pehmo-otuksia etten viitsinyt lähteä sellaista kotiin raahaamaan. Valitsin siis itselleni tämän kaverin, jolla ei ole muuten vielä nimeä. Nimiehdotuksia otetaan vastaan. Parhaan nimen keksijälle luvassa pieni palkinto!

17 kommenttia:

 1. Suloinen apina.. Oon huono keksimään nimiä. Siksi kissojenikin nimet ovat suoraan telkkarista. Ennen näitä minulla oli kaksi kissaa, Viivi ja Wagner.. Joten luovuus nimien kanssa ei ainakaan loista! :D

  VastaaPoista
 2. No voihan itku:/ Itsellenikin on väsymys iskenyt (tosin muista syistä kuin elokuvien katsomisesta;D) niin voimakkaasti, että oman blogin kirjoittelun lisäksi muiden blogeihin kommentointi on jäänyt vähemmälle. Kyllä tuon edellisen juttusi luin ja kateellisena huokailin:)

  VastaaPoista
 3. Se kiirehän se on. Ehtii lukea, muttei muka kommentoida :(

  Palkintohulluna ehdotan nimeksi Thaipina :)

  VastaaPoista
 4. henk. koht. olen vaan niin syvästi kateellinen kenenkään reissuista aurinkoon, etten pysty kommentoimaan. mut heti kun kertoo olevansa väsynyt tai muuta pikkuisen negatiivista, niin johan luistaa juttu :D

  apinalle ehdotan nimeksi näätä.

  VastaaPoista
 5. Apinahan on ihan selvä Tiuku!

  VastaaPoista
 6. En oo ehtinyt kommentoida! Itsestäkin tuntuu kyllä kurjalta välillä, kun oikein vuodattaa ja etsii kuvia ja ottaa niitä ja vaivautuu kampaamaan melkein tukkansakin kuvia varten, eikä sit kukaan (aika monesta kummiskin) lukijasta sano MITÄÄN.

  Mäkin suosittelen Docpointia, dokumentit on niin vaikuttavia teatteris nähtynä.

  Pelkään apinoita, vähän tommosia pehmeitäkin.

  VastaaPoista
 7. Minä myös luin, mutta varsinkin jos vasta illalla pääsen koneelle ja alan selaamaan tilaamiani blogeja, ei kaikkiin oikeasti kykene kommentoimaan :, En tiedä, ovatko matkapostaukset sitten yleisesti ottaen hankalia kommentoida?:o

  Apinalle nimi..voisi olla Anipa :D

  VastaaPoista
 8. Vielä sen verran turisen, tuosta matkapostauksien mahdollisesta "kommentointivammasta", olen itse omalla kohdalla sen huomannut, omissa matkapostauksissani. Ei jengi niihin niin paljoa kommentoi, kuin normaaleihin "no tällaista tänään puin" postauksiin :)

  VastaaPoista
 9. Ehdotan nimeksi Albertia, koska hän näyttää ihan Albertilta :)

  VastaaPoista
 10. Äh, en osaa yhtään kommentoida matkapostauksiin! Vai haluatko tälläistä kommenttia:D : "ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ eppaa:<" ? : DD Ja apinan nimi on ihan selvästi Neiti Nenätön:)

  VastaaPoista
 11. Kyllä te ootte kaikki kivoja ja ihania! Anteeks kun olin kiukkuinen. *ottaa sellasen ilmeen kun Shrekissä sillä Saapasjalkakissalla*

  Mikkan: Heh, jostain ne ideat nimiin on aina poimittava, oli sitten Google tai telkkari. :)

  Lovely: Jaksamista meille molemmille, filmifestareita vielä edessä 3 päivää, töitä onneksi ei muuten kuin tänään.

  Shandi: Kiitos nimiehdotuksesta! Ja sehän se on kun kukaan ei kommentoi niin luulee ettei kukaan edes lukenut ja sit alkaa koko touhu turhauttaa..

  Tiiti: Näätä olis aika hyvä nimi. Persoonallinen. Ja ei mulle tullut mieleenkään että kommentoimattomuus olisi johtunut tuosta. Luulin, ettei ketään enää kiinnosta mun jatkuvat jorinat.

  Peppi: Oi, Tiuku on just niin söpö nimi kun toi apinakin!! (Onkohan toi muuten edes apina..?)

  Sugar Kane: Kiitos ymmärryksestä, tunsin just noin!

  Mä pelkään sellasia vapaana olevia isoja apinoita. Reissussakin nähtiin "kaverukset" jotka olivat juuri tapelleet ja molemmat oli ihan veressä. Se oli hurjaa.

  Salka: Anipa! Aika hyvä nimi kun mä en tiedä onko toi apina vai joku esim. paikallinen sarjakuvahahmo vai mikä.

  Ja totta, reissupostauksiin saattaa olla hankala kommentoida. Paitsi tietty "mäkin haluun" tai "mä oon ollu kans tuolla!"

  La Primavera: Hih, toi oikeesti näyttää Albertille! Paitsi mun mielestä se taitaa kuitenkin olla tyttö.. :)

  Anonyymi: Heh, "eppaaaaaaa" kommentti voisi olla sellainen yleisesti käytössä oleva kommentointitekniikka jos joku on oikeesti tosi epistä. Taidan ottaa käyttöön ja muistan aina mainita että "anonyymin sanoin: eppaaaaaa!"

  Ja kyllä, neiti tämä on eikä hänellä ole nenää. Osuva ehdotus, kiitos! :)

  VastaaPoista
 12. Täälläpä vielä yksi, joka luki kyllä matkapostauksesi ja katseli hienoja kuvia, joita olit sinne laittanu. :)

  Ei mulla muuta, ilmotimpa vaan nii ehkä vähän piristyt. (:

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: KIITOS!!! Piristit minua oikeasti. :)

  VastaaPoista
 14. Uskoisin, että suurin syy on se, että niiiiin moni muukin on juuri ollut tuolla ja kertoillut siitä blogissaan (ainakin Bea, Tammikuun puutarha ja HJ:kin)! Silti se oli ihana <3 Tuli riipivän paha mieli tuosta postauksen alusta!! Voi muru. *hali*

  VastaaPoista
 15. pahoittelen, kun en kommentoinut matkaeleganssia. kuten sanoit, teit koosteen suurella vaivalla ja olen huono lukija kun en jaksanut/viitsinyt kommentoida. pahoittelen, viiveellä mutta kuitenkin. :)

  kaikki matkakertomukset ovat olleet kivoja lukea sekä valokuvat ihanan valoisia ja aurinkoisia.

  kiitokset kaikista päivityksistä; näitä tarinoita ja höpinöitä on mukava lukea.

  no hard feelings?! :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: Hih, muru.. :) Joo, hämmentävän moni on ollut tuolla lähes samaan aikaan. Mutta yllättävän erilaisista asioista ihmiset ovat postailleet, ainakin sen perusteella mitä olen itse seuraillut. *hali takas*

  I May Say: Voi, no hard feelings at all! Mua vaan väsytti ja kiukutti kun viimeksi tänne kirjoitin. Kiitos kivoista sanoistasi! *halaa sinuakin*

  VastaaPoista
 17. Se näyttää ihan Pihkulilta :) se on siis Pihkuli :D

  VastaaPoista