lauantai 27. joulukuuta 2008

Kosmetiikkaa minikoossa

tunnetila: malttamattomuus

Runsasluminen joulu "maalla" on nyt ohi, joulukamat purettu laukuista ja uutta, kevyempää, settiä pakataan tilalle. Huomenna lähdemme taas reissun päälle. Kaksi viikkoa Thaimaan lämmössä tulee NIIN tarpeeseen. Palaamme Suomeen vasta tammikuun puolessa välissä, joten jos minusta ei kuulu pariin viikkoon mitään niin olen päättänyt nollata päästäni kaiken mikä liittyy edes välillisesti työntekoon. Tietokone on yksi näistä asioista.

Seuraavissa kuvissa tarkastelun alla reissuun mukaan lähtevä, minikokoisista tuotteista koostuva, kauneudenhoitoarsenaali. Ensimmäisessä kuvassa Colgaten hammastahna, puhdistusaineina Cliniquen voidemainen puhdistusaine ja herkän ihon kasvovesi, päivävoiteena kaksi pientä purkkia myös Cliniquelta, toinen tavallinen kosteuttava voide, toinen voide ihoa uudistava (jos vaikka sattuu palamaan..), silmänympärysvoiteeksi minikoko All About Eyes-voiteesta, Lancomen silmämeikin poistoaine, Elizabeth Ardenin vartalo- ja käsirasvat (myös 8th Hour Cream lähtee tietysti mukaan sekä Dermalogican superkosteuttaja, mutta nämä unohtuivat kuvasta), Shu Uemuran virkistävä kasvosuihke, Diorin minipullo parfyymia ja niin ikään Diorin miniripsari. Yövoiteen ajattelin ostaa mennessä lentokentältä ja meikkivoide sekä valokynä jäivät pois kuvasta sillä ne tuotteet otan mukaan normaalikokoisina. Tosin hyvin pieniä ovat molemmat normaalinakin. Muuta meikkiä kevyen meikkivoiteen ja ripsivärin lisäksi en ajatellut mukaani ottaa.


Muuta tarpeellista mukaan otettavaa seuraavassa kuvassa. Imodiumit (tämän tarpeellisuudesta ei tarvinne erikseen mainita..), OFF!ia karkottaman paikalliset inisijät, pullo käsien desinfiointiainetta, Savetteja myös käsien putsaamiseen, pikku pullot shampoota ja hoitoainetta, miniharja, mahdollisille palovammoille Nivea Cremeä, hiertymä- ja tavallisia lastareita sekä korvatulppia. Kuvasta jäi pois pikku pussi vaatteiden käsinpesuainetta, tämä tuote kulkee aina mukanani reissuilla.


Näillä pitäisi pärjätä kaksi viikkoa. Plus aurinkovoide isolla ja hieman pienemmällä kertoimella sekä after sun-lotion. Arvaatte varmaan, että rakastan minikokoisten tuotteiden hamstraamista. Olen niin pieni (ja mukavuudenhaluinen), etten halua koskaan raahata mukanani paljoa tavaraa. Sitä paitsi matkakohteista saa yleensä paikan päältä kaiken tarpeellisen. Lisää pakkailuvinkkejä täällä.

kuva

Haluankin nyt toivottaa lukijoilleni oikein kivaa vuodenvaihdetta ja loisteliaasti alkavaa vuotta 2009!

9 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa!

    Suosittelen tosin käyttämään paikallisia hyttysmyrkkyjä...tepsivät huomattavasti paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Unohtui äskeisestä mainita, että ei kannata lomaa uhrata vaatteiden pesemiseen (sitä paitsi siinä kosteudessa vaatteet kuivuvat tosi hitaasti). Pesulassa pesettäminen on Thaimaassa tosi edullista.

    Vaatteet tulevat takaisin hyvän tuoksuisina ja silitettyinä :)

    VastaaPoista
  3. Oih,oon vähän kade kun pääsette thaikkuihin! Meijän piti lähtee sinne 4 viikoksi,mutta sopivasti iski se mielenosoitus,niin ei päästy lähtee ollenkaan!! Ketuttaa edelleen. Mentiin sitten Floridaan 2 viikoksi, kivaa oli, mutta ei kuitenkaan sama asia! Nauttikaa reissusta oikein kunnolla :)

    VastaaPoista
  4. Shandi: Kiitos! En malta millään odottaa että pitkä lento on ohi ja pääsemme hikoilemaan kunnolla. :)

    Anniina: Kiitos! Ja kiitos myös hyvistä vinkeistä! On ihanaa luksusta pesettää vaatteita pesulassa. Juuri sitä nyt kaipaan!

    Peppi: Voi itku mikä tuuri!!! Noh, Florida on myös ihana paikka, mutta kaksi viikkoa Floridassa maksoi varmaan enemmän mitä 4 viikkoa Thaimaassa olisi tullut maksamaan. Siis eläminen ja shoppailu viikkojen aikana. Ensi kerralla sit Thaimaa paremmalla onnella!

    VastaaPoista
  5. Oikein ihanaa matkaa :)

    VastaaPoista
  6. Huippurentouttavaa matkaa teille! Ja Loistavaa alkavaa vuotta! :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi3/1/09 19:31

    http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2008/10/luonnonkosmetiikan-aloituspaketti.html

    aloita vaikka tällä.
    kamala määrä myrkyllisiä kemikaaleja sinulla!

    VastaaPoista
  8. Salka: Kiitos! Matka oli aivan IHANA!!! Seuraavat postaukseni tulevat varmasti käsittelemään reisua ja sen ihanuutta.. :)

    Ocean: Kiitos, ja kiitos samoin! Reissu oli ihana, nyt kun vaan selviäisi aikaerosta ja saisi kuvia purettua koneelle että pääsisi jakamaan ihanuutta kanssanne.

    Kemikaalikoktail: Kiitos vinkistä! Mä niin toivon että ehtisin joskus kunnolla paneutua noihin juttuihin. Nyt olisi hyvä aika muutokselle, on moni hoitotuote lopussa ja uuden hankinta edessä.

    VastaaPoista