torstai 4. joulukuuta 2008

Kasvojen kalastelua

tunnetila: yllytys

Tilastojen mukaan blogiani lukee viikottain 200-300 lukijaa. En kuitenkaan tiedä yhtään keitä te olette. Muutamat teistä ilahduttavat minua kommentoimalla höpötyksiini, mutta liian moni on jäänyt minulle aivan tuntematomaksi. Nyt bloggeriin on tullut kiva ominaisuus "lue tätä blogia". Osio on siis tuossa vasemmalla ja siellä sievässä järjestyksessä komeilee jo muutaman "kivan ihmisen" kuva. Toivonkin nyt osioon lisää lukijoitteni kuvia!

Jos oman kuvan laittaminen esille ujostuttaa (kuten minuakin, siksi en paljasta blogissa kasvojani), blogger tarjoaa vaihtoehdoksi "anonyymejä kasvoja". Nyt toivonkin lukijoitteni paljastavan edes olemassaolonsa ja listautuvan "kivoja ihmisiä" otsikon alle. Olisi kiva nimittäin edes vähän tietää kenelle kirjoittelen..

Kaikkien tämän viikon sunnuntai-iltaan, 7.12. klo 20.00 mennessä lukijoiksi ilmoittautuneiden kesken arvotaan hyvin suosittu Kanebon 38c ripsiväri. Ripsivärin poistamiseen ei tarvita silmämeikinpoistoainetta. Ripsiväri lähtee ripsistä +38 asteisella vedellä. Toimii sateella, uidessa tai vaikka nyyhkyleffaa itkuisin silmin tuijotellessa.


Ja vielä loppuun kuva päivän asusta joka ei lopulta ollutkaan päivän asu. Paksut puuvillatrikoot vaihtuivat nimittäin kapeiksi Lindexin housuiksi. Eilen hankkimani neule näyttää edestä UGGien ja trikoiden kanssa suht kelvolliselta, tosin helma on pikkasen liian lyhyt töihin, varsinkin näillä säärillä ja matalilla kengillä, mutta näkymä takaa ei ole kovin mieltä ylentävä. Minua on nimittäin siunattu (myös vitsaukseksi sitä voi kutsua..) lattari-henkisellä J.Lo takamuksella. Voitte siis vain kuvitella mikä näky olin asussa takaa- ja sivulta. Tai hei, älkää edes kuvitelko, menee vielä yöunet tai ainakin näette painajaisia.. :D

Mutta nyt, kaikki te jotka rohkenette myöntää lukevanne jorinoitani, ilmaiskaa olemassaolonne. Jos teillä ei ole minkäänlaista blogitiliä, voitte laittaa kommenttilootaan terveisenne nimimerkin kera. Ripsariarvonta koskee myös teitä. Ja listalla jo nyt olevat rohkeat ovat arvonnassa mukana automaattisesti. Voisinpa vielä luvata, että jos uusia kasvoja ilmestyy monta, vaikka 30 uutta "kivaa ihmistä", niin arvon pari ekstra pakettia kosmetiikkaa! Wohoo!!

29 kommenttia:

  1. Täällä yksi vakilukija!:)
    Mitä kautta seuraat noita lukijamääriä? Itse käytän seurailuun Google Analyticsiä ja Statcounteria. Niillä saa tarkimman tuloksen. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin ilmottaudun vaikka varmaan tiesit jo, ja innostuin ripsivrin toivossa tekemään jopa Blogger-profiilin ;)(Ei vaan, on ollut tarkoitus jo aiemminkin, ja sehän oli helppoa kuin...)

    VastaaPoista
  3. Excellent!
    Good inspiration!!!

    VastaaPoista
  4. Ajauduin blogiisi vasta muutama viikko sitten. Hyvältä vaikuttaa, olen sinut suosikkeihini lisännyt. :-)

    VastaaPoista
  5. tykkään tuosta asusta :>

    VastaaPoista
  6. Minäkin seuraan blogiasi, vähintään viikottain. Kirjoitat kivasti ja vaatteesi ovat kauniita :)
    t. ilo

    VastaaPoista
  7. Jee, kivaa, tehän olette olleet reippaita! Tää on tosi hyvä juttu. Lukijoiden kuvia klikkaamalla olen löytänyt jo monta uutta kivaa blogia joita alan seurata. Kiitos jo tähän mennessä kaikille jotka olette ilmoittaneet olemassaolostanne!

    Anna-Maria: Mä kattelen lukijoita tuolta blogilistalta. Google Analytics mulla on ollu toiminnassa jo pitkään, mutta se ilmoittaa yleensä aina 0 kävijää viikossa. Olisko 7 kävijää viikossa enkka. Silläkin viikolla kommentteja tuli kolmisen kymmentä ja eri nimimerkeiltä, eli taitaa Analytics vähän sekoilla.. :)

    Sugar Kane: Kiva saada sut listoille, nyt pääsee laiskakin kuvaa klikkaamalla helposti lukemaan hyviä juttujasi.

    David Santos: Thanks David!

    Pöllö: Jee, kiva saada uusia lukijoita. Kun aloitin tämän homman olin ihan varma ettei kukaan jaksa lukea jorinoitani. Kiva kun jotkut jaksavat. :)

    JustLoveFrank: Kiitos! Niin mäkin tykkään. Ihmisten ilmoille lähteminen noin minissä on kuitenkin toinen juttu.. :)

    Ilo: Kiitos, kommenttisi ilahdutti tosi paljon!

    VastaaPoista
  8. Vakilukija ilmoittautuu. Hävettävän vähän kommentoiva ja erittäin laiskasti omaa blogiaan päivittävä tosin, mutta kyllä täällä ainakin
    seuraillaan aktiivisesti ;)

    VastaaPoista
  9. Itse en bloggaa, mutta luen ahkerasti reilua kymmentä blogia. "Salalukija" olen siis...
    Leenu

    VastaaPoista
  10. Täällä taas yksi vakilukija ja erään kamun sisko :) Käyn lukemassa blogiasi ja paria muutakin blogia viikottain.
    -Kay

    VastaaPoista
  11. vakkarilukija ilmottautuu. mutta mikäli ripsiväriarvonta osuu itseeni, voit arpoa uudestaan. en välitä ko ripsiväristä lainkaan. :o

    VastaaPoista
  12. Löysin sinut IMaySay:n kautta. En ole vielä ehtinyt koluta koko pakkaasi läpi, mutta aloittanut olen- vaikuttaa hyvältä.

    Sulla on kiva tyyli, hauskoja detskuja ja kirppisluikkari ;) Mitä muuta tarvii sanoa ;)

    VastaaPoista
  13. Silvara: Kiva että sinäkin käyt täällä! Lukijani ovat kyllä usein aika hiljasita porukkaa, täytyisi kysellä teistä vähän useammin. Ja hommata hyviä palkintoja. :)

    Leenu: Ensin minäkin vain luin muiden kirjoituksia, mutta sitten huomasin että oli jo liikaa sanottavaa ja kommentoitavaa kaikille. Oli laitettava oma foorumi pystyyn! Kiva kuitenkin että luet juttujani.

    Kay: Kay!!! Jee, mä tunnen sit sut "oikeassa elämässäkin". En olisi nimimerkistä arvannut.. Mutta tosi kiva kun käyt täällä katsomassa mitä kaikkea mä aina touhotan. :)

    A.Moskova: Hyvä! Niinhän sitä sanotaan, että lukeminen kannattaa aina!

    I May Say: Terve, vakkarilukija! :) Jos arpa osuu sinuun voin keksiä sulle jonkun toisen palkinnon. Ettei käy niin että kerrakin kun voittaa niin palkinto on ihan surkea. ;)

    Hanna: Hih, siinä tulikin varmaan ne tärkeimmät. :) Vitsi, mulla menee varmaan koko viikonloppu kun selaan läpi kaikkia lukijoitteni kautta löytyneitä blogeja. Sinun blogiisi en kuitenkaan tunnu pääsevän... ;)

    VastaaPoista
  14. Täällä myös vakkarilukija!

    Kanebon 38 on ollut suosikkini jo vuosia, jotenka toivotankin itselleni kovasti onnea arvontaan :D

    VastaaPoista
  15. Minelli: Heh, katsoin nopeasti kommenttisi ja luin että sanoit: "Täällä myös vakkarilukija. Olen lukenut blogiasi jo vuosia.." Heh! :D Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  16. voi ei, saako ilmoittautua, vaikka en uskalla itteeni ihan vakkarilukijaksi kutsua. Ennemminkin "tuurilukija", mutta se taas johtuu siitä, että eksyn blogiisi aina töissä enkä siis pääsee lisäämään sitä kotona blogisuosikkeihin.. hmmm, täytyykin varmaan tänään heti muistaa lisätä se, ettei tule huono omatunto, jos vaikka voittaskin ripsarin.. :D ja siis ihan tykkäilen lukea ja täytyy sanoa, että on kyllä kunnioitettava tavoite vähentää ens vuonna puoleen tuo vaatteitten ostaminen. Ei voi muuta kun toivottaa onnea!:)

    VastaaPoista
  17. Täällä myös yksi kohtuu aktiivinen blogisi lukija. :)

    Jos arpaonni osuu kohdalleni, niin voit arpoa Kanebon uudestaan. Ei kuulu mun suosikkiripsareihin.

    VastaaPoista
  18. Olen lueskellut juttujasi muutaman kuukauden. Tykkään blogistasi ja käyn täällä päivittäin. Minulla on muuten tuo tyylikirja, jota hiljattain täällä esittelit. Hauskaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  19. Minäkin luen blogiasi päivittäin :) Tykkään kirjoituksistasi ja tyylistäsi hirmuisesti. Terveisin toinen J-Lo-peppuinen...

    VastaaPoista
  20. Reetta: Tuurilukijana saat myös osallistua arvontaan. :) Ja kiitos ensi vuoden haasteeseen tsemppauksesta. Olin jo pari päivää sitten varma että onnistun siinä, nyt alkaa taas epäilys kalvaa.. ;)

    Anniina: Kiva kun luet kirjoituksiani! *vilkuttaa* Arvontaan taitaa tulla yli 30 osallistujaa, joten Kanebon ohella tulee pari muutakin palkintoa arvonnankohteiksi.

    Mariela: Kiva löytää toinen tyylikirjan omistaja. Taidankin tänään postata taas siitä lisää vinkkejä.. Toivottavasti olet löytänyt kirjasta vinkkejä pukeutumiseen.

    Alexa: Heeei, J-Lo peput jyrää! Kirjaimellisesti, kaiken eteen tulevan.. ;)

    VastaaPoista
  21. Hei mäkin luen tätä blogia! En tiiä näkyykö pärstäni tuossa sivussa, mut sen näkee ainakin omassa blogissani http://heartshapedboxess.blogspot.com/
    En mie tuosta ripsarista niin välitä, halusin vaan ilmottautuu lukijaksi.

    VastaaPoista
  22. Maikko: Kiitos Maikko, kiva kun kerroit lukevasi! Tosin näyt myös lukijalistoissa, tuohon ei kaikki näemmä mahdu esille.

    VastaaPoista
  23. en muista mitä kautta tänne eksyin, mutta ryhdyin seuraamaan säännöllisesti, koska sulla on aika samanlainen maku kuin minullakin:) eikä niin paljon sitä perushalpishenkkamaukka-kamaa mitä suurella osalla suomalaisista bloggareista.

    VastaaPoista
  24. Leni: Kiitos kivoista sanoista!

    Julistan "ilmoittautumiset" laskettavaksi nyt, julkaisen arvonnan tuloksen huomenna!

    VastaaPoista
  25. öh, yksi kiva ilmoittautuu :D

    VastaaPoista
  26. Juxor: Kiva kiva! Ihana kun teitä kivoja on niin monta! :D

    VastaaPoista
  27. Minäminäminä myös ilmoittaudun ahkeraksi lukijaksi vaikkakin näin myöhässä :)
    Kayn tavoin käyn täällä viikottain ja suosikkeihini kuulut aivan ehdottomasti. Ja puolueellinen en tietenkään ole yhtään ;)
    Emilia

    VastaaPoista
  28. Anonyymi: Emilia!!!!! My sweety! ;)

    VastaaPoista