maanantai 26. tammikuuta 2009

Jotain minusta

tunnetila: taas väsyttää

Sain Oceanilta haasteen, kiitos!

Säännöt:
Link to the person who tagged you.
Post the rules on your blog.
Write six random things about yourself.
Tag six people at the end of your post and link to them.
Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
Let the tagger know when your entry is up.
***************************************
1.
Yksi ammateistani on pukuompelija (siitä johtunee fanaattinen suhtautumiseni laadukkaisiin materiaaleihin ja kiinnostukseni kotimaiseen tuotantoon). Tosin en ole tehnyt pukuompelijan työtä päivääkään, mutta lukion jälkeen ja ennen nykyiseen työhöni johtaneita opintoja kävin ammattikoulussa pukuompelijalinjan. Ompelen nykyään itselleni vaatteita ihan liian harvoin vaikka kaapista löytyy niin ompelukone kuin saumurikin. Ehkäpä tänä vuonna innostun kun uuden vuoden lupaukseni excelit paukkuu yli jo alkuvuodesta. Ostaa ei saa, itse tehdyt on ihan eri juttu.. ;)


2.
Minulla ei ole ajokorttia ja olen kerran menettänyt sen vuoksi (silloisten) unelmieni työpaikan. Sen kerran kortittomuus harmitti, muuten pidän kortittomuutta ekotekona ja olen sitä ylpeä.
3.
Minulla on ollut yli 200 Barbie-nukkea.


4.
Pidin ennen bloggareita hyvin itsekeskeisinä. Kuvittelin, että blogeja pitävät ihmiset pitävät itseään muita parempina ja haluavat blogeissaan ilmaista kaikille mielipiteitään ja omaa erinomaisuuttaan. Olla aina jotain mieltä, palavasti. Sitten törmäsin Nelliinan blogiin ja huomasin, että blogata voi myös hauskasti, rennolla otteella eikä bloggaajalla tarvitse olla postauksissaan haudanvakavia aiheita eikä jokaisesta kirjoittamastaan jutusta tarvitse saada aikaan hillitöntä keskustelua tai väittelyitä. Ihanaa, blogata voi siis myös hömpästä, kivoista asioista. Ihanaa vastapainoa ja aivojen lepuuttamista arkiselle puurtamiselle! Siitä se ajatus sitten lähti...

5.
Olen ollut Sveitsissä vaihto-oppilaana. Vaihtariaika oli mahtava, vaikkakin kaikki kurssit (yhtä lukuunottamatta) pidettiin saksaksi. Kouluun hakiessa minulle kerrottiin mahdollisuudesta opiskella myös englanniksi ja siksi uskalsin valita koulun Sveitsistä. Olin onneksi opiskellut saksaa ennen vaihtoon lähtöäni ja selvisin kuin selvisinkin vaihto-ajasta hyvin arvosanoin. Kaiken saksan olen kuitenkin jo unohtanut enkä usko että enää selviäisin jos joutuisin saman urakan eteen. Tosin en varmaan pääsisi enää yo-kirjoituksistakaan läpi.. Huh huh!

6.
Tykkään eläimistä yli kaiken. Kadulla en voi vastustaa suloisia koiria, luppakorvaiset kanit saavat sydämeni sykkyrälle, marsujen valloittavuudesta ja apinoiden hauskuudesta puhumattakaan. Minulla ei kuitenkaan ole koskaan ollut omaa lemmikkiä. Lapsuudenkodissani meillä on lähes aina ollut koiria ja siskollani myös muita eläimiä, mutta itse en ole koskaan uskaltanut/halunnut ottaa vastuuta pienistä olioista. Ajattelen, etten osaisi hoitaa niitä tarpeeksi hyvin.

***************************************

Kuvissa olen ystävän kanssa syömässä Kampissa, italialaisessa Il Duettossa

10 kommenttia:

 1. Taas oppi jotain uutta :)

  Mutten voi käsittää kuinka voi sanoa että on ollut yli 200 barbia, tai toisaalta voin kun tiedä kuinka minimalisti miehesi on. Mä en ikinä vois luopua omistani. Paitsi on ehkä kaks hätäpäistä ostosta jotka lähtis eka jos olis pakko jostain päästä eroon.

  Ajokortittomuus voi tosiaan viedä mahdollisuuksia joistain jutuista. Olen tässä täyttänyt kesätyöhakemuksia ja joka hakemuksessa on kysytty ajokortista, mutta en usko että se juuri niissä paikoissa on ratkaiseva tekijä. Mutta ei varmaan olisi esim. au pairiksi lähtemistä ilman ajokorttia. En siis ole moista suunnittelemassa, esimerkkinä vaan.

  Mun pitäis alkaa selvittää tältä seudulta gerbiilikasvattajia, tää asunto alkaa näyttää jo siltä että pari pikkuista olis tervetulleita :) Koiraa ei oikein vielä voi hankkia niin gerbiilit on oikein sopiva meneville ja matkusteleville opiskelijoille.

  VastaaPoista
 2. Ja mä kun luulin että itse olin HC-barbie keräilijä :D:D Mut ihanasti sanottu tuo osio minua koskien, osasit jotenkin kiteyttää sen mitä haluan viestittääkin blogillani, rentoa hömppää mitä ei tarvitse ottaa ihan niin tosissaan :)

  VastaaPoista
 3. näin yönälkäisenä koen ristiriitaisia tunteita noista ruokakuvista, mutta postaus oli herttainen :) random faktat rokkaa!

  mulla on ajokortti, mutta en ole ajanut autolla sen saamisen jälkeen. ei tosin johdu ekologisuudestani vaan laiskuudestani.

  VastaaPoista
 4. Rva Herttainen: Barbeista.. Sanotaanko että makuni on jalostunut, siksi jokaisesta myydystä luopuminen oli helppoa. ;) Sulla tosin on eri juttu kun sulla on suurin osa vintagea, ja saatu vielä ystävältä.

  Nelliina: Tuosta blogistasi olisi pitänyt vielä sanoa, että se on samalla hyvin viihdyttävä, kiinnostava ja hauska, mutta esim. meikki- tai hiuspostauksista on varmasti ihmisille myös hyötyä. Perfect! :)

  Sun täytyy tulla käymään joskus meillä. Sua odottaa ylläri. ;)

  Tiiti: Ruoka oli tuolla hyvää, ihanan italialaista. (Tuli kans nälkä kun noita kuvia tuonne lätkin.) Ja ajokorttijutustasi voi vaan sanoa, että kerrankin laiskuudesta on hyötyä. Ihan koko maapallo kiittää kun et ajokorttiasi käytä! Aattele!

  VastaaPoista
 5. Oh, ihania ruokia, alkoi kuola valumaan...

  Kiva postaus muutenkin, ja pitää vielä sanoa että itselläni oli joskus samantyyppisiä ajatuksia bloggaajista, mutta samoin kuin sinulla ajatukset muuttuivat :).
  Blogin pitäminen on hauska harrastus ja mm. siskoni on ihan innoissaan että voi seurata eloamme omasta kotimaastaan sitäkin kautta.

  VastaaPoista
 6. Joy: Siskoni muutti vuosi sitten pois Helsingistä ja eräs ystävistäni lähti nyt tammikuun alussa puoleksi vuodeksi Australiaan, joten blogi on juuri tässä(kin) suhteessa näppärä olla olemassa.

  VastaaPoista
 7. Kivoja uusia piirteitä tuli ilmi <3 :--) Like these!

  VastaaPoista
 8. ...pitkästä aikaa...

  minäkin ajokortiton. Ihmiset ympärillä
  painostaa kortin hankkimiseen, mutta ilmankin pärjää :)

  VastaaPoista
 9. Heini: Hih, hirveen vaikea oli keksiä kuusi juttua jota en olisi jo aiemmin kertonut jotka olis sellasia mitkä voi kertoa.. :) Kaameat salaisuudet jääköön netin ulkopuolelle.. (Ei niitä oikeasti ole..)

  N.: Jee, pitkästä aikaa!!!! Olenkin jo ihmetellyt minne olet kadonnut. Kiva että olet takas!

  VastaaPoista
 10. Tuli kauhea nälkä kun katsoi nuita pizza kuvia ::D

  VastaaPoista