perjantai 9. marraskuuta 2012

Kampanjan yhteenveto

tunnetila: ilo

Marshalls -kampanja on nyt kokonaisuudessaan ohi ja tässä vielä kertaukseksi jokainen kampanja-asuni. Kokeilin jokaisessa asussa jotain juttua oman mukavuusalueeni ulkopuolelta. 

Image and video hosting by TinyPic

neulosmekko Ivana Helsinki, bootsit Franco Sarto*,
vyö Pieces, kaulukset Marni at H&M, laukku Milanosta

Asu 1. Ensimmäisessä asussa käytin buutseja itselle aika lyhyen helman kanssa. Lyhyt helma vähän jännitti, mutta kun en yhdistänyt asuun korkkareita siitä poistui " liian paljas" -fiilis josta en pidä. Tässä asussa iloitsin siitä että sain ujutettua amerikkalaiseen kampanjaan suomalaista suunnittelua ja siitä, että buutsit osoittautuivat super hyviksi jalkaan!


Image and video hosting by TinyPic

neule Velvet*, paitapusero IZOD*, housut Vanilla Jeans*,
laukku Michale Kors*, avokkaat Elie Tahari*

Asu 2. Toinen asu oli itselle hyvin erilainen kokeilu punaisine housuineen ja oranssine laukkuineen. Olo oli punaisissa pöksyissä kummallinen, mutta hoidin kuvaukset silti kunnialla ja olin tosi tyytyväinen kun löysin koko asun Marshallsilta.

Image and video hosting by TinyPic

silkkipaita Equipment*, jakku H&M Trend, nahkahousut Jimmy Choo for H&M,
laukku Gianni Chiarini*, avokkaat Elie Tahari*

Asu 3. Kolmas asu tuntui muuten omalta mutten ole tottunut käyttämään kapeiden nahkahousujen kanssa noin lyhyttä puseroa. Aluksi nyin paidan helmaa koko ajan alemmas mutta lopulta rentouduin ja tykkäsin kokonaisuudesta. Tässä haasteessa ilahdutti aito Equipment -löytöni ja uusi upea laukku.

Image and video hosting by TinyPic

jakku Jones New York*, t-paita Zara, housut Vila,
laukku Gianni Chiarini*, balleriinat Tory Burch

* saatu kampanjan kautta

Asu 4. En yleensä käytä tummansinistä. Nyt jostain syystä tykkäsin löytämästäni tummansinisestä jakusta niin paljon että käytin samaa asua kuvausten jälkeisenä päivänä ihan muuten vain. Sain jakusta eräässä pressitilaisuudessa jopa kehuja. Tämä asu tuntui eniten omalta ja se nousi kaikista kampanja-asuista omaksi suosikikseni.  

Siinäpä ne. Kampanja osoittautui hyvin työlääksi mutta oli kuitenkin tosi kiva toteuttaa. Kiitos Marshalls, kiitos järjestäjä Glam Media ja kiitos Skimbaco että sain olla kampanjassa mukana.

Mikä asuista on suosikkisi?

13 kommenttia:

  1. Hih, tykkäilen kaikista tasapuolisesti. Tuo viimeinen on kyllä niin sulle sopiva mutta voih, kun tuo oranssi laukku on aivan uskomattoman ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jonna! Oranssi laukku toi kyllä tuohon asuun kivaa särmää. Harva kun yhdistäisi punaista ja oranssia samaan asuun.

      Poista
  2. Ykkönen ja kolmonen ehdottomasti mun suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tiina! Ykkönen ja kolmonen on kyllä väriensä (pääosin mustaa :)) eniten minua. Noita asuja tulee varmasti käytettyä jatkossakin.

      Poista
    2. Yhdistelmät oli hyviä, matalat ruskeat bootsit+ mekko ja se hento silkkipaita nahkahousujen kanssa, juuri sopivasti rockahtava :)

      Poista
  3. Kaikki asut ovat tosi onnistuneita ja näytät niissä hyvältä, mutta silti suosikikseni nousee asu nro 1.

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu! Ykkönen oli kyllä itselle aika erikoinen kokeilu kun oli noin lyhyt helma ja bootsit, mutta tunsin kyllä oloni asussa yllättävän hyvälle.

      Poista
  4. Kiitos Emilia kommentistasi! Tuo jakku on kyllä kiva ja musta ja tummansininen näyttävät mielettömän hyvältä yhdessä. Tuossa asussa oli kyllä kotoisa olo.

    VastaaPoista
  5. Tykkään sekä kolmosesta että nelosesta. Kolmosessa minua viehättää tuo paita, joka on hempeä ja naisellinen ja saa kivasti särmää nahkahousuista. Nelosen jakku on vaan niin ihana, varo etten pölli sitä, kun palaat takaisin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi Kay! Jakku on kyllä kaunis. Heh, täytynee piilottaa se aina kun olet lähettyvillä. ;)

      Poista
  6. Hahahahah, Juice kyllä tekee elämän välillä helpommaksi. :) Ja laukku oli mahtava löytö. Tykkään itsekin tosi paljon.

    VastaaPoista
  7. Kaikki on tyylikkäitä, ekasta tykkään eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ulrika! Tykkäsin kyllä itsekin kaikista asuista aika paljon. :)

      Poista