sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Jälleenrakentava öljy

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Olen touhunnut muuton parissa viimeiset pari viikkoa niin intensiivisesti, että itsestä huolehtiminen on jäänyt kokonaan. Katsoin aamulla peiliin ja huomasin, että kulmakarvat oli nypitty viimeksi viikkoja sitten ja hiusten kuivat latvat olivat kipeästi kampaajan saksia vailla. Normaalisti kietaisen hiukset suttunutturalle niskaan ja unohdan ongelman. Tällä kertaa päätin antaa hiuksille hieman hemmottelua ja valitsin tuotteeksi Wellan SP -sarjan Luxe Oilin

Sain tuotteen Wellalta hetki sitten ja olen palannut tuotteeseen jo useampaan otteeseen. Olen yleensä huono käyttämään erilaisia öljyjä sillä jo muutenkin hentoiset hiukseni tuntuvat lässähtävän ja rasvoittuvan monista öljyistä ihan liikaa. Tästä Luxe Oilista kuitenkin tykkään paljon. Öljy on kevyt ja siinä on käytetty argan-, jojoba- sekä manteliöijyä. Arganöljy ravitsee hiusta, jojobaöljy taas suojaa hiusta ja ylläpitää hiusten kosteustasapainoa. Manteliöljy tuo tuotteelle kivan tuoksun ja se pehmentää karheaa ja kuivaa hiusta. Öljyn tärkein tehtävä onkin jälleenrakentaa kuluneita hiuksia.

Öljyä voi käyttää hiuksissa pesun jälkeen hiuksiin jätettävän hoitoaineen tavoin, tai sitä voi sipaista tipan kuivien hiusten latvoihin. Laitoin itse aamulla öljyä kuiviin hiuksiin ja harjasin hiukset sen jälkeen hyvin. Öljy imeytyy hiuksiin nopeasti ja tekee niistä pehmeät. Olen myös huomannut, että jos olen aamulla laittanut öljyä kuiviin hiuksiin ja pesen hiukset illalla, niin hiuksista tulee pesun jälkeen normaalia pehmeämmät.

Kaunis kullanhohtoinen lasipullo näyttää kivalta ja siksi sitä on kiva pitää kylpyhuoneessa käden ulottuvilla. Ainut "huono puoli" minkä tuotteesta keksin on se, että pullo on aika iso (100ml) ja sen käyttöaika on 12kk. Olen niin huono käyttämään mitään erikoistuotteita että kun tuotteiden parasta ennen -aika on täynnä, olen käyttänyt niistä vasta noin puolet. Näin käy aina! Siksi olisi kiva jos öljyjä ym. erikoistuotteita saisi myös pienemmissä, vaikkapa 50ml tai 75ml:n purkeissa. Tätäkin tuotetta käytetään kerralla yksi tippa, joten sitä täytyisi käyttää päivittäin jotta sen saisi kulumaan vuodessa loppuun.

Avasin pullon joskus tammikuun puolella. Täytyypä ihan seurata ehtiikö pullo tyhjentyä ensi tammikuuhun mennessä. Tällä käyttötahdilla se saattaisi jopa olla mahdollista.

3 kommenttia:

 1. Mulla on tuota samaa testissä ja olen ihan koukussa nyt jo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sinäkin?! Tuotteen on siis oltava oikeasti hyvä jos muutkin tähän koukuttuvat. :)

   Poista
  2. Joo, olin aika skeptinen kun ajattelin öljyn latistavan mutta tämä tekeekin sen sijaan jotain jännittävää ja saa hiukset näyttämään todella kauniilta. :D

   Poista